Sors-Döntő (Sors 1.) 243 csillagozás

Ella Steel: Sors-Döntő Ella Steel: Sors-Döntő Ella Steel: Sors-Döntő Ella Steel: Sors-Döntő

Evan Keller egy feltörekvő rockbanda tagja, akinek meghiúsulni látszanak az álmai.
A teher, ami a vállát nyomja már túl sok neki. Segítséget kell kérnie, de ezt nem teheti meg nyíltan, mert az csak tovább rontana a helyzeten. Vajon megtalálja a megfelelő embert?
Haley Benett egy elszánt, makacs, fiatal nő, aki bizonyítani akarja leendő hivatása iránti elkötelezettségét.
Egy hétköznapi történet, egy nem hétköznapi szerelemről. Egy kapcsolat, ami már az első személyes találkozó előtt elmélyül.
Két szív és egy nagy szerelem.
Vajon az egymás iránt érzett szerelmük elég erős ahhoz, hogy legyőzze az élet által eléjük sodort akadályokat? Megismerhetjük félelmeiket, küzdelmüket, kitartásukat és egymásba vetett bizalmukat.
Ebben a történetben bármi megtörténhet, hisz a sorsunkról mi magunk döntünk.

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
Magánkiadás, Debrecen, 2023
464 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158225045
>!
Gyémántfelhő, Budapest, 2019
450 oldal · ISBN: 9786155956294
>!
NewLine, Bakháza, 2019
422 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155956492 · Illusztrálta: Halasi Miklós

3 további kiadás


Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Evan Keller · Haley Benett


Kedvencelte 42

Most olvassa 4

Várólistára tette 57

Kívánságlistára tette 61

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Ha szeretitek a rózsaszín romantikus meséket, akkor ez a ti könyvetek. Igaz a királyfi helyett egy szívdöglesztő dobos csavarja el a hősnő fejét, ráadásul anélkül, hogy ténylegesen találkoznának. A rengeteg erotikus jelenet miatt viszont mégsem ajánlanám a Disney figyelmébe.
Viccet félretéve, ahhoz képest, hogy az első könyve az írónőnek, stílus, a történet és a kivitelezés is jól sikerült. Voltak apró bakik – nem kell három basszusgitáros egy együttesbe, ügyvéd apuci pedig sosem egyezett volna bele, hogy a 15 éves lánya egy tíz évvel idősebb pasival kezdjen. Pláne, hogy az USA területén játszódik a cselekmény. A bevezetés pedig kicsit hosszú lett. A drámai szál ellensúlyozta a tömény romantikát spoiler Mindezektől függetlenül érdekes könyv volt. Természetesen hepeienddel.

sarahangel>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Az utóbbi időben egész rá vagyok kattanva a magyar írók könyveire, így a Sors-Döntőre is kíváncsi lettem, és nem bántam meg, hogy megvettem.

A két főhős szimpatikus volt nekem. Evan nem az a tipikus rocksztár, bár neki is volt ugyan előélete, de mindjárt a történet elején meglepett a kedvességével. Haley pedig egy aranyos lány. Tetszett a történetük, aranyosak voltak együtt.

A tökéletességhez annyi hiányzott nekem, hogy néha túl gyorsan történtek az események; jobban át tudtam volna érezni egyes helyzeteket, ha nekünk is jobban be van mutatva, jobban ki lett volna fejtve. Ami viszont biztos, hogy ennek ellenére is nehezen tudtam letenni a könyvet, olvastatta magát.

Kedvenceim az sms-ezős részek, azok nagyon édesek voltak. :)

Összességében egy szórakoztató történet romantikával, erotikával, zenével, kis krimivel, és ami a legjobb, hogy tanulságos gondolatok is vannak benne.

A borítót imádom. Olvasás közben is többször nézegettem. *-*

A folytatást pedig kíváncsian várom, annyi kiderült, hogy spoiler fog szólni. ;)

10 hozzászólás
marilynmiller I>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Egy könyv, ami magával ragad, megnevettet és megmutatja, milyem az igaz szerelem!
Köszönöm az élményt a drága írónőnek, fergeteges könyvet alkotott.
Imádtam Evan és Haley szócsatáit, sms váltásait, mindent, amik ők voltak.
Sokat nevettem, többet, mint reméltem.
Egy könnyed és romantikus történet, finom erotikával fűszerezve.
Mindenkinek ajánlom, aki szereti az ilyen történeteket, és megjegyzem, lesz folytatás!
Folytatás, amit nagyon várok!!!!!

Magdi1017>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Nekem az Esztelenül – trilógia óta gyengéim a rockbandás regények.
Ez az első könyvem volt, amit Ella Steel – től olvastam. Meg kell mondjam,hogy megnyert magának. Pörgős volt, rengeteg párbeszéddel, sok szájkaratéval. Szeretem, ha egy könyvben szerepet kapnak a humoros dialógusok. Közben a komolyabb események sem hiányoztak. Nekem Nati kicsit koravénnek tűnt, főleg az elején, mikor ő látta el tini létére a huszonéves nővérét. Továbbá az apjukat is a látens szigor mögött hamar lekenyerezték néhány bölcs gondolattal. De ez semmit nem rontott az élményen. Tetszett elejétől a végéig. Szerethető karakterekkel gazdagított történetet olvashattam.

Hópárduc P>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Szórakoztató könyv és az alaptörténet is tetszett.
Kicsit rózsaszín, mert számomra furcsa, hogy sms-ezések alapján beleszeretnek egymásba a főhősök.
Viszont néha egy-egy nap, több lapon keresztül is eltartott, míg máskor pár oldal felölelt egy egész hetet.
Haley igazi indoka, amiért csatlakozott hozzájuk a turné alatt, nem nagyon jött elő, csak a vége felé. Talán erről kicsit több oldal is szólhatott volna.
A vége nekem kicsit túl bonyolított volt. Nehéz terhesség, baleset stb.
Evan szimpatikus volt, csak az „ordítozásokat” kihagytam volna. :)
Váltott szemszög mindig jó!

Veda_Sylver I>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Az egész könyv tetszett, de mire a végére értem, rájöttem, hogy a második fele közelebb állt hozzám, mint az első. Rögtön éreztem, hogy egy humoros, igazi romantikus „darabra akadtam”, és Evan és Haley között nagy szerelem lesz. Ezért féltem is, hogy gyorsan el fog laposodni a történet, mert nincs hova tovább építkezni, de az írónő bravúrosan tudta überelni, és kellő izgalmat is csempészett a könyvbe. Csak ajánlani tudom! Egy kellemes, gyorsan és könnyen olvasható történet. Köszönöm az élményt! Várom az írónő következő könyvét!

Emy_Dust IP>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Köszönöm, a lehetőséget az írónőnek, hogy elolvashattam a bővített változatot is. Még mindig bírom az ikreket. :))) Jókat mosolyogtam a beszólásaikon. Sajnáltam őket, amikor kiderült mi van a háttérben. Evan és Haley hihetetlenül gyorsan egymásra találtak, de tökéletes páros, szerettem őket együtt. :)
A történetben fordulatokban nincs hiány, kellően szórakoztat, megnevetett, izgalmas és erotikával alaposan megfűszerezett. :))
Emelett, pedig nagyon tetszett, hogy a turné alatt rengeteg helyen jártam olvasás közben, amik tökéletesen lettek bemutatva.
A szexi rock sztár elkelt. Ezért megyek elmerülök az írónő következő könyvében és a foci rejtelmeiben. :))

Mimi_Taylor I>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Nagyon vártam már, hogy olvashassam ezt a könyvet (ami mellékesen megjegyzem dedikáltan díszíti a könyvespolcomat), mivel az írónő mindössze néhány hónapja „ragadott tollat” először és ez az első regénye. Ezt pedig onnan tudom, hogy meglehetősen jól ismerem őt, de próbálok nem elfogultan értékelni. (Drága @Ella_Steel tudom vártad már a véleményem!) :)
Első körben, természetesen magamból kiindulva, azt mondanám, hogy ilyen nem létezik! Mi az, hogy mindössze néhány sms-váltás után bele lehet szeretni valakibe, elképzelhetetlen. Legalábbis én annak tartottam. Aztán egy személyes beszélgetés keretében az írónő felvilágosított, hogy a történetnek ezen része nagyon is valós, hiszen megtörtént. Nekem pedig semmi okom kételkedni ebben.
A sztori nagyon tetszett, bár én hiányoltam a párbeszédeket. Lehetett volna kicsit kevesebb gondolat, és több a kommunikáció.
Az események a végére pörögtek fel igazán. Lehet, csak nekem tűnik így, de az írónő, mintha a végére rázódott volna igazán bele az írásba. Sokkal több az érzelem, az izgalom a könyv második felében.
A borító tökéletes (és sziintén az írónő keze munkáját dicséri), mindössze egyetlen aprócska hibára lettem figyelmes, ami talán fel sem tűnik mindenkinek. A történet szerint Haley szeme zöld… :) (na jó ez kukacoskodás volt)
Összességében nagyon szerettem és jól szórakoztam, nevettem és sírtam a könyvön. És bátran ajánlom mindenkinek!
Drága írónő, köszönöm neked az élményt, és a kikapcsolódást! Már nagyon várom a folytatást! Szívből gratulálok!

Második kiadás előolvasása utáni értékelésem:
„Azt hiszem ez a könyv ezzel az átdolgozással lett igazán tökéletes. Egy érzelmekben gazdag történetet kaptam, amit élvezet volt olvasni.”
Bővebben:
https://olvassmimivel.blogspot.hu/2018/04/ella-steel-so…

Sipos_Gyermàn_Georgina>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Egy nap alatt elolvastam, ez sok mindent elmond. Sajnálom, hogy csak öt csillag adható.
IMÁDOM ezt a könyvet!!
Végig fenntartotta az érdeklődésemet. Fordulatokkal teli romantikus történet.
Mindenből pont annyi van benne, amennyi kell: szerelem, erotika, izgalom,humor.
Haley és Evan nagyon jó páros. Első pillanattól szikrázik köztük a levegő. Feltétlen bizalommal vannak egymás iránt. Náluk igaz a lakva ismeri meg egymást az ember. Néha elég volt elviselnie Haleynek Evan viselkedését. Én nem biztos, hogy bírtam volna. Sőt, tuti, hogy nem :D
Az üzenetváltásaikon sokat nevettem.
Szinte minden szereplőt megszerettem.
Köszönöm neked @Ella_Steel ezt a történetet. Minden betűjét Imádtam. Alig várom, hogy olvassam a következő könyvedet :)

2 hozzászólás
Dora_Sullivan>!
Ella Steel: Sors-Döntő

Első benyomásom az volt erről a könyvről, hogy aranyos és cuki.
A második, hogy annak ellenére, hogy a rocksztárról/együttesről volt szó – amilyen fikciójú könyveket én általánosságban véve kerülök –, én úgy fejeztem be és tettem le, hogy ezt szerettem.

Olvastam már olyant, hogy szerelem első látásra. Olvastam már olyant is, hogy szerelem első hallásra. De, hogy szerelem első olvasásra? – Ilyent még nem.
És ez egy fajta kellemes meglepetés volt, amit csak pozitívan értékelni is tudok. Jó ötlet volt.
Szerettem olvasni az üzeneteiket egymásnak. Ahogyan fokról – fokról még így az éteren át is, de olyan vonzás fogta meg őket, amelyből végül sokkal több lett.

Evan karaktere szintúgy kellemes meglepetés volt. Mivelhogy azt hittem, hogy az elején legalább egy olyan beképzelt alak lesz, aki azon lesz, hogy megkapja azt amit és akit akar. De nem így volt. Ő ennél sokkal több volt. Kedves, nem mellesleg aranyos – bár hiszem, hogy ennek a jellemzésnek nem örülne annyira (látszólag). :D Szerettem benne azt a felelősségteljes tudatot amit érzett a banda iránt – bár ennek kifejtésére lehetett volna még többet tenni. De így is átjött annak a lényege, hogy ő volt az „apa” vagyis jobban mondva, a „báty” személyiség a srácok szemében.
A gondolatai és az ami visszaköszönt az emlékeiben a szerelemről hallottakról, nekem szintúgy tetszett. Imádom az ilyen emlékeket.
Haley karaktere, egy erős és kitartó személyiséget tükrözött vissza. Aki a fiatal/gyermek éveit arra tette fel, hogy megfeleljen a szüleinek, jobbára mondva az apjának. Aki azon volt, hogy olyan támasza legyen a húgának amikor annak szüksége volt rá, mint amit sokan mások nem bírtak volna, vagy éppen nem úgy.
Ezért éppen éreztem is úgy nála, hogy megérdemelten került közel Evan-hez. Aki mellett végre önmaga lehetett, és kitudott úgy nyílni, ahogyan neki arra szüksége is volt.
A pszichológusos részt, benyomását én úgy vélem, egy kicsivel jobban kellett volna erőltetni. Mármint megmutatkoztatni. Ezt a részt én nagyon hiányoltam benne. Persze, a vége felé azért megmutatkozott, de szívesen olvastam volna egy-egy részen/fejezeten keresztül is róla.

És a banda. Amit olvastam belőlük, nekem tetszett. Szórakoztatóak voltak az ikrek a beszólásaikkal, viszont én is sajnáltam őket, amikor kiderült, hogy miért lettek züllöttek.

Kellemes csalódás volt ez a történet nekem, második olvasásra is.
Köszönöm az élményt, és kíváncsian fogok majd neki a folytatásnak így! :)


Népszerű idézetek

BarbyMalik0112 P>!

Két dolog van, amiben biztos vagyok az életben. Az egyik a halál, a másik, hogy a nőket soha a büdös életben nem fogom megérteni.

Mimi_Taylor I>!

Hazaértem, végre ott vagyok, ahol mindig is lennem kellett volna.

296. oldal

BarbyMalik0112 P>!

Addig nem léphetsz túl a gondokon, míg nem vállalod fel azokat.

sarahangel>!

Az, hogy az emberek miként élik életüket, az az ő döntésük. Amikor valamilyen kérdésben döntést hozunk, akkor igenis úgy kell cselekedni, ahogy mi szeretnénk, nem úgy, ahogy mások azt elvárják. Követni kell a szívünket.

318. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Haley Benett
Bree_olvas>!

Én az embereket a saját maguk börtönéből akarom kiráncigálni.

sarahangel>!

Sokszor kérdeztem már magamtól, miért jó, ha szerelemmel teli sorozatot nézek vagy ilyen témájú könyveket olvasok, de nem tudom. Szerintem én így vagyok összerakva, nekem kell a működésemhez a szerelem és a romantika. Szeretek ezekben a történetekben elmerülni. Átérezni, amit látok és olvasok. Kikapcsol, és egy teljesen új világba kerülök. Nekem az ilyenre igenis szükségem van. Lehet, hogy hülyeség az ilyesmiről álmodozni vagy mondhatják, hogy régimódi vagyok, de engem ez sem érdekel. Szeretem az igaz szerelemre épülő történeteket.

64. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Haley Benett
Ella_Steel I>!

Minél tovább néztem, annál jobban átjárt az az érzés, hogy én is megtalálhatom végre azt a nőt, akire eddig vártam.

Anarchia_Könyvblog>!

Egy röpke pillanat, egyetlen apró, hibás döntés is elég, hogy bekövetkezzen a baj..

Anarchia_Könyvblog>!

– Az én kedvemért nem kell semmit felvenned – nyögtem halkan, de azt hittem menten elsüllyedek, amikor rájöttem, hogy mit mondtam.


A sorozat következő kötete

Sors sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

B. E. Belle: Vándorok
B. E. Belle: Visszatérők
Borsa Brown: Az Arab öröksége
Anne L. Green: Keserűen édes
Lexie King: Enyém lesz a szíved
Marilyn Miller: A felejtés útján
Borsa Brown: A maffia szívében
Hugyec Anikó: Túl hosszú út
Lakatos Levente: A pillangók ébredése
Anne L. Green: Elfojtott indulatok