Hajsza (Hajsza 0,5) 68 csillagozás

Ella Steel: Hajsza

Jay Davis, egy fiatal férfi, akinek az ambícióit nem értették meg a szülei. Egy férfi, aki nem fogadta el azt a jövőt, amit az apja szánt neki. Egy férfi, aki eldobta neve utolsó betűit, hogy új életet kezdhessen.
Ismerd meg a Hajsza sorozat Jay Davisének múltját, tetteinek a miértjét!

„Nincs szükségem olyan emberekre, akik nem fogadnak el, akik nem magamért szeretnek.”

>!
NewLine, Bakháza, 2020
36 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156182517

Enciklopédia 1


Kedvencelte 15

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

Mert_olvasni_mindig_jó P>!
Ella Steel: Hajsza

Visszatekintés a múltba!

Végre Jay is jobban feltárult a szemem előtt. Ugye azt a sorozatból már megtudhattuk, hogy a szüleivel nincs valami jó kapcsolata és itt most megtudhatjuk az eredetét is.

Mondjuk a visszaemlékezések terén nem pint erre számítottam, hogy ezt a kis betekintést kapjuk, de így is nagyon örültem neki!

Jay igazán tökös azt meg kell hagyni. Nem mindenkinek van ám ekkora vér a pucájában szóval ezért a lépéséért a szülei ellen nagyon is tisztelem.

Kedvenc idézetem a könyvből:

“Tudnunk kell felállni a padlóról. Akkor is amikor nincs körülöttünk senki. Akkor is, amikor csakis kizárólag magunkra számíthatunk, mert az egyetlen személy, aki életed végéig melletted áll, az nem más, mint Te magad.”

Dorina_S>!
Ella Steel: Hajsza

Érdekes volt olvasni arról, ki is volt valójában Jay Davis…milyen volt a viszonya a családjával…és hogyan lett az, aki. Ambiciózus, kitartó és mindenáron megküzd a céljaiért. Nem az előre kitaposott utat akarja járni, és belefásulni egy olyan életbe, amely abszolút nem neki való. Kitört a kötöttségekből és a saját útjára lépett….ahol mesterien veszi az akadályokat.
Kicsit..nagyon bunkó, szerinte csak őszinte. Mondjuk nézőpont kérdése…egója biztosan van. Ellenállni neki szinte lehetetlen.

Tetszett, hogy olvashattam a kiképzéséről, első komolyabb küldetéséről.
Várom, hogy konfrontálódjon a Vezérünkkel….nem is kicsit. Nem kis háború lesz abból, abban biztos vagyok.

A novella minősége itt is kiemelkedő, akárcsak Marilyn esetében. A borítókép is tökéletesen illik a történethez.

2 hozzászólás
whisperingwithwolves>!
Ella Steel: Hajsza

Ki ne szeretné többet tudni Jay Davisről? A Hajsza novella megmutatja ki is az igazi Jay, milyen utat tett meg és milyen áldozatokat hozott az életében, ahhoz, hogy az legyen, akit megismertünk és akit megszerettünk. Nagyon szerettem olvasni ezt a kis rövid novellát, kaptam egy újabb adag Jayt, ami még jobban levett a lábamról, ami miatt újból el fogom olvasni a Féktelen és Végzetes hajszát, hiszen Jay Davisből sosem elég. Ezzel a novellával megmutatja azt az írónő, hogy sosem szabad feladni, ha kell küzdeni kell az elképzeléseink és álmaink mellett, s nem hagyni, hogy bárki is eltántorítson minket és megmondja mit csináljunk. Mi vagyunk a saját sorsunk kovácsa, rajtunk múlik mit teszünk és mit hagyunk kicsúszni a kezünk közül. Igaz, hogy csak 30 oldal, de az a 30 oldal tartalmas és igazi pluszt ad a már megismert duológiához.

2 hozzászólás
abbywinter I>!
Ella Steel: Hajsza

Jó volt megismerni Jay előéletének egy darabját. Nekem azért maradt jócskán hiányérzetem. Az fordult meg a fejemben, hogy ez hosszabb is lehetett volna, mondjuk úgy egy egész könyvnyi :)

1 hozzászólás
Detty77 >!
Ella Steel: Hajsza

A Hajsza sorozat olvasása után semmilyem hiányérzet nem volt/maradt bennem, de őszintén kíváncsi voltam, ki is Jay Davis… ebben az előzmény novellában mindez kiderül! Zseniális ez a pasi♥

2 hozzászólás
Anita_Simon>!
Ella Steel: Hajsza

Jay, hát ő Jay volt a pályaválasztása idején is ❤❤❤ nagyon imádom a karakterét, egy tökéletes pasit alkotott @Ella_Steel ezzel a karakterrel. Jó volt megtudni, hogy viszonyult anno a családjához, de erre utalások voltak a Hajsza sorozatban is. Köszönöm, hogy olvashattam❤ :)

2 hozzászólás
Virág_Galyas>!
Ella Steel: Hajsza

Nagyon imádtam a Hajsza sorozatot :-) nem volt hiányérzetem utána, de nagyon örültem a novellának. ♥ Nagyon jó volt megismerni a fiatal Jay Davis-t. Már akkor is céltudatos, ambiciózus, off pasi. Egyszerűen imádom. Olvastam volna még szívesen :-)

inci81 P>!
Ella Steel: Hajsza

Ez a rövid kis történet megmutatja, hogy honnan indul Jay Davis. Megtudhatjuk, hogy nem véletlenül olyan a stílusa, amilyen, nagyban közrejátszott ebben a családja.

Lehet, hogy a faragatlansága ellenszenves, bár mégsem tudnak neki ellenállni a nők. Valamint azt is hozzá kell tenni, hogy becsülendő a kitartása, az, ahogy kiállt az elvei mellett és küzdött azért, amit szeretett volna elérni.

Persze mindazon túl, hogy megvan az oka a viselkedésének, azért a sármja, a szívdöglesztő kisugárzása már fiatalon is megvolt, sőt, mintha így született volna.

Ez a pasas fiatalon is olyan, mint évekkel később. Pont olyan vonzó, szenvedélyes, mint idősebbnek, közben az esze is vág. Ugyanúgy a helyén van a szíve, de megy a saját feje után.

Imádtam ezt a novellát, ami megerősített abban, hogy Jay Davis az évek múlásával csupán érettebb lesz, de igazából nem változik.

Mintha úgy született volna ez a pasi, hogy már akkor belé voltak kódolva azon tulajdonságok, ami miatt úgy odavagyunk érte.

Csodás betekintő volt ez a fiatal Jay Davis életébe.

2 hozzászólás
Orsolya_Mojzer P>!
Ella Steel: Hajsza

Jay Davis nagy kedvencem, örültem a novellának. Mindig felüdülés olvasni a pasiról.

1 hozzászólás
Bella_Black I>!
Ella Steel: Hajsza

Jay magabiztosságnak már fiatalkorában sem volt híján. Mondjuk ez a karakter így volt tökéletes. Szívesen olvastam volna még többet, mondjuk abból az időből, amikor megházasodott. Ettől függetlenül jó volt.


Népszerű idézetek

L_Detti>!

Az èletben sokszor megsèrülünk. Időnkènt testileg, màskor lelkileg.

23. oldal

Detty77 >!

Nincs szükségem olyan emberekre, akik nem fogadnak el, akik nem magamért szeretnek.

Detty77 >!

Életed nehéz pillanataiban az egyetlen, akire igazán, érdek nélkül számíthatsz, te vagy, senki más.

fairy22e>!

Tudnunk kell felállni a padlóról. Akkor is amikor nincs körülöttünk senki. Akkor is, amikor csakis kizárólag magunkra számíthatunk, mert az egyetlen személy, aki életed végéig melletted áll, az nem más, mint Te magad.

L_Detti>!

Jobb, ha az ember tisztàban van azzal, ami körülveszi.

8. oldal

fairy22e>!

Az öklömbe hasító fájdalom éreztette velem, hogy élek, hogy vannak érzések, amik elől még én sem menekülhetek, de ez nem egyenlő azzal, hogy nem élem túl azokat.
Igen. Az életben sokszor megsérülünk. időnként testileg, máskor lelkileg. De tudnunk kell elviselni a fájdalmat.


A sorozat következő kötete

Hajsza sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Marilyn Miller: Túl a maffián
R. Kelényi Angelika: Doria
Anne L. Green: A tűzzel játszol
Fekete István: Őszi vásár
Sienna Cole: Az álmok útján
Böszörményi Gyula: Kucó és más életszilánkok
Anne L. Green: Elvesztett jövő
Palotás Petra: Lélekszirmok
Schäffer Erzsébet: Hol vagy?
B. E. Belle: Megtörtek – A szeretet ereje