The ​Deal (Off-Campus 1.) 169 csillagozás

Elle Kennedy: The Deal Elle Kennedy: The Deal Elle Kennedy: The Deal

She’s ​about to make a deal with the college bad boy…

Hannah Wells has finally found someone who turns her on. But while she might be confident in every other area of her life, she’s carting around a full set of baggage when it comes to sex and seduction. If she wants to get her crush’s attention, she’ll have to step out of her comfort zone and make him take notice…even if it means tutoring the annoying, childish, cocky captain of the hockey team in exchange for a pretend date.

…and it’s going to be oh so good.

All Garrett Graham has ever wanted is to play professional hockey after graduation, but his plummeting GPA is threatening everything he’s worked so hard for. If helping a sarcastic brunette make another guy jealous will help him secure his position on the team, he’s all for it. But when one unexpected kiss leads to the wildest sex of both their lives, it doesn’t take long for Garrett to realize that pretend isn’t going to cut it. Now he just has to… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
376 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781775293934
>!
CreateSpace, Washington, 2015
342 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781508706250

1 további kiadás


Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Garrett Graham · John Logan · Hannah Wells · John 'Tuck' Tucker · Allie Hayes


Kedvencelte 47

Most olvassa 14

Várólistára tette 26

Kívánságlistára tette 26

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Elle Kennedy: The Deal

Mivel a magyar megjelenést is nagyon szerettem, evidens volt, hogy így is elolvasom.
Nem csalódtam, sőt még jobban tetszett.
Nyilván tudtam miről szól a történet, de jó volt újra élni.
Tüzes, vicces, érzelmes, cseppet sem unalmas.
Nagyon elégedett vagyok vele.
Hamarosan folytatom.
Egy élmény volt.

Naiva P>!
Elle Kennedy: The Deal

*Fangirl screams* Awwww
Hogy én ezt a könyvet mennyire imádtam. Teljesen az a fajta könyv, amelyről már néhány oldal elolvasása után tudod, hogy ott fog landolni a kedvencek között. Amikor pedig befejezted, rögtön úgy gondolod, hogy ezt hamarosan újra fogom olvasni. Minden egyes, fejezetét, oldalát, bekezdését, betűjét imádtam.

Az Off-Campus sorozat első része, akár önálló kötetként is megállja a helyét. Váltott nézőpontú NA romantikus valódi gyöngyszem. Teljesen magával ragadott az olvasmány. Imádtam a főszereplőket és a mellékszereplőket. Garrett apját kivéve.
Számtalan könyvet olvastam már hasonló témában és néhol volt egy kis déjà vu érzetem, viszont, amit hiányoltam azokból a könyvekből, azt ettől megkaptam.
A könyv hősnője, a zeneszakos Hannah, aki csendes, visszafogott jó tanuló lány már pár hónapja figyeli Justin-t, akiről úgy gondolja, hogy ő lehet a „nagy Ő”. Aki eddig észre sem vette őt. Hannah egyáltalán nem az a feltűnősködő típus, ezért sincs kétségbeesve. Egy súlyos terhet visel magán, ami bár tragikus, de egyáltalán nem terheli vele az olvasót. Ez csak még szimpatikusabbá tette, pedig alapból az volt.
Garrett, az egyetemi jégkorong csapat kapitánya, egyik legígéretesebb csillaga, éppen elhasalt etikából. Ez pedig súlyos hatással lehet a további karrierjére, hogy bekerüljön valamelyik profi ligába. Garrett egy tipikus mocskos szájú spoiler, akiért a lányok képesek teljesen sutba vágni az önbecsülésüket.
spoiler spoiler A lényeg,hogy Garrett szórakoztató kitartásának köszönhetően, végül olyan ajánlattal áll elő, amelyre Hannah képtelen nemet mondani. A képlet innentől kezdve egyszerűnek tűnik.
spoiler Nagyon szerettem, hogy a karakterek érzelmei fokozatosan alakultak ki. Tökéletes volt az időzítés, ez tette az egészet hihetővé. Elle Kennedy nagyon jól ír. A párbeszédek nagyon lendületesek, viccesek. A humor a nehezebb pillanatokat is feloldja. Aki persze egy filozofikus, mély töltetű olvasmányt vár, tele magvas gondolatokkal, az jobb, ha meg se foga ezt a könyvet. Itt unalomnak nem volt helye. A kikacsolódás és a fültől-fülig vigyor garantált. A műfaj kedvelői számára mindenképpen megérdemel egy próbát. Amint meg fog jelenni magyarul, rögtön be is szerzem. *5-ös

5 hozzászólás
pveronika>!
Elle Kennedy: The Deal

Nagyon jól szórakoztam ezen a könyvön, és sűrűn csapkodom a homlokomat amiatt, hogy ezer éve várólistás, és mégsem vettem hamarabb a kezembe. Előre szólok, hogy nem kell hihetetlen nagy újdonságokat várni (főiskolai románc egy dögös sportoló alfa főhőssel, ahol a főszereplők szívszorító múlttal rendelkeznek, és ahol a srác beleesik a korrepetitorjába), DE mégis működött. Egy rakás hasonló könyv van a piacon, az írónő valahogy pusztán a történet egyszerűségével le tudott venni a lábamról.

Garrett Graham a főiskola hoki sztárja és a csapat kapitánya. Ám amikor elbukik a filozófia zh-n (a csoport nagy részével egyetemben), veszélybe kerül az átlaga, ami a kispadra kerülését is eredményezheti a szezon végéig. Muszáj valahogy kijavítania az eredményét és összeszednie magát a javító zh-ra, így mikor véletlenül rájön, hogy a csendes lány a leghátsó padsorból kitűnőre vizsgázott, minden báját beveti, hogy a lány vállalja a korrepetálását. Viszont teljes sokként éri, hogy a lányt, Hannah-t, ez alkalommal nem nyűgözi le sem Garrett bugyi-ledobó sármja, sem a kisfiús mosolya, sem egyéb trükkjei, amelyek más lánynál minden egyes alkalommal működnek. Hannah zene szakon van, és nincs feleséges ideje amit Garrett-re pazarolhatna, hiszen a téli koncertre kell felkészülnie, ahol egy $5000-os díj a tét, ráadásul a srác igazán bosszantó tud lenni, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy Hannah szabadidejét felemészti az, hogy ábrándozzon a suli focisztárja, Justin iránt, aki irányába plátói érzelmeket táplál, és aki mellesleg azt sem tudja, hogy ő létezik. :)

Végül Garrett addig ostromolja a lányt, amíg az be nem adja a derekát egy üzletért cserébe. Garrett felajánlja, hogy segít neki összejönni Justin-nal, ha cserébe felkészíti őt a pótzárthelyire. Az évődésekkel és humorral megtöltött korrepetálások során kialakul közöttük egy igazán egyedi és szoros barátság, de aztán egyetlen csók mindent megváltoztat.

Igazán jó kis kikapcsolódás volt! A szereplők és a mellékszereplők is igazán jók voltak (habár Hannah karakterét ismét valamivel gyengébbnek éreztem, mint a férfi szereplőket, de sajnos ez szinte már megszokott), az írónő kiváló stílussal ír, és pozitívumként említeném azt is, hogy habár érintett komoly témákat, én mégis a könnyedebb műfajba sorolnám. Tetszett, hogy nem akart több lenni, mint ami, és az írónőnek nem az volt a célja, hogy a lapokat depressziós sérült fiatalokkal töltse meg, mint mondjuk a Callie és Kayden esetében, annak ellenére, hogy kísértetiesen hasonló volt az alapszituáció. Úgy gondolom, hogy vannak olyan kötetek, amelyek igazán jó érzékkel nyúlnak hozzá a komoly témákhoz, és vannak olyanok, amelyek elmennek egy olyan irányba ahol a túldramatizált szituációk hiteltelenné teszik az egész történetet. Nagyon örültem, hogy Elle Kennedy ezzel a könyvvel nem akart beállni abba sorba, és megtalálva a tökéletes egyensúlyt egy egyszerű, könnyed irányba vitte el a történetet, amely nagyon jól működött.

Örültem, hogy a kötetben nem voltak felesleges túldramatizált helyzetek, és hogy végül nem volt szerelmi háromszög sem. Tetszett, hogy Garrett és Hannah kapcsolata lassan fejlődött és insta-szerelem helyett a barátságuk alakult át egy bizalomra épülő, forró, szenvedélyes kapcsolattá. A Breaking Bad-es részeken jót mosolyogtam, mert kb. mi is így daráltuk le ezt a sorozatot. :D

Összességében mindenképpen ajánlom, és alig várom már, hogy magyarul is megjelenjen.

5 hozzászólás
rebeka202 P>!
Elle Kennedy: The Deal

Óó, te magasságos!!!!
Hogy ez a könyv mennyire ütős!!
El vagyok ájulva.
Kiolvastam.
Angolul.
NÉGY nap alatt.
Szerintem ez mindent megmagyaráz!

Újraolvasás volt, mivel volt szerencsém hozzá magyarul kb 1 évvel ezelőtt. De valamiért úgy érzem, hogy ez angolul sokkal, de sokkal nagyobb élmény volt! I-mád-tam ❤
Ha lehámozzuk azt a sok-sok extrát, ami csodássá teszi a történetet, akkor egy kliséhalmot látunk: főiskola, hokisták, szexi hokisták, NAGYON szexi hokisták, beképzelt, hiú hokisták, egy egyszerű lány, aki szeret énekelni, szex, erotika, szerelem stb. VISZONT egyáltalán nem jelenthetem ki, hogy ez a történet egy nagy kliséhalom, mert JÓL meg van írva. Mert az írónőnek VAN tehetsége az íráshoz, és ki tudott hozni belőle egy olyan valamit, hogy eldobod az agyad.
A cselekmény nem egy szappanopera-sorozatból a 32. epizód, tele fölösleges drámával, hamis szereplőkkel és üresjáratokkal. Egy életszagú története van az egésznek. Olyan, ami tényleg megtörténik egyetemisták ezreivel. És ez úgy van tálalva, hogy élvezd.
A szereplőknek olyan karaktere van, hogy nem tudod azt mondani rájuk: már 100x olvastam_. Kiforrott személyiségük akkorát hozzáad ehhez az egészhez! Nem kell az írónő közölje, hogy Garrett egy macsó seggfej, mert ez kirí abból, ahogy beszél, viselkedik, cselekszik. Ugyanez Hannah-val. Egy talpraesett, karakán személy, aki nem tolja le a bugyiját egy szexi hokistától.
Végre olvashattam egy olyan könyvet, ahol nincs semmi a szánkba rágva, ahol nem unatkoztam, ahol olvasás közben nem azt néztem még mennyi van belőle. Egy olyan történetet, aminek van TÖRTÉNETE. Nem egy elfuserált tömeggyártmányt, ahol a szereplőket behelyettesítheted bármely más hasonló történet szereplőivel. Mert Hannah és Garrett csak EGY van. Nem több. Két egyén. Különleges. Csodásak…

Így, hogy olvastam mindkét nyelven – nem lepek meg senkit –, de kijelentem, hogy jobb volt angolul. A szereplők egyénisége sokkal jobban érződött. Sok szituáció mérföldekkel jobban adta magát angolul, mint a magyar változatban. Nem csalódtam sem magamban, sem a könyvben.
Persze van egy 3 oldalas szó listám, amiket ki google fordítóztam, de tanulok! :D

Az összes részt el fogom olvasni angolul is és magyarul is.
Kedvenccccc ❤❤

2 hozzászólás
Ittimi78>!
Elle Kennedy: The Deal

Remélem a második rész is ilyen jó lesz!

Külön öröm, hogy nem voltak hülyeségeken alapuló félreértés körök, meg sértődések, féltékenykedések. Garett… hm… totál megértem a csajokat a sulijukban :D

1 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii>!
Elle Kennedy: The Deal

Ezt a könyvet már nem egyszer olvastam magyarul, de amikor megláttam, hogy ingyenes Amazon-on muszáj volt lecsapnom rá! Nem bántam meg, hogy megtettem, mert eredeti nyelven még is csak hozzáadott egy kis pluszt a történethez.

Elle Kennedy nagyon jól ír, csak úgy peregnek a lapok, a humor pont elegendő mennyiségben van jelen a könyvben, de azért kicsit szélsőségesebb témákat is boncolgat.

A történet egyedi, szerintem máig nem találkoztam hasonló felállású könyvvel. Az egyetem hoki csillagja segít megszerezni egy lánynak a kiszemelt focistát. Na de, van benne egy csavar! Abba semelyikőjük nem gondol bele, hogy idővel kötődni kezdenek egymáshoz.
Garett és Hannah nagyon dinamikus párost alkot, pont ezér szeretem őket ennyire. Senki nem gondolta, hogy összeillenek, mégis, mint a zsák és a foltja. Mint egy kirakós 2 darabja. Tökéletesen passzolnak a másikhoz.
A kedvencem talán az, hogy az érzéseik fokozatosan bontakoznak ki és épülnek egymásra. Semmi nincs elsietve, minden a maga idejében történik.

Egy szuper NA regény, amit akár magyarul, akár angolul szívesen ajánlok bárkinek, aki szereti a műfajt!

PEvice>!
Elle Kennedy: The Deal

Számomra egy igen jó kis kikapcsolódást biztosító könyv volt. Nem csoda, hogy egy magyar kiadó is megvette a jogokat hozzá. Szerettem Hannaht természetével és küzdelmével, belsőharcával. Imádtam Garrettet feltétlen szeretetével, csábos mosolyával, a nőkhöz, apjához, az élethez, sporthoz való viszonyával együtt. Nagyon tetszett, hogy az összejöttük nem egy fájdalmas huzavona volt, hanem szépen alakult ki……a barátságból a szerelem és nem volt szirupos, mézes mázos a történet.

PurpleDawn>!
Elle Kennedy: The Deal

Azta!!! *.*
Hàt ez szuper volt. Nem ezt vàrtam el.. megint csak egy uncsi, tele sex jelenletettel valò best sellert gondoltam ròla. (DON'T JUDGE THE BOOK BY IT'S COVER!) De hiszen annyi ajànlàs ès jò osztàlyzat utàn ùgy döntöttem, na, legyen, elolvasom.
Kellemes meglepetès. :) A szereplők tetszenek, egytől egyik. Nincs benne tùlzàs, nyàlassàg.. Nem mondom, hogy totàl reàlis az egèsz, de különbözik a többitől valamiben.
Biztos elkezdek olvasni több könyvet tőle.
Tiszta 5 csillagot èrdemelt (egy plusszal) ;)

7 hozzászólás
Rebbencs >!
Elle Kennedy: The Deal

Visszaolvastam lassan négy éves véleményemet a magyar változatról és hát meg kell, mondjam, kissé meglepődtem, milyen gondolatokat szedtem ott össze. :D
Akkoriban sokalltam az akkor 96%-on lévő könyv százalékát, de az az igazság, hogy nem is értem, miért. Ez a könyv olyan, amire mindig jó szívvel gondolok, amire ha csak pillantok, jó kedvem lesz, mert nagyon jól összerakott kerek regény, mindegy, hogy sok a klisé benne, elvégre remekül van megírva. Azt hiszem, az is sokat elmond, hogy a magyar változatot ugyanabban az évben kétszer is olvastam, és most sok könyv és idő elteltével még mindig szeretem ezt a történetet, és nagyon jó volt újra átélni, immár eredeti verziójában, főleg, mert sok mindent el is felejtettem.
Azt is, hogy Garrettért először annyira odáig voltam. :D Vagyis ez derült ki számomra a régi értékelésemből. Már azóta azért csillapodott a könyves pasik utáni sóvárgásom, de azért ez a karakter szívemnek nagyon közel álló szereplő, egyszerűen nem tudom nem kedvelni a stílusát és a humorát, annyira egyedi, vagány, stílusos. Kedvenc.
Hannah karakterét is újra megismerhettem és ugyanúgy szeretem őt is, akár előzőleg. Az egész kapcsolatuk is szeretnivaló, úgy szeretem, amikor egy páros fejezetről fejezetre alakul és nem sietnek, nincsen nagy összeborulás az első lapokon és az ő szerelmük pont ilyen jól felépített.
Egyébként Elle Kennedy stílusa eredetiben még jobb!! Annyira gördülékeny, fiatalos, nagyon könnyű haladni vele és a humora is remek. Nagyon bejön ahogy ír, főleg, mert tanulok is vele, de tök jó önbizalmat is ad, hogy megértem, miről olvasok. :D
Szóval ez a sorozat nekem kedvenc, még most is, talán most még jobban is, bár nyilván nem okozott már nagy meglepetéseket. Attól még klassz olvasmány, remek szereplőkkel és stílussal. Azt hiszem, örökké az egyik kedvencem marad a témában. :)

Fallen_Angel P>!
Elle Kennedy: The Deal

Először is, csak miattatok olvastam el, mert mostanában mindenki annyi jót írt róla.:) Másodszor pedig igazatok volt, mert ez a könyv a maga műfajában teljesen rendben van. Azt kaptam, amit vártam (könnyed szórakozást, öt csillagos történetet), sőt talán kicsit többet is, mert van komolyabb háttere is a sztorinak spoiler. Külön díjazom, hogy nem fulladtam rózsaszín cukorszirupba olvasás közben, és bár utálom a „cuki” szót, de Garrett-re pillanatnyilag nem tudok jobbat. Szerettem olvasni az ő szemszögéből a történetet, talán jobban is Hannah-éból.
Ráadásul az író pont annyit mutatott a következő könyv főszereplőjéből, hogy kíváncsi legyek rá…


Népszerű idézetek

Naiva P>!

Though I should probably come up with another adjective—my male friends insist that men don’t like being called beautiful.

2 hozzászólás
Szami81>!

There’s a female in my bedroom and neither of us is naked. It’s strange.

Nesssy>!

I wonder if “sexy as fuck” is a requirement for living in this house.

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Wells
CsepAdri >!

Him: Confession: I deleted all the 1 Direction from your iPod when u were in the car. You’re welcome.

Me: WHAT?? I’m going to kiss u!

Him: With tongue?

It takes me a second to realize what happened, at which point I’m completely mortified.

Me: Kill u! I meant KILL u. Damn autocorrect.

Him: Surrrrrre. Let’s blame it on autocorrect.

Me: Shut it.

Him: I think someone wants to kiss me…

Me: Goodnight, Graham.

Him: U sure you don’t want to come back here? Give our tongues some exercise?

Naiva P>!

“What do you like on your pizza?”
“Um…mushrooms. And onions. And green peppers.”
“So pretty much all the boring toppings?” I shake my head. “We’re getting bacon and sausage and extra cheese.”
“Why bother asking me what I like if you’re not going to order any of it?”
“Because I was hoping you’d have better taste than that.”
“I’m sorry you find vegetables boring, Garrett. Why don’t you give me a call when you get
scurvy?”
“Scurvy is a deficiency of Vitamin C. You don’t put sunshine or oranges on pizza, sweetheart.”

Naiva P>!

“You thought my name was Mannah?”
Garrett snickers. “No, I thought your name was Mona, or Molly, or Mackenzie. Anything with an M.”
I don’t know whether to be insulted or amused. “Okay…”
“For almost two months, Hannah. I went two months without knowing your name.”
“Well, we didn’t know each other.”
“You knew my name.”
I sigh. “Everyone knows your name.”

Cicu>!

“It breaks my fucking heart to hear you cry.”

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Graham
Cicu>!

He doesn’t know I’m alive.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Wells
Cicu>!

“Just out of curiosity,” she says, “after you wake up in the morning, do you admire yourself in the mirror for one hour or two?”

“Two,” I reply cheerfully.

“Do you high five yourself?”

“Of course not.” I smirk. “I kiss each of my biceps and then point to the ceiling and thank the big man upstairs for creating such a perfect male specimen.”

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Graham · Hannah Wells
zwecki>!

“Did you like the little gun-finger I flashed you after that goal? All for you, baby.”
She grins back. „Sorry to burst your bubble, but you were actually pointing at the old guy a few seats over. He totally freaked out and started shouting to everyone that you scored that goal for him, and then I heard him ask his wife if maybe you knew that he was just diagnosed with diabetes, so I didn’t have the heart to tell him who the goal was really for.”


A sorozat következő kötete

Off-Campus sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. Lynn: Wait For You
R. S. Grey: Scoring Wilder
Vi Keeland: The Naked Truth
Whitney G.: Sincerely, Carter
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement
Kylie Scott: Play
Colleen Hoover: Hopeless