Az ​egyezség 53 csillagozás

Ella Steel: Az egyezség

Ismerd meg Az indíték c. könyv Norájának múltját! Éld át, milyen egy olyan ember lányaként születni, mint Rodrigo Costa…

„Ha egy magadhoz hasonló képességű ellenséggel hoz össze a sors, egyet tehetsz. Hitesd el vele, hogy ő nyert. Altasd el a gyanakvását, és akkor csapj le, amikor a legkevésbé számít rá.”

Eredeti megjelenés éve: 2021

>!
NewLine, Bakháza, 2021
36 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156309181

Kedvencelte 10

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

Pati28 P>!
Ella Steel: Az egyezség

“Hogy apám kegyetlen-e? Igen. Egyértelműen. Ennek ellenére szeretem és minden erőmmel azon vagyok, hogy jobbá váljak.”

Ez a kis szösszenet betekintést engedett Nora gyermekkorába. Milyen helyzeteket kellett túlélnie, hogyan erősödött meg, apja milyen nevelési módszereket vetett be a céljai elérése érdekében.
Megismerjük, a rideg valóságot, hogy milyen egy maffiavezér lányának lenni. Miről is szól az egyezség, ami örökre megváltoztatja Nora életét.

A befejezés nagyon rejtélyesre sikeredett, így kíváncsi vagyok milyen meglepetés fog mér érni a következő novella kapcsán.

pinkprincessreads>!
Ella Steel: Az egyezség

Egy kis betekintés a múltba.

Jelen esetben még sokkal, de sokkal nehezebb dolgom van, mint szokott, ugyanis ma egy olyan novelláról szeretnék nektek beszámolni, ami ellopta a szívemet.

Olvastad már Ella Steeltől az Indítékot és érdekel Nóra múltja? Akkor ezt a novellát egyenesen neked találta ki az írónő. Viszont, ha még nem olvastál az írónőtől, akkor szerintem mindenféleképpen ezzel a novellával kezdj. Konkrétan annyira izgalmas volt, hogy együltő helyemben végigolvastam az egészet és annyira megfogott újfent a történet, hogy még egyszer el szerettem volna olvasni a novellához kapcsolódó regényt, az Indítékot.

Félsz új magyar írókat felfedezni? Nem vagy benne biztos, hogy a könyv tetszene-e neked? Akkor Az egyezség novellát neked találták ki. Ha legközelebb egy Álomgyár könyvesboltban jársz, feltétlenül csapd hozzá a vásárlásodhoz. Hidd el, nem fogod megbánni. Vigyázat, könnyen Ella rajongóvá lehet vele válni.

Orsolya_Mojzer>!
Ella Steel: Az egyezség

Az írónő Sors sorozatának számomra kedvenc női karaktere, Nora. Ebben csak megerősített ez a novella. Na és a vége…. tudtam én ☺️

Szende84>!
Ella Steel: Az egyezség

Ella Steel még egy novellát is sikerül izgalmassá tegyen. Hihetetlen!!! És az a vég…

whisperingwithwolves>!
Ella Steel: Az egyezség

Nagyon örülök annak, hogy megírta az írónő ezt a novellát. Az első oldaltól kezdve az utolsóig nagyon izgalmas volt és csak úgy faltam a sorokat. Az utolsó sorok pedig…, csak kapkodtam a fejem. Tökéletes kedvcsináló Az indítékhoz.

B_Kittina P>!
Ella Steel: Az egyezség

Hiába volt rövid ez a novella,annál több információt tartalmazott számomra, de az a levél a végén vetett fel még néhány kérdést..

L_Sandra P>!
Ella Steel: Az egyezség

Örültem, hogy Nora múltját megismerhettük ebben a novellában. Amennyire rövid – olvastam volna még –, annyira tartalmas. És a vége. Az a levél… Remélem, valamilyen formában találkozunk majd még Norával és Mattel :)

Virág_Galyas>!
Ella Steel: Az egyezség

Nagyon-nagyon örültem ennek a novellának. ♥ imádtam ♥ Norát nagyon megszerettem Az Indíték című könyvben s boldog voltam, hogy olvashatok még róla…milyen volt a múltja spoiler.
Köszönöm az írónőnek, hogy megírta Nekünk ezt a novellát ♥

takácsera>!
Ella Steel: Az egyezség

Egy rövid kis novella. Nagyon jó volt Nora múltjáról olvasni. Egy erős nőt ismertem meg a személyében. A végén az a levél…. Köszönöm, hogy olvashattam.

"Nekem mindig igazam van, angyalom!
És még valami! Egy Costa sosem adja fel!


Népszerű idézetek

Nikike_k>!

Az életem nem egy leányálom. Bár, szó se róla, az apám imád, ebben biztos vagyok. Csakhogy az ő szótárában ez a szó teljesen mást jelent, mint egy átlagos emberében.

(első mondat)


Hasonló könyvek címkék alapján

B. E. Belle: A telepi lány
Marilyn Miller: Az egyetlen
Ruby Saw: Leah
Ruby Saw: Angyalom
K. M. Holmes: Mason
Anne L. Green: Csábító vallomások
Ruby Saw: #dutchboy
Bucsi Mariann: Érintés
Ruby Saw: Az élet megy tovább
Anne L. Green: A tűzzel játszol