Sors-Döntő 187 csillagozás

Ella Steel: Sors-Döntő Ella Steel: Sors-Döntő Ella Steel: Sors-Döntő

Evan Keller egy feltörekvő rockbanda tagja, akinek meghiúsulni látszanak az álmai.
A teher, ami a vállát nyomja már túl sok neki. Segítséget kell kérnie, de ezt nem teheti meg nyíltan, mert az csak tovább rontana a helyzeten. Vajon megtalálja a megfelelő embert?
Haley Benett egy elszánt, makacs, fiatal nő, aki bizonyítani akarja leendő hivatása iránti elkötelezettségét.
Egy hétköznapi történet, egy nem hétköznapi szerelemről. Egy kapcsolat, ami már az első személyes találkozó előtt elmélyül.
Két szív és egy nagy szerelem.
Vajon az egymás iránt érzett szerelmük elég erős ahhoz, hogy legyőzze az élet által eléjük sodort akadályokat? Megismerhetjük félelmeiket, küzdelmüket, kitartásukat és egymásba vetett bizalmukat.
Ebben a történetben bármi megtörténhet, hisz a sorsunkról mi magunk döntünk.

>!
Gyémántfelhő, Budapest, 2019
450 oldal · ISBN: 9786155956294
>!
NewLine, Bakháza, 2019
422 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155956492 · Illusztrálta: Halasi Miklós
>!
Gyémántfelhő, Budapest, 2018
438 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155833052

1 további kiadás


Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Evan Keller · Haley Benett


Kedvencelte 33

Most olvassa 7

Várólistára tette 56

Kívánságlistára tette 53

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Ha szeretitek a rózsaszín romantikus meséket, akkor ez a ti könyvetek. Igaz a királyfi helyett egy szívdöglesztő dobos csavarja el a hősnő fejét, ráadásul anélkül, hogy ténylegesen találkoznának. A rengeteg erotikus jelenet miatt viszont mégsem ajánlanám a Disney figyelmébe.
Viccet félretéve, ahhoz képest, hogy az első könyve az írónőnek, stílus, a történet és a kivitelezés is jól sikerült. Voltak apró bakik – nem kell három basszusgitáros egy együttesbe, ügyvéd apuci pedig sosem egyezett volna bele, hogy a 15 éves lánya egy tíz évvel idősebb pasival kezdjen. Pláne, hogy az USA területén játszódik a cselekmény. A bevezetés pedig kicsit hosszú lett. A drámai szál ellensúlyozta a tömény romantikát spoiler Mindezektől függetlenül érdekes könyv volt. Természetesen hepeienddel.

sarahangel P>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Az utóbbi időben egész rá vagyok kattanva a magyar írók könyveire, így a Sors-Döntőre is kíváncsi lettem, és nem bántam meg, hogy megvettem.

A két főhős szimpatikus volt nekem. Evan nem az a tipikus rocksztár, bár neki is volt ugyan előélete, de mindjárt a történet elején meglepett a kedvességével. Haley pedig egy aranyos lány. Tetszett a történetük, aranyosak voltak együtt.

A tökéletességhez annyi hiányzott nekem, hogy néha túl gyorsan történtek az események; jobban át tudtam volna érezni egyes helyzeteket, ha nekünk is jobban be van mutatva, jobban ki lett volna fejtve. Ami viszont biztos, hogy ennek ellenére is nehezen tudtam letenni a könyvet, olvastatta magát.

Kedvenceim az sms-ezős részek, azok nagyon édesek voltak. :)

Összességében egy szórakoztató történet romantikával, erotikával, zenével, kis krimivel, és ami a legjobb, hogy tanulságos gondolatok is vannak benne.

A borítót imádom. Olvasás közben is többször nézegettem. *-*

A folytatást pedig kíváncsian várom, annyi kiderült, hogy spoiler fog szólni. ;)

10 hozzászólás
marilynmiller IP>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Egy könyv, ami magával ragad, megnevettet és megmutatja, milyem az igaz szerelem!
Köszönöm az élményt a drága írónőnek, fergeteges könyvet alkotott.
Imádtam Evan és Haley szócsatáit, sms váltásait, mindent, amik ők voltak.
Sokat nevettem, többet, mint reméltem.
Egy könnyed és romantikus történet, finom erotikával fűszerezve.
Mindenkinek ajánlom, aki szereti az ilyen történeteket, és megjegyzem, lesz folytatás!
Folytatás, amit nagyon várok!!!!!

Magdi1017>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Nekem az Esztelenül – trilógia óta gyengéim a rockbandás regények.
Ez az első könyvem volt, amit Ella Steel – től olvastam. Meg kell mondjam,hogy megnyert magának. Pörgős volt, rengeteg párbeszéddel, sok szájkaratéval. Szeretem, ha egy könyvben szerepet kapnak a humoros dialógusok. Közben a komolyabb események sem hiányoztak. Nekem Nati kicsit koravénnek tűnt, főleg az elején, mikor ő látta el tini létére a huszonéves nővérét. Továbbá az apjukat is a látens szigor mögött hamar lekenyerezték néhány bölcs gondolattal. De ez semmit nem rontott az élményen. Tetszett elejétől a végéig. Szerethető karakterekkel gazdagított történetet olvashattam.

Anarchia_Könyvblog>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Első pillantásra a borító kialakított egyfajta képet bennem, mely részben stimmelt, másrészt viszont kellemes csalódást okozott. Nekem első olvasásra a fülszöveg egy kicsit azt sugallta, hogy már olvastam hasonlót és így egy kicsit féltem attól, hogy mi is vár rám ebben a regényben. Ennek ellenére izgatottan vetettem bele magam a könyv lapjainak mélyébe. De úgy érzem rosszul ítéltem elsőre, mert a Sors – Döntő kiemelkedik a hasonló témájú könyvek közül. Van benne valami plusz, ami különlegessé teszi, és amitől máris úgy éreztem olvasás közben, hogy nem feleslegen fecsérlem a perceim erre az alkotásra. Ez az érzés végig kísért a mű egészén és a befejeztével is megmaradt.

A teljes ajánló itt érhető el: https://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/11/11/ella-s…

Veda_Sylver I>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Az egész könyv tetszett, de mire a végére értem, rájöttem, hogy a második fele közelebb állt hozzám, mint az első. Rögtön éreztem, hogy egy humoros, igazi romantikus „darabra akadtam”, és Evan és Haley között nagy szerelem lesz. Ezért féltem is, hogy gyorsan el fog laposodni a történet, mert nincs hova tovább építkezni, de az írónő bravúrosan tudta überelni, és kellő izgalmat is csempészett a könyvbe. Csak ajánlani tudom! Egy kellemes, gyorsan és könnyen olvasható történet. Köszönöm az élményt! Várom az írónő következő könyvét!

Emy_Dust I>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Köszönöm, a lehetőséget az írónőnek, hogy elolvashattam a bővített változatot is. Még mindig bírom az ikreket. :))) Jókat mosolyogtam a beszólásaikon. Sajnáltam őket, amikor kiderült mi van a háttérben. Evan és Haley hihetetlenül gyorsan egymásra találtak, de tökéletes páros, szerettem őket együtt. :)
A történetben fordulatokban nincs hiány, kellően szórakoztat, megnevetett, izgalmas és erotikával alaposan megfűszerezett. :))
Emelett, pedig nagyon tetszett, hogy a turné alatt rengeteg helyen jártam olvasás közben, amik tökéletesen lettek bemutatva.
A szexi rock sztár elkelt. Ezért megyek elmerülök az írónő következő könyvében és a foci rejtelmeiben. :))

Mimi_Taylor I>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Nagyon vártam már, hogy olvashassam ezt a könyvet (ami mellékesen megjegyzem dedikáltan díszíti a könyvespolcomat), mivel az írónő mindössze néhány hónapja „ragadott tollat” először és ez az első regénye. Ezt pedig onnan tudom, hogy meglehetősen jól ismerem őt, de próbálok nem elfogultan értékelni. (Drága @Ella_Steel tudom vártad már a véleményem!) :)
Első körben, természetesen magamból kiindulva, azt mondanám, hogy ilyen nem létezik! Mi az, hogy mindössze néhány sms-váltás után bele lehet szeretni valakibe, elképzelhetetlen. Legalábbis én annak tartottam. Aztán egy személyes beszélgetés keretében az írónő felvilágosított, hogy a történetnek ezen része nagyon is valós, hiszen megtörtént. Nekem pedig semmi okom kételkedni ebben.
A sztori nagyon tetszett, bár én hiányoltam a párbeszédeket. Lehetett volna kicsit kevesebb gondolat, és több a kommunikáció.
Az események a végére pörögtek fel igazán. Lehet, csak nekem tűnik így, de az írónő, mintha a végére rázódott volna igazán bele az írásba. Sokkal több az érzelem, az izgalom a könyv második felében.
A borító tökéletes (és sziintén az írónő keze munkáját dicséri), mindössze egyetlen aprócska hibára lettem figyelmes, ami talán fel sem tűnik mindenkinek. A történet szerint Haley szeme zöld… :) (na jó ez kukacoskodás volt)
Összességében nagyon szerettem és jól szórakoztam, nevettem és sírtam a könyvön. És bátran ajánlom mindenkinek!
Drága írónő, köszönöm neked az élményt, és a kikapcsolódást! Már nagyon várom a folytatást! Szívből gratulálok!

Második kiadás előolvasása utáni értékelésem:
„Azt hiszem ez a könyv ezzel az átdolgozással lett igazán tökéletes. Egy érzelmekben gazdag történetet kaptam, amit élvezet volt olvasni.”
Bővebben:
https://olvassmimivel.blogspot.hu/2018/04/ella-steel-so…

Georgina_Sipos P>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Egy nap alatt elolvastam, ez sok mindent elmond. Sajnálom, hogy csak öt csillag adható.
IMÁDOM ezt a könyvet!!
Végig fenntartotta az érdeklődésemet. Fordulatokkal teli romantikus történet.
Mindenből pont annyi van benne, amennyi kell: szerelem, erotika, izgalom,humor.
Haley és Evan nagyon jó páros. Első pillanattól szikrázik köztük a levegő. Feltétlen bizalommal vannak egymás iránt. Náluk igaz a lakva ismeri meg egymást az ember. Néha elég volt elviselnie Haleynek Evan viselkedését. Én nem biztos, hogy bírtam volna. Sőt, tuti, hogy nem :D
Az üzenetváltásaikon sokat nevettem.
Szinte minden szereplőt megszerettem.
Köszönöm neked @Ella_Steel ezt a történetet. Minden betűjét Imádtam. Alig várom, hogy olvassam a következő könyvedet :)

2 hozzászólás
Laura_Bakos>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Az eleje nem fogott meg annyira, ezért a félcsillag levonás, de a közepétől egészen a végéig faltam a lapokat. Onnét indult csak be igazán a történet.
Evan Keller, őt bizony bevettem az álompasis háremembe.
Már az elejétől kezdve szimpatikus volt számomra.
Idézetekért kattints ide --> https://krvilagakonyvek.blogspot.hu/2017/10/ella-steel-…
A bővebb ajánlásért pedig ide —> https://krvilagakonyvek.blogspot.hu/2017/11/ella-steel-…


Népszerű idézetek

BarbyMalik0112 P>!

Két dolog van, amiben biztos vagyok az életben. Az egyik a halál, a másik, hogy a nőket soha a büdös életben nem fogom megérteni.

BarbyMalik0112 P>!

Addig nem léphetsz túl a gondokon, míg nem vállalod fel azokat.

sarahangel P>!

Az, hogy az emberek miként élik életüket, az az ő döntésük. Amikor valamilyen kérdésben döntést hozunk, akkor igenis úgy kell cselekedni, ahogy mi szeretnénk, nem úgy, ahogy mások azt elvárják. Követni kell a szívünket.

318. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Haley Benett
Mimi_Taylor I>!

Hazaértem, végre ott vagyok, ahol mindig is lennem kellett volna.

296. oldal

Bree_olvas>!

Én az embereket a saját maguk börtönéből akarom kiráncigálni.

sarahangel P>!

Sokszor kérdeztem már magamtól, miért jó, ha szerelemmel teli sorozatot nézek vagy ilyen témájú könyveket olvasok, de nem tudom. Szerintem én így vagyok összerakva, nekem kell a működésemhez a szerelem és a romantika. Szeretek ezekben a történetekben elmerülni. Átérezni, amit látok és olvasok. Kikapcsol, és egy teljesen új világba kerülök. Nekem az ilyenre igenis szükségem van. Lehet, hogy hülyeség az ilyesmiről álmodozni vagy mondhatják, hogy régimódi vagyok, de engem ez sem érdekel. Szeretem az igaz szerelemre épülő történeteket.

64. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Haley Benett
Ella_Steel I>!

Minél tovább néztem, annál jobban átjárt az az érzés, hogy én is megtalálhatom végre azt a nőt, akire eddig vártam.

sarahangel P>!

Fogtam egy tollat, és elkezdtem írni, miközben folyamatosan bőgtem, mint egy félkegyelmű, de jó ötletnek tartottam kiírni magamból az érzéseimet. Terápiának sem utolsó, jót tesz, ha az ember szabadjára ereszti a rossz érzéseket, a fájdalmat és a keserűséget. A legnagyobb butaság, amit magunk ellen elkövethetünk, hogy bent tartjuk ezeket, és ezzel szép lassan tönkretesszük a lelkünket.

114.-115. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Haley Benett
Anarchia_Könyvblog>!

Egy röpke pillanat, egyetlen apró, hibás döntés is elég, hogy bekövetkezzen a baj..


Hasonló könyvek címkék alapján

Brittainy C. Cherry: Tűzeső
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom
Meghan March: Vágy és szerelem
Katie Ashley: A szív zenéje
Papp Dóra: Tükörlelkek 2.
Rácz-Stefán Tibor: Kapcsolatpróba
Christine Anne Colman: Megsebzetten
Anne L. Green: Eltitkolt múlt
Lakatos Levente: A hatalom szabályai