Értékelések 11

Tünde1>!
Elle Kennedy: The Chase

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Fiataloknak szóló történet fiatal olvasóknak.
Egy bonyolultnak induló kapcsolat története,melynek szereplői más-más „világból "érkeznek.
Közös albérlet,aztán egyre közelebb kerülnek egymástól.
Tucat történet,sablonos helyzetekkel.off
A fél csillag levonás a „szókimondó" nyelvezet miatt.

Camelia>!
Elle Kennedy: The Chase

Egy élmény volt viszontlátni a régi karaktereket és egy kicsit másik oldalról is megismerni őket. Tetszett, hogy egy külső nézőpontot is megismerhettem, ezáltal egy olyan énét az embereknek, amit más lát róluk.
Elle Kennedy megint hatalmasat alkotott. Nem mondom, kicsit nehéz volt az angol olvasása, néhol hosszú percekig eltartott, mire felfogtam mi is történik, de ettől függetlenül nagyon élveztem. A történet megint zseniális volt, izgalmas, fordulatos és olyan mint egy fiataloknak szóló történetnek lennie kell.
Tetszett az a világ, amiben Summer éli mindennapjait. Már az eredeti Off campus sorozatban is nagyon szurkoltam, hogy kapjon egy saját részt, mert nekem a kezdetektől fogva szimpatikus volt. És láss csodát itt is van. Örülök, hogy egy kicsit jobban megismerhettem a személyiségét, még mindig az egyik nagy favoritom.
De azért az igazi élményért mindenképpen el fogom olvasni magyarul is. :D

Rebbencs >!
Elle Kennedy: The Chase

Pont azon törtem a fejem, hogy újraolvasom a könyvet, amikor belefutottam az angol verzióba, így rögtön bele is ugrottam az olvasásba, nagy hévvel-lendülettel, lelkesedéssel. Ugyanolyan kiváló élményt nyújtott, akárcsak magyarul, ha nem jobbat.
Nagyon örültem annak, hogy Elle Kennedy ilyen egyszerű, könnyen érthető stílusban fogalmaz, mégis tanultam sok új szót, kifejezést. Igaz, azért lassan haladtam vele, ennek pedig két oka volt: nem mindig csak ezt akartam olvasni, leginkább csak a suliban vettem elő, ha lyukas órám volt, akkor sem mindig, plusz pedig angolul lassabban olvasok.
Ráadásul ezzel az olvasással még azt is elértem, hogy lecsillapítottam kicsit a könyv iránti rajongásomat, most egy időre jól leszek. :D
Egyébként el nem tudom mondani, mennyire szeretem Summer és Fitz történetét. Számomra mindig az nyújtja a legnagyobb élményt, ahogy végigkövethetem egy szerelmes pár alakulását és hát meg kell hagyni ennek a párnak jó sok időbe telik közelebb kerülni a másikhoz, ami nekem így több élvezet, na. :D
A poénokon megint jót szórakoztam, néhány fejezetnél meg úgy viselkedtem, mintha most olvasnám elsőre, volt, amit el is felejtettem ez alatt a néhány hónap alatt, így jó volt feleleveníteni.
Röviden tehát még mindig kedvenc a történet, örülök, hogy az eredetit is kézbe vehettem, lehet majd még fogom egy párszor.

kikki P>!
Elle Kennedy: The Chase

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Legszívesebben 3, 75 csillagot adnék ennek a könyvnek, de olyan nincs… :D
Élveztem, nagyon lekötött, szinte az egészet együltében elolvastam, DE. Summer karaktere egész végig idegesített. Mármint nem teljesen, de voltak olyan pillanatok, gondolatok, meg tettek, amiktől a hajamat téptem volna. Például amikor fogta magát, és elment vacsorázni Hunterrel, holott jól tudta, hogy nem kéne. Vagy alapból az, hogy egyszerre két sráccal szórakozott, ahelyett, hogy azért harcolna, hogy végre kihúzzon valami érzelmet az egyikből. Na, ezekért nem tudok négy csillagot adni ennek a könyvnek. A könyv többi részében viszont nagyon megkedveltem, főleg amikor a professzor szórakozott vele, miután nem feküdt le vele, és mindig kitalált valamit, amikor keresztbe akart neki tenni. Viszont ami pluszpont, és kellemesen csalódtam, az az, hogy a szereplők egészen a könyv végéig nem jöttek össze, ergo, nem csak szexről szólt a könyv. Biztos, hogy folytatni fogom, mert imádtam Brenna karakterét, és kiváncsi vagyok, hogy a három tippem közül, vagy inkább kettő, kivel fog a végén összejönni. :D