Sors-Döntő 138 csillagozás

Ella Steel: Sors-Döntő Ella Steel: Sors-Döntő

Evan Keller egy feltörekvő rockbanda tagja, akinek meghiúsulni látszanak az álmai.
A teher, ami a vállát nyomja már túl sok neki. Segítséget kell kérnie, de ezt nem teheti meg nyíltan, mert az csak tovább rontana a helyzeten. Vajon megtalálja a megfelelő embert?
Haley Benett egy elszánt, makacs, fiatal nő, aki bizonyítani akarja leendő hivatása iránti elkötelezettségét.
Egy hétköznapi történet, egy nem hétköznapi szerelemről. Egy kapcsolat, ami már az első személyes találkozó előtt elmélyül.
Két szív és egy nagy szerelem.
Vajon az egymás iránt érzett szerelmük elég erős ahhoz, hogy legyőzze az élet által eléjük sodort akadályokat? Megismerhetjük félelmeiket, küzdelmüket, kitartásukat és egymásba vetett bizalmukat.
Ebben a történetben bármi megtörténhet, hisz a sorsunkról mi magunk döntünk.

>!
Gyémántfelhő, Budapest, 2018
438 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155833052
>!
Gyémántfelhő, Budapest, 2017
444 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789631296501

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Evan Keller · Haley Benett


Kedvencelte 23

Most olvassa 6

Várólistára tette 44

Kívánságlistára tette 49

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Ella Steel: Sors-Döntő

Ha szeretitek a rózsaszín romantikus meséket, akkor ez a ti könyvetek. Igaz a királyfi helyett egy szívdöglesztő dobos csavarja el a hősnő fejét, ráadásul anélkül, hogy ténylegesen találkoznának. A rengeteg erotikus jelenet miatt viszont mégsem ajánlanám a Disney figyelmébe.
Viccet félretéve, ahhoz képest, hogy az első könyve az írónőnek, stílus, a történet és a kivitelezés is jól sikerült. Voltak apró bakik – nem kell három basszusgitáros egy együttesbe, ügyvéd apuci pedig sosem egyezett volna bele, hogy a 15 éves lánya egy tíz évvel idősebb pasival kezdjen. Pláne, hogy az USA területén játszódik a cselekmény. A bevezetés pedig kicsit hosszú lett. A drámai szál ellensúlyozta a tömény romantikát spoiler Mindezektől függetlenül érdekes könyv volt. Természetesen hepeienddel.

>!
sarahangel P
Ella Steel: Sors-Döntő

Az utóbbi időben egész rá vagyok kattanva a magyar írók könyveire, így a Sors-Döntőre is kíváncsi lettem, és nem bántam meg, hogy megvettem.

A két főhős szimpatikus volt nekem. Evan nem az a tipikus rocksztár, bár neki is volt ugyan előélete, de mindjárt a történet elején meglepett a kedvességével. Haley pedig egy aranyos lány. Tetszett a történetük, aranyosak voltak együtt.

A tökéletességhez annyi hiányzott nekem, hogy néha túl gyorsan történtek az események; jobban át tudtam volna érezni egyes helyzeteket, ha nekünk is jobban be van mutatva, jobban ki lett volna fejtve. Ami viszont biztos, hogy ennek ellenére is nehezen tudtam letenni a könyvet, olvastatta magát.

Kedvenceim az sms-ezős részek, azok nagyon édesek voltak. :)

Összességében egy szórakoztató történet romantikával, erotikával, zenével, kis krimivel, és ami a legjobb, hogy tanulságos gondolatok is vannak benne.

A borítót imádom. Olvasás közben is többször nézegettem. *-*

A folytatást pedig kíváncsian várom, annyi kiderült, hogy spoiler fog szólni. ;)

10 hozzászólás
>!
marilynmiller IP
Ella Steel: Sors-Döntő

Egy könyv, ami magával ragad, megnevettet és megmutatja, milyem az igaz szerelem!
Köszönöm az élményt a drága írónőnek, fergeteges könyvet alkotott.
Imádtam Evan és Haley szócsatáit, sms váltásait, mindent, amik ők voltak.
Sokat nevettem, többet, mint reméltem.
Egy könnyed és romantikus történet, finom erotikával fűszerezve.
Mindenkinek ajánlom, aki szereti az ilyen történeteket, és megjegyzem, lesz folytatás!
Folytatás, amit nagyon várok!!!!!

>!
Anarchia_Könyvblog P
Ella Steel: Sors-Döntő

Első pillantásra a borító kialakított egyfajta képet bennem, mely részben stimmelt, másrészt viszont kellemes csalódást okozott. Nekem első olvasásra a fülszöveg egy kicsit azt sugallta, hogy már olvastam hasonlót és így egy kicsit féltem attól, hogy mi is vár rám ebben a regényben. Ennek ellenére izgatottan vetettem bele magam a könyv lapjainak mélyébe. De úgy érzem rosszul ítéltem elsőre, mert a Sors – Döntő kiemelkedik a hasonló témájú könyvek közül. Van benne valami plusz, ami különlegessé teszi, és amitől máris úgy éreztem olvasás közben, hogy nem feleslegen fecsérlem a perceim erre az alkotásra. Ez az érzés végig kísért a mű egészén és a befejeztével is megmaradt.

A teljes ajánló itt érhető el: https://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/11/11/ella-s…

>!
Veda_Sylver I
Ella Steel: Sors-Döntő

Az egész könyv tetszett, de mire a végére értem, rájöttem, hogy a második fele közelebb állt hozzám, mint az első. Rögtön éreztem, hogy egy humoros, igazi romantikus „darabra akadtam”, és Evan és Haley között nagy szerelem lesz. Ezért féltem is, hogy gyorsan el fog laposodni a történet, mert nincs hova tovább építkezni, de az írónő bravúrosan tudta überelni, és kellő izgalmat is csempészett a könyvbe. Csak ajánlani tudom! Egy kellemes, gyorsan és könnyen olvasható történet. Köszönöm az élményt! Várom az írónő következő könyvét!

>!
Emy_Dust I
Ella Steel: Sors-Döntő

Köszönöm, a lehetőséget az írónőnek, hogy elolvashattam a bővített változatot is. Még mindig bírom az ikreket. :))) Jókat mosolyogtam a beszólásaikon. Sajnáltam őket, amikor kiderült mi van a háttérben. Evan és Haley hihetetlenül gyorsan egymásra találtak, de tökéletes páros, szerettem őket együtt. :)
A történetben fordulatokban nincs hiány, kellően szórakoztat, megnevetett, izgalmas és erotikával alaposan megfűszerezett. :))
Emelett, pedig nagyon tetszett, hogy a turné alatt rengeteg helyen jártam olvasás közben, amik tökéletesen lettek bemutatva.
A szexi rock sztár elkelt. Ezért megyek elmerülök az írónő következő könyvében és a foci rejtelmeiben. :))

>!
Mimi_Taylor I
Ella Steel: Sors-Döntő

Nagyon vártam már, hogy olvashassam ezt a könyvet (ami mellékesen megjegyzem dedikáltan díszíti a könyvespolcomat), mivel az írónő mindössze néhány hónapja „ragadott tollat” először és ez az első regénye. Ezt pedig onnan tudom, hogy meglehetősen jól ismerem őt, de próbálok nem elfogultan értékelni. (Drága @Ella_Steel tudom vártad már a véleményem!) :)
Első körben, természetesen magamból kiindulva, azt mondanám, hogy ilyen nem létezik! Mi az, hogy mindössze néhány sms-váltás után bele lehet szeretni valakibe, elképzelhetetlen. Legalábbis én annak tartottam. Aztán egy személyes beszélgetés keretében az írónő felvilágosított, hogy a történetnek ezen része nagyon is valós, hiszen megtörtént. Nekem pedig semmi okom kételkedni ebben.
A sztori nagyon tetszett, bár én hiányoltam a párbeszédeket. Lehetett volna kicsit kevesebb gondolat, és több a kommunikáció.
Az események a végére pörögtek fel igazán. Lehet, csak nekem tűnik így, de az írónő, mintha a végére rázódott volna igazán bele az írásba. Sokkal több az érzelem, az izgalom a könyv második felében.
A borító tökéletes (és sziintén az írónő keze munkáját dicséri), mindössze egyetlen aprócska hibára lettem figyelmes, ami talán fel sem tűnik mindenkinek. A történet szerint Haley szeme zöld… :) (na jó ez kukacoskodás volt)
Összességében nagyon szerettem és jól szórakoztam, nevettem és sírtam a könyvön. És bátran ajánlom mindenkinek!
Drága írónő, köszönöm neked az élményt, és a kikapcsolódást! Már nagyon várom a folytatást! Szívből gratulálok!

Második kiadás előolvasása utáni értékelésem:
„Azt hiszem ez a könyv ezzel az átdolgozással lett igazán tökéletes. Egy érzelmekben gazdag történetet kaptam, amit élvezet volt olvasni.”
Bővebben:
https://olvassmimivel.blogspot.hu/2018/04/ella-steel-so…

>!
Georgina_Sipos P
Ella Steel: Sors-Döntő

Egy nap alatt elolvastam, ez sok mindent elmond. Sajnálom, hogy csak öt csillag adható.
IMÁDOM ezt a könyvet!!
Végig fenntartotta az érdeklődésemet. Fordulatokkal teli romantikus történet.
Mindenből pont annyi van benne, amennyi kell: szerelem, erotika, izgalom,humor.
Haley és Evan nagyon jó páros. Első pillanattól szikrázik köztük a levegő. Feltétlen bizalommal vannak egymás iránt. Náluk igaz a lakva ismeri meg egymást az ember. Néha elég volt elviselnie Haleynek Evan viselkedését. Én nem biztos, hogy bírtam volna. Sőt, tuti, hogy nem :D
Az üzenetváltásaikon sokat nevettem.
Szinte minden szereplőt megszerettem.
Köszönöm neked @Ella_Steel ezt a történetet. Minden betűjét Imádtam. Alig várom, hogy olvassam a következő könyvedet :)

2 hozzászólás
>!
Laura_Bakos
Ella Steel: Sors-Döntő

Az eleje nem fogott meg annyira, ezért a félcsillag levonás, de a közepétől egészen a végéig faltam a lapokat. Onnét indult csak be igazán a történet.
Evan Keller, őt bizony bevettem az álompasis háremembe.
Már az elejétől kezdve szimpatikus volt számomra.
Idézetekért kattints ide --> https://krvilagakonyvek.blogspot.hu/2017/10/ella-steel-…
A bővebb ajánlásért pedig ide —> https://krvilagakonyvek.blogspot.hu/2017/11/ella-steel-…

>!
Cristie_Andrews_Lane I
Ella Steel: Sors-Döntő

Adott egy rocksztár, akinek a vállát felelősséghalmok terhelik, és adott egy hétköznapi lány (egyáltalán nem az), aki éveken át bizonyította, mekkora lelki erő lakozik benne. Az élet más-más módon ugyan, de próbák sora elé állítja őket, végül feladva nekik a leckét, amikor egymás felé tereli őket.
Egyiküknek sem fűlik a foga a közös munkához, Haley húgának közbelépése azonban egészen pikáns irányba tereli a kezdeti üzenetváltásokat, míg mind a ketten lázban égve várják a személyes találkozót.
Megszerettem a karaktereket, talán Evant egy picikét jobban, de hisz ő a tehetségkutatót nyert, jóképű és szexi rocksztár, szóval ez érthető is.
A kedvenc jelenetem az lett, amikor Haley előveszi a szendvicseket. Nagyon eltaláltad kedves Ella Steel, nekem favorit az a rész.
Az első találkozás is frappáns lett, hozták a formát is vagányan. Hogy túl korán engedtek-e a másiknak? Hmm.. Semmi kivetnivalót nem találtam a hamar egymásra találásban, még akkor sem, ha előtte csak üzenetben érintkeztek, na meg persze azon a bulin, amikor Evan megőrizte a titokzatosságot, bármennyire nehezére esett is.
Amit viszont hiányoltam, az a beszélgetések, egymás megismerése, akár a csapattagokkal közös emlékezés útján, például hajdani csínyek elszólása, ilyesmikre gondolok.
Szívesen megismertem volna részletesebben az utazás helyszíneit, a programjaikat és a beszélgetéseiket, az együttes dolgait, néhány olyan életesemémyt, ami nem derült ki korábban, hiszen Haley élete a testvére körül forgott jó ideig, de utána szabadabban tudott mozogni. Nem ragozom tovább, több párbeszédet, történést (nem a végére gondolok, ahol nagyon kegyetlenül soroztad őket) szerettem volna és kevesebb gondolkozást. Pont olyat, amit a könyv legeslegvégén találtam, a következő rész előzményeként!

Összességében drága Írónő, legyél büszke a könyvedre, mert kigondoltad, leírtad, simítgattad, szeretgetted és elérted, hogy könyv formában az olvasók polcain díszelegjen. Szép munka volt! Gratulálok!

Ui.: Várom Rosiet!


Népszerű idézetek

>!
BarbyMalik0112 P

Két dolog van, amiben biztos vagyok az életben. Az egyik a halál, a másik, hogy a nőket soha a büdös életben nem fogom megérteni.

>!
BarbyMalik0112 P

Addig nem léphetsz túl a gondokon, míg nem vállalod fel azokat.

>!
sarahangel P

Az, hogy az emberek miként élik életüket, az az ő döntésük. Amikor valamilyen kérdésben döntést hozunk, akkor igenis úgy kell cselekedni, ahogy mi szeretnénk, nem úgy, ahogy mások azt elvárják. Követni kell a szívünket.

318. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Haley Benett
>!
Mimi_Taylor I

Hazaértem, végre ott vagyok, ahol mindig is lennem kellett volna.

296. oldal

>!
BreeS

Én az embereket a saját maguk börtönéből akarom kiráncigálni.

>!
sarahangel P

Sokszor kérdeztem már magamtól, miért jó, ha szerelemmel teli sorozatot nézek vagy ilyen témájú könyveket olvasok, de nem tudom. Szerintem én így vagyok összerakva, nekem kell a működésemhez a szerelem és a romantika. Szeretek ezekben a történetekben elmerülni. Átérezni, amit látok és olvasok. Kikapcsol, és egy teljesen új világba kerülök. Nekem az ilyenre igenis szükségem van. Lehet, hogy hülyeség az ilyesmiről álmodozni vagy mondhatják, hogy régimódi vagyok, de engem ez sem érdekel. Szeretem az igaz szerelemre épülő történeteket.

64. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Haley Benett
>!
Ella_Steel I

Minél tovább néztem, annál jobban átjárt az az érzés, hogy én is megtalálhatom végre azt a nőt, akire eddig vártam.

>!
sarahangel P

Fogtam egy tollat, és elkezdtem írni, miközben folyamatosan bőgtem, mint egy félkegyelmű, de jó ötletnek tartottam kiírni magamból az érzéseimet. Terápiának sem utolsó, jót tesz, ha az ember szabadjára ereszti a rossz érzéseket, a fájdalmat és a keserűséget. A legnagyobb butaság, amit magunk ellen elkövethetünk, hogy bent tartjuk ezeket, és ezzel szép lassan tönkretesszük a lelkünket.

114.-115. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Haley Benett
>!
Anarchia_Könyvblog P

Egy röpke pillanat, egyetlen apró, hibás döntés is elég, hogy bekövetkezzen a baj..


Hasonló könyvek címkék alapján

Brittainy C. Cherry: Tűzeső
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom
Kristen Callihan: Idol
Meghan March: Vágy és szerelem
Katie Ashley: A szív zenéje
Papp Dóra: Tükörlelkek 2.
Anne L. Green: Eltitkolt múlt
Katja Millay: The Sea of Tranquility – Nyugalom tengere
Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán