14. legjobb krimi könyv a molyok értékelése alapján
24. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján
46. legjobb kortárs könyv a molyok értékelése alapján

Sors-Fordító (Sors 3.) 157 csillagozás

Ella Steel: Sors-Fordító Ella Steel: Sors-Fordító

Jesse Keller, egy öntelt, nagyképű férfi. Úgy érzi ő a Férfi szó tökéletes megtestesítője. Kamionjával járva a világot mindenkinél többre tartja magát. Nagyobb, erősebb, tekintélyt parancsolóbb, akár a kamion egy személyautónál. Magányosan tölti mindennapjait nem keresve senki társaságát. A nőket felszedi, használja, majd eldobja.
Egy nap azonban Jesse rátalál egy eszméletlen nőre, és megmenti őt.
Mi történik, ha a nő magához tér? Egy nő, akinek nincsenek emlékei. Egy nő, akinek nincs hová mennie.
A nő, aki nem bírja elviselni a férfi önteltségét… A vonzalom, ami egymáshoz láncolja őket. Mi történik, ha a nőnek visszatérnek az emlékei? Elbírnak a múlt súlyával? Jesse hajlandó feláldozni nyugodt életét egy nőért, vagy a könnyebb utat választja?
Mert sosem tudhatod, melyik nap tartogat számodra sorsfordító eseményeket.

>!
NewLine, Bakháza, 2019
492 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155956515
>!
NewLine, Bakháza, 2019
492 oldal · ISBN: 9786155956249
>!
Gyémántfelhő, Budapest, 2018
526 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155833090

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Jesse Keller


Kedvencelte 35

Most olvassa 2

Várólistára tette 49

Kívánságlistára tette 51

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

klara_matravolgyi>!
Ella Steel: Sors-Fordító

Most jelent meg az írónő legújabb könyve, amelynek a főhőse az itt megismert Matt, ezért az ő története előtt szerettem volna ezt is újraolvasni. Már elsőre is nagyon tetszett, de most különösen nekem valónak éreztem. Pont erre volt most szükségem, csipkelődésekre, érzelmekre, lassan kialakuló szerelemre, és a végén egy csipetnyi akcióra. A Hajsza sorozat a komolysága és a gyönyörűen megfogalmazott sorai miatt tetszett, míg a Sors-Fordító a könnyedségében elrejtett mély értékei miatt vált kedvencé.
Hatalmasakat kacagtam Jesse és mások Jesse-re vonatkozó megjegyzésein, és első betűtől az utolsóig kiélveztem Ella egyedi stílusát.

marilynmiller I>!
Ella Steel: Sors-Fordító

Fordulatos, izgalmas és szenvedélyes történet, átitatva Ella utánozhatatlan stílusával.
Megint egy szenzációs könyvet kaptam az írónőtől.
Nagyon vártam már, hogy olvashassam és külön megtiszteltetés számomra, hogy az elsők között a lehettem, akik olvashatták.
Figyelemmel kísértem a könyv alakulását az első oldaltól szinte az utolsóig. Sejtettem, hogy mit fogok kapni a könyvtől, de mire a végére értem, minden képzeletemet felülmúlta. Adott egy emlékek nélküli lány és egy szexi kamionos, aki megmenti a halál torkából. Már az alaptörténet is nagyon megtetszett és azonnal felkeltette az érdeklődésemet. Katherine sokáig nem tudja, hogy kicsoda. Sötét titkok veszik körül az emlékezetkieséses lányt. Jesse viszont mellette áll mindenben és segít neki. Nagyon tetszett ez a férfias és védelmező oldala. Természetesen megpróbál nem nőként tekinteni a lányra, ami persze nem sikerül. A vonzalom szinte első perctől érezhető kettejük között. Szépen lassan kerülnek egymáshoz közel. Jesse, aki megdöntő típus, rádöbben, hogy a lány fontos neki, és mindenáron meg akarja védeni. Jesse hatalmas jellemfejlődésen megy át a könyv végére. Természetesen marad a néha bunkó és arrogáns stílus, de megmutatja azt az oldalát, amitől minden női olvasó elolvad. Mikor azt hinnénk, hogy a helyére kerülnek a dolgok, akkor kezdődik az igazi bonyodalom. Katherine-nek hirtelen visszatérnek az emlékei. Versenyfutás kezdődik az idővel, minden döntésnek súlya és ára van. Végigizgultam az utolsó száz oldalt, hogy mi fog történni. Azt kaptam, amit vártam. Izgalmat, fordulatos és pörgős eseményeket. Az írónő akkora csavart tett a végébe, hogy nem győztem kapkodni a fejem. Amire elkönyveltem, hogy biztos, az bizonytalanná vált. Számomra letehetetlen volt a könyv. Élveztem minden sorát. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az izgalmas és szenvedélyes könyveket, amit átitat némi krimi és humor.
Hogy mi történt Katherine és Jesse között?
Mi elől futottak?
A könyvből kiderül.

Hópárduc P>!
Ella Steel: Sors-Fordító

Az összes Sors könyv közül ez tetszett a legjobban.
Nagyon jók voltak a szópárbajok a főszereplők között. Feldobták az olvasmányt. Gyorsan haladtam vele.
A szereplők szerethetőek, pont egymáshoz illőek. :)
A kettős szemszög most is nagyon tetszett.
Az erotikus részek mennyisége és a krimis rész is pont jó volt. :)

Karinaa7 P>!
Ella Steel: Sors-Fordító

Egyből az előző könyv után szerettem volna olvasni ezt a könyvet, de úgy éreztem, hogy két nem éppen a legjobb után nem biztos, hogy még egyet el kellene olvasnom. De most rám üvöltött a polcról, hogy muszáj elolvasnom. Az előző kettőhöz képest itt végre történt is valami. Ez a könyv tényleg jó volt és nagyon remélem, hogy most már az írónő többi könyve is ennyire fog tetszeni.

>!
Gyémántfelhő, Budapest, 2018
526 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155833090
4 hozzászólás
pinkprincessreads>!
Ella Steel: Sors-Fordító

Izgalmas, vicces, slow-burn regény, amit garantáltan imádni fogsz.

Egy szerencsés véletlen folyamán fedeztem fel az írónő munkásságát és őszintén, már pár fülszöveg elolvasása után éreztem, hogy nekem igenis meg kell ismernem a történeteit, mert tuti valami nagyon különlegeset rejtenek magukban. Köszönöm szépen az írónőnek, hogy elküldte nekem a Sors- Fordító című könyvét és ezzel menthetetlenül a rajongójává tett. Viszont ettől függetlenül a saját véleményem fogom felétek tolmácsolni. Készen álltok?

Először is megismerhetjük Jesset, aki egy szabad szellemű, bunkó, de túl helyes kamionos pasi. Tipikusan az a fajta, akitől az apukák óvják a lányaikat. De tényleg ez a valódi énje vagy rejteget valami különlegeset is a nagy arca mögött? Őszintén én már így is imádtam volna őt, viszont amikor a sors az útjába sodort egy emlékeit vesztett lányt, még jobban a szívembe lopta magát.

Katherinenek nem elég, hogy az emlékei eltűntek, az élet még egy Jesse nevű mocsok helyes pasival is megjutalmazta. De vajon hogyan veszítette el az emlékeit? Mi történt vele a múltban? Ki ő valójában? És talán jelen esetben a legjobb kérdés, hogy mi vár rá Jesse mellett, aki már első pillanattól kezdve nem hagyja őt hidegen?

Különösen imádtam a könyvben, hogy mindkét főszereplő igen kidolgozott jellemmel lett megalkotva. Ez igazán abban nyilvánult meg, hogy Katherine egy pokoli erős női karakter, aki igaz, hogy sok poklot bejárt, mégis mindből emelt fővel távozott. Jesse pedig a jellemfejlődése miatt vált számomra igazán kiemelkedő karakterré. Tudod milyen az, ha már az elején érzed valakiben a lehetőséget, na de Jesse minden elképzelésemet túlszárnyalta és abszolút kedvencé vált a könyv olvasása során. Ami még igazán megragadott a történetben, az a cselekménye volt. Először az emlékeit vesztett lány, később pedig a múlt árnyainak visszatérése. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy folyamatos pezsgésben tartott a történet, mellette pedig tökéletes egyensúlyban kaptam pikáns jeleneteket és megannyi vicces pillanatot is.

Szóval, ha egy ízig-vérig izgalmas, humoros és nem utolsó sorban vérpezsdítő történetre vágysz, akkor keresve se találhatnál ennél jobbat. Engem annyira megfogott ez a történet, hogy garantáltan hallani fogtok még tőlem az írónő további történeteiről is.

Ani249>!
Ella Steel: Sors-Fordító

Maga a történet izgalmas, tele fordulattal. Gyorsan olvasható, és olvasod is, mert nagyon érdekes. Nekem ebben a részben zavaró volt Jesse túlzott arroganciája. Zavart, de nagyon! Már túlzóan beképzelt volt!

Dora_Sullivan>!
Ella Steel: Sors-Fordító

Jesse… Jesse… Jesse… te se**fej!
De az imádni való se**fej, továbbra is.
Nem hazudtolva meg magát, végig az volt. De mindemellett, egy olyan oldalát is megmutatta, amit a családján kívül senki másnak. Egy odaadó, védelmező férfi.
Szerettem. Sőt rajongtam érte. Más stílusú kaliber, mint az apja Evan, vagy a sógora Ethan volt.
Tisztában volt az értékeivel, amit nem is volt rest hangoztatni is, de nem is lehetett rá emiatt haragudni.
Mert ez illett hozzá. És jól is állt neki.
Egy ilyen se**fejt, mint amilyen ő… vagyis jobbára ő magát, én is elfogadnám. ;)

Kathy… Kathy… egy belevaló csajszi. Aki a sok szörnyűség mellett, mégha nem is emlékezett rá, mégis erős volt, mégha sokszor összezuhanni is látszott, de az, hogy Jesse mellett biztonságban érezhette magát, csak erősebbé tette.
Szerettem, hogy nem maradt alul, Jesse-vel szemben.
Nevettem, és imádtam a szócsatáikat.
A felmerülő „menekülési ” szándékait, még annak ellenére is, hogy bízott Jesse-ben, én megtudtam érteni.
Helyében én se tettem volna másképp.

Viszont örülök, hogy akadt valaki, aki időben helyre rázta Jesse gondolatait, melyek során, Kathy után ment.

Akárcsak az első két rész, ez is kedvenc lett. Sőt, ha választanom kéne, ez a kötet állna az első helyen.
Izgalmas volt, akciódúsabb, humorosabb és családcentrikusabb. Romantikával és erotikával fűszerezve. *.*

MoMe>!
Ella Steel: Sors-Fordító

Ne haragudjatok, de nem leszek népszerű. Számomra a könyv első harmada borzalmas unalmas volt és iritáló. Ennyire beképzelt ember nincs is.Aztán végre elkezdett kicsit pörögni, de hogy izgalmas lett volna? Hát nem. Ezt kb 200 oldalba simán elment volna…viszont a végén a csattanó az tényleg jó volt.

DeathQueen P>!
Ella Steel: Sors-Fordító

„Tudtam, hogy nem tűnhetek gyengének, hogy tartanom kell magam, de annyira jól esett sírni, zokogni, hogy azt hittem sosem apad el a könnyem.”

Izgalmas, romantikus, fordulatokkal teli. Leginkább ezek jellemzik ezt a könyvet. Engem már azzal felcsigázott az írónő, hogy Jesse került a képbe. Már nagyon el szerettem volna olvasni az ő történetét is. Nem kellett csalódnom! Hozta azt a könyv, amit elvártam tőle, sőt még többet is. Katherine – t egyből megkedveltem. Az elején egy kicsit sajnáltam, hogy nincsenek meg az emlékei, de aztán minden jóra fordult. Jesse – t meg nem lehet nem szeretni. A régebbi szereplőkről is jó volt olvasni. Kat és Jesse lassan, de biztosan fedezi fel a szerelmet. A könyv vége meg… azt hittem lemegyek hídba tőle :D Remélem lesz folytatása valamikor a könyvnek, mert ez így nem érhet véget :)

2 hozzászólás
Tünde_Vágási>!
Ella Steel: Sors-Fordító

Ez valami hihetetlen volt. Izgalmas, fordulatos, pörgős cselekménnyel, nagyképű, beképzelt szereplőkkel.Nem lehet egy rossz szavam sem. Mindent megkaptam ettől a könyvtől,amit reméltem. Izgalmat, romantikát, pörgést. Na meg a fülledt erotikát.
Nagyon sokat nevettem rajta. A zene szövegek itt is megmosolyogtattak. Főleg egy bizonyos zene részlet.
spoiler
A 3 könyv közül ez a történet állt hozzám a legközelebb. Még mindig Ethan az álom pasim, de most Matt iszonyatosan felkeltette az érdeklődésemet. Aj és a vége. Szó szerint kiakadtam és én most akarom a folytatást. De sajnos még várnom kell rá.


Népszerű idézetek

Pati28 P>!

Az életünket megváltoztató, sorsfordító események általában olyan hirtelen és váratlanul történnek, hogy mi alig győzzük követni azokat. Akár egy éles kanyar, egy ismeretlen útszakaszon. Nem látod előre, nem tudod, mi van utána, de tudd, hogy a kormány mindig a te kezedben van. Hogy beveszed-e a kanyart, vagy irányt változtatsz, csak rajtad múlik.

276. oldal

Pati28 P>!

Életemben először elgondolkodtam azon, hogy milyen lehet valakit igazán tiszta szívből szeretni. Szeretni és nem csak használni egy ideig. Törődni vele, kényeztetni a lelkét és nem csak testi gyönyörökben részesíteni.

206. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jesse Keller
Annacska092>!

– Szóval te így szoktál pisilni – törölt le az ujjával egy könnycseppet az arcomról, vegigsimítva az útját.
– Igen! – váltam dacossá.

245. oldal

Moncsi22>!

Tudtam, hogy bízik bennem, hogy hisz abban, hogy megvédem, bármi is következzen… Mások szerint a szerelem sebezhetővé és gyengévé tesz… Igen… Lehet benne igazság, de ebben a pillanatban nekem pont ez az érzelem adott erőt. Erőt ahhoz, hogy végigcsináljam, ami ránk vár.

marilynmiller I>!

– Tudod cicám, rajtam már a szülészeten összeverekedtek az ápolónők, hogy ki mossa le rólam a magzatmázat – nevetett fel.

Haraszti_Alexandra>!

– Katherine! – ordítottam és felültem ijedtemben. Ziháltam és alig kaptam levegőt. Katherine, a nevem Katherine. Legalább ennyit tudok… Ez már komoly haladás – tettem hullámzó mellkasomra a kezem. Annyira megrémültem, hogy észre sem vettem, ahogy bunkócskám tágra nyílt szemekkel figyelt.
– Jesse Keller – nyújtotta a kezét. Nem értettem, mit akar… Majd leesett. Tartotta a szavát. Tudja a nevem, most már én is tudom az övét.

Anarchia_Könyvblog>!

Tudtam, hogy nem tűnhetek gyengének, hogy tartanom kell magam, de annyira jól esett sírni, zokogni, hogy azt hittem sosem apad el a könnyem.

Anarchia_Könyvblog>!

Életemben először elgondolkodtam azon, hogy milyen lehet valakit igazán tiszta szívből szeretni. Szeretni és nem csak használni egy ideig. Törődni vele, kényeztetni. Habár sohasem vetettem meg a szerelmet, magamra sosem tudtam szerelmes férfiként gondolni.

Moncsi22>!

– Tudod mennyire fájt ezt kimondani?- húzta fintorra az orrát Rosie

Moncsi22>!

Elájult. Ezen már meg sem kellene lepődnöm. Ez a nő folyton ezt csinálja. Szerintem ez a hobbija.


Hasonló könyvek címkék alapján

Anne L. Green: Heather vonzásában
Marilyn Miller: A vezér
Anne L. Green: Baljós szitakötő
Megyeri Judit: Holttest az Ambróziában
Anita Boza: Édes borzongás
Anne L. Green: Érzéki csábító
Nalini Singh: Angyaltánc
Jud Meyrin: A múlt bűnei
Tiszlavicz Mária: Duplacsavar
Fejős Éva: Száz Éjjel Ügynökség