The ​Deal (Off-Campus 1.) 111 csillagozás

Elle Kennedy: The Deal Elle Kennedy: The Deal

She’s ​about to make a deal with the college bad boy…

Hannah Wells has finally found someone who turns her on. But while she might be confident in every other area of her life, she’s carting around a full set of baggage when it comes to sex and seduction. If she wants to get her crush’s attention, she’ll have to step out of her comfort zone and make him take notice…even if it means tutoring the annoying, childish, cocky captain of the hockey team in exchange for a pretend date.

…and it’s going to be oh so good.

All Garrett Graham has ever wanted is to play professional hockey after graduation, but his plummeting GPA is threatening everything he’s worked so hard for. If helping a sarcastic brunette make another guy jealous will help him secure his position on the team, he’s all for it. But when one unexpected kiss leads to the wildest sex of both their lives, it doesn’t take long for Garrett to realize that pretend isn’t going to cut it. Now he just has to… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
CreateSpace, Washington, 2015
342 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781508706250
>!
358 oldal · ASIN: B00TG1CZFC

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Garrett Graham · John Logan · Hannah Wells · John 'Tuck' Tucker


Kedvencelte 30

Most olvassa 11

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

>!
Naiva P
Elle Kennedy: The Deal

*Fangirl screams* Awwww
Hogy én ezt a könyvet mennyire imádtam. Teljesen az a fajta könyv, amelyről már néhány oldal elolvasása után tudod, hogy ott fog landolni a kedvencek között. Amikor pedig befejezted, rögtön úgy gondolod, hogy ezt hamarosan újra fogom olvasni. Minden egyes, fejezetét, oldalát, bekezdését, betűjét imádtam.

Az Off-Campus sorozat első része, akár önálló kötetként is megállja a helyét. Váltott nézőpontú NA romantikus valódi gyöngyszem. Teljesen magával ragadott az olvasmány. Imádtam a főszereplőket és a mellékszereplőket. Garrett apját kivéve.
Számtalan könyvet olvastam már hasonló témában és néhol volt egy kis déjà vu érzetem, viszont, amit hiányoltam azokból a könyvekből, azt ettől megkaptam.
A könyv hősnője, a zeneszakos Hannah, aki csendes, visszafogott jó tanuló lány már pár hónapja figyeli Justin-t, akiről úgy gondolja, hogy ő lehet a „nagy Ő”. Aki eddig észre sem vette őt. Hannah egyáltalán nem az a feltűnősködő típus, ezért sincs kétségbeesve. Egy súlyos terhet visel magán, ami bár tragikus, de egyáltalán nem terheli vele az olvasót. Ez csak még szimpatikusabbá tette, pedig alapból az volt.
Garrett, az egyetemi jégkorong csapat kapitánya, egyik legígéretesebb csillaga, éppen elhasalt etikából. Ez pedig súlyos hatással lehet a további karrierjére, hogy bekerüljön valamelyik profi ligába. Garrett egy tipikus mocskos szájú spoiler, akiért a lányok képesek teljesen sutba vágni az önbecsülésüket.
spoiler spoiler A lényeg,hogy Garrett szórakoztató kitartásának köszönhetően, végül olyan ajánlattal áll elő, amelyre Hannah képtelen nemet mondani. A képlet innentől kezdve egyszerűnek tűnik.
spoiler Nagyon szerettem, hogy a karakterek érzelmei fokozatosan alakultak ki. Tökéletes volt az időzítés, ez tette az egészet hihetővé. Elle Kennedy nagyon jól ír. A párbeszédek nagyon lendületesek, viccesek. A humor a nehezebb pillanatokat is feloldja. Aki persze egy filozofikus, mély töltetű olvasmányt vár, tele magvas gondolatokkal, az jobb, ha meg se foga ezt a könyvet. Itt unalomnak nem volt helye. A kikacsolódás és a fültől-fülig vigyor garantált. A műfaj kedvelői számára mindenképpen megérdemel egy próbát. Amint meg fog jelenni magyarul, rögtön be is szerzem. *5-ös

5 hozzászólás
>!
pveronika
Elle Kennedy: The Deal

Nagyon jól szórakoztam ezen a könyvön, és sűrűn csapkodom a homlokomat amiatt, hogy ezer éve várólistás, és mégsem vettem hamarabb a kezembe. Előre szólok, hogy nem kell hihetetlen nagy újdonságokat várni (főiskolai románc egy dögös sportoló alfa főhőssel, ahol a főszereplők szívszorító múlttal rendelkeznek, és ahol a srác beleesik a korrepetitorjába), DE mégis működött. Egy rakás hasonló könyv van a piacon, az írónő valahogy pusztán a történet egyszerűségével le tudott venni a lábamról.

Garrett Graham a főiskola hoki sztárja és a csapat kapitánya. Ám amikor elbukik a filozófia zh-n (a csoport nagy részével egyetemben), veszélybe kerül az átlaga, ami a kispadra kerülését is eredményezheti a szezon végéig. Muszáj valahogy kijavítania az eredményét és összeszednie magát a javító zh-ra, így mikor véletlenül rájön, hogy a csendes lány a leghátsó padsorból kitűnőre vizsgázott, minden báját beveti, hogy a lány vállalja a korrepetálását. Viszont teljes sokként éri, hogy a lányt, Hannah-t, ez alkalommal nem nyűgözi le sem Garrett bugyi-ledobó sármja, sem a kisfiús mosolya, sem egyéb trükkjei, amelyek más lánynál minden egyes alkalommal működnek. Hannah zene szakon van, és nincs feleséges ideje amit Garrett-re pazarolhatna, hiszen a téli koncertre kell felkészülnie, ahol egy $5000-os díj a tét, ráadásul a srác igazán bosszantó tud lenni, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy Hannah szabadidejét felemészti az, hogy ábrándozzon a suli focisztárja, Justin iránt, aki irányába plátói érzelmeket táplál, és aki mellesleg azt sem tudja, hogy ő létezik. :)

Végül Garrett addig ostromolja a lányt, amíg az be nem adja a derekát egy üzletért cserébe. Garrett felajánlja, hogy segít neki összejönni Justin-nal, ha cserébe felkészíti őt a pótzárthelyire. Az évődésekkel és humorral megtöltött korrepetálások során kialakul közöttük egy igazán egyedi és szoros barátság, de aztán egyetlen csók mindent megváltoztat.

Igazán jó kis kikapcsolódás volt! A szereplők és a mellékszereplők is igazán jók voltak (habár Hannah karakterét ismét valamivel gyengébbnek éreztem, mint a férfi szereplőket, de sajnos ez szinte már megszokott), az írónő kiváló stílussal ír, és pozitívumként említeném azt is, hogy habár érintett komoly témákat, én mégis a könnyedebb műfajba sorolnám. Tetszett, hogy nem akart több lenni, mint ami, és az írónőnek nem az volt a célja, hogy a lapokat depressziós sérült fiatalokkal töltse meg, mint mondjuk a Callie és Kayden esetében, annak ellenére, hogy kísértetiesen hasonló volt az alapszituáció. Úgy gondolom, hogy vannak olyan kötetek, amelyek igazán jó érzékkel nyúlnak hozzá a komoly témákhoz, és vannak olyanok, amelyek elmennek egy olyan irányba ahol a túldramatizált szituációk hiteltelenné teszik az egész történetet. Nagyon örültem, hogy Elle Kennedy ezzel a könyvvel nem akart beállni abba sorba, és megtalálva a tökéletes egyensúlyt egy egyszerű, könnyed irányba vitte el a történetet, amely nagyon jól működött.

Örültem, hogy a kötetben nem voltak felesleges túldramatizált helyzetek, és hogy végül nem volt szerelmi háromszög sem. Tetszett, hogy Garrett és Hannah kapcsolata lassan fejlődött és insta-szerelem helyett a barátságuk alakult át egy bizalomra épülő, forró, szenvedélyes kapcsolattá. A Breaking Bad-es részeken jót mosolyogtam, mert kb. mi is így daráltuk le ezt a sorozatot. :D

Összességében mindenképpen ajánlom, és alig várom már, hogy magyarul is megjelenjen.

5 hozzászólás
>!
Ittimi78
Elle Kennedy: The Deal

Remélem a második rész is ilyen jó lesz!

Külön öröm, hogy nem voltak hülyeségeken alapuló félreértés körök, meg sértődések, féltékenykedések. Garett… hm… totál megértem a csajokat a sulijukban :D

1 hozzászólás
>!
PEvice
Elle Kennedy: The Deal

Számomra egy igen jó kis kikapcsolódást biztosító könyv volt. Nem csoda, hogy egy magyar kiadó is megvette a jogokat hozzá. Szerettem Hannaht természetével és küzdelmével, belsőharcával. Imádtam Garrettet feltétlen szeretetével, csábos mosolyával, a nőkhöz, apjához, az élethez, sporthoz való viszonyával együtt. Nagyon tetszett, hogy az összejöttük nem egy fájdalmas huzavona volt, hanem szépen alakult ki……a barátságból a szerelem és nem volt szirupos, mézes mázos a történet.

>!
PurpleDawn
Elle Kennedy: The Deal

Azta!!! *.*
Hàt ez szuper volt. Nem ezt vàrtam el.. megint csak egy uncsi, tele sex jelenletettel valò best sellert gondoltam ròla. (DON'T JUDGE THE BOOK BY IT'S COVER!) De hiszen annyi ajànlàs ès jò osztàlyzat utàn ùgy döntöttem, na, legyen, elolvasom.
Kellemes meglepetès. :) A szereplők tetszenek, egytől egyik. Nincs benne tùlzàs, nyàlassàg.. Nem mondom, hogy totàl reàlis az egèsz, de különbözik a többitől valamiben.
Biztos elkezdek olvasni több könyvet tőle.
Tiszta 5 csillagot èrdemelt (egy plusszal) ;)

7 hozzászólás
>!
Fallen_Angel P
Elle Kennedy: The Deal

Először is, csak miattatok olvastam el, mert mostanában mindenki annyi jót írt róla.:) Másodszor pedig igazatok volt, mert ez a könyv a maga műfajában teljesen rendben van. Azt kaptam, amit vártam (könnyed szórakozást, öt csillagos történetet), sőt talán kicsit többet is, mert van komolyabb háttere is a sztorinak spoiler. Külön díjazom, hogy nem fulladtam rózsaszín cukorszirupba olvasás közben, és bár utálom a „cuki” szót, de Garrett-re pillanatnyilag nem tudok jobbat. Szerettem olvasni az ő szemszögéből a történetet, talán jobban is Hannah-éból.
Ráadásul az író pont annyit mutatott a következő könyv főszereplőjéből, hogy kíváncsi legyek rá…

>!
Szami81
Elle Kennedy: The Deal

Annyira jol ir Elle Kennedy, de annyira, hogy azt el se tudom mondani! Mondhatnad, hogy klises, en meg azt valaszolnam: yeah dude, who cares??
Imadtam AHOGY meg volt irva. Vegig vigyorogtam, vegig izgultam az elso sortol az utolsoig. Sokfele reakciot kivaltottak mar belolem konyvek, de a vigyorogva siras… na, az mar valami :D
Garrett es Hannah nagyon jo paros, a mellekszereplok is szerethetoek, annak meg kulon pirospont, hogy a masodik kotet Loganrol fog szolni!
Imadat!

>!
brigi11 P
Elle Kennedy: The Deal

Igazából Elle Kennedy nem csinált semmit, csak összerakta a Hopelesst és az Easyt és pici humorral megszorta az egészet. Semmi baj nincs ezzel a történettel, nagyon szerethető, a szereplők jófejek, humorosak, tökéletes kikapcsolódás, főleg így nyáron. Egyetlen hibája, hogy semmi eredetiség nincs benne.

3 hozzászólás
>!
lafayette P
Elle Kennedy: The Deal

Összegszem az eddig általam olvasott NA könyvek 95%-át:
Van egy lány, aki általában spoiler. A lány megismerkedik a gimi/egyetem legszekszibb, leghumorosabb adoniszával, akinek természetesen pont a főszereplő lány a zsánere. Egy ideig kerülgetik egymást, aztán nem tudnak ellenállni a hormonjaiknak és összejönnek, egy ideig minden happy. DE! Bekövetkezik valamilyen „váratlan” fordulat, aminek következtében a főszereplő lány eldobja azt a csekély eszét is, amivel eddig rendelkezett, drámázik egy sort, szakít adonisszal, és belemerül az önsajnálatba. Később egy csettintésre kiderül, hogy a dráma tök értelmetlen volt és újra összejön a sráccal és boldogan éltek amíg meg nem haltak.

Sajnálatos, hogy ez a könyv sem tudott sztori szempontjából újat mutatni. De! Garrett karaktere és a humora miatt megérdemel egy 4*-ot. ;)

>!
csucsorka
Elle Kennedy: The Deal

Minden adott, hogy ez a sztori klisés legyen – de valahogy egyetlen vékony hajszál mégis elválasztja ettől.
A szokásos fősuli-félisten, a sérült, nem népszerű lányka, akibe oh-so-easy belezúgni. És én nem azt mondom, hogy agykutatónak kell lenni, akkora lélelktani titkokat rejt a két szereplő, de hát egyfelől nem is ezt várjuk egy ilyen regénytől, másrészt szerintem a srác, a senkinek sem mutatott oldalával, az apjához fűződő viszonyával nagyon ügyesen megalkotott és kidolgozott karakter lett.
Ráadásul ezek ketten nem összejönnek egymással, de nem is utálják egymást: haverok lesznek! Hát nem tökéletes? És persze mind tudjuk, hol kötnek ki, na de addig én hatszor belezúgtam ebbe a Garrett fiúba.

Tologattam ide-oda ezt a tomboló népszerűségnek örvendő könyvet… Hála a gyomrot bántó, szívet tépő olvasmányaimnak, hogy ilyen hamar eljutottam mégis a Dealig! Más se várjon vele tovább! :)

(Hogy fogom magam utálni holnap ma hajnalban. Jó éjt!)


Népszerű idézetek

>!
Naiva P

Though I should probably come up with another adjective—my male friends insist that men don’t like being called beautiful.

2 hozzászólás
>!
Szami81

There’s a female in my bedroom and neither of us is naked. It’s strange.

>!
Naiva P

“What do you like on your pizza?”
“Um…mushrooms. And onions. And green peppers.”
“So pretty much all the boring toppings?” I shake my head. “We’re getting bacon and sausage and extra cheese.”
“Why bother asking me what I like if you’re not going to order any of it?”
“Because I was hoping you’d have better taste than that.”
“I’m sorry you find vegetables boring, Garrett. Why don’t you give me a call when you get
scurvy?”
“Scurvy is a deficiency of Vitamin C. You don’t put sunshine or oranges on pizza, sweetheart.”

>!
Naiva P

“You thought my name was Mannah?”
Garrett snickers. “No, I thought your name was Mona, or Molly, or Mackenzie. Anything with an M.”
I don’t know whether to be insulted or amused. “Okay…”
“For almost two months, Hannah. I went two months without knowing your name.”
“Well, we didn’t know each other.”
“You knew my name.”
I sigh. “Everyone knows your name.”

>!
CsepAdri P

Him: Confession: I deleted all the 1 Direction from your iPod when u were in the can. You’re welcome.

Me: WHAT?? I’m going to kiss u!

Him: With tongue?

It takes me a second to realize what happened, at which point I’m completely mortified.

Me: Kill u! I meant KILL u. Damn autocorrect.

Him: Surrrrrre. Let’s blame it on autocorrect.

Me: Shut it.

Him: I think someone wants to kiss me…

Me: Goodnight, Graham.

Him: U sure you don’t want to come back here? Give our tongues some exercise?

>!
Nesssy

I wonder if “sexy as fuck” is a requirement for living in this house.

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Wells
>!
Cicu

“It breaks my fucking heart to hear you cry.”

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Graham
>!
Cicu

He doesn’t know I’m alive.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Wells
>!
Cicu

“Just out of curiosity,” she says, “after you wake up in the morning, do you admire yourself in the mirror for one hour or two?”

“Two,” I reply cheerfully.

“Do you high five yourself?”

“Of course not.” I smirk. “I kiss each of my biceps and then point to the ceiling and thank the big man upstairs for creating such a perfect male specimen.”

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Graham · Hannah Wells
>!
zwecki

“Did you like the little gun-finger I flashed you after that goal? All for you, baby.”
She grins back. „Sorry to burst your bubble, but you were actually pointing at the old guy a few seats over. He totally freaked out and started shouting to everyone that you scored that goal for him, and then I heard him ask his wife if maybe you knew that he was just diagnosed with diabetes, so I didn’t have the heart to tell him who the goal was really for.”


A sorozat következő kötete

Off-Campus sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tammara Webber: Easy
Katie McGarry: Dare You To
J. Lynn: Wait For You
Catherine Rider: Kiss Me in New York
Abbi Glines: As She Fades
Sarah Dessen: The Moon and More
Jessica Park: Flat-Out Love
Kimberly Lauren: Beautiful Broken Rules
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never
Jenny Han: Always and Forever, Lara Jean