To ​Love Jason Thorn (Love & Hate 1.) 25 csillagozás

Ella Maise: To Love Jason Thorn Ella Maise: To Love Jason Thorn Ella Maise: To Love Jason Thorn

Jason ​Thorn… My brother’s childhood friend.

Oh, how stupidly in love with that boy I was. He was the first boy that made me blush, my first official crush. Sounds beautiful so far, right? That excitement that bubbles up inside you, those famous butterflies you feel for the very first time—he was the reason for them all. But, you only get to live in that fairytale world until they crush your hopes and dreams and then stomp on your heart for good measure. And boy did he crush my little heart into pieces.

After the stomping part he became the boy I did my best to stay away from—and let me tell you, it was pretty hard to do when he slept in the room right across from mine.

When tragedy struck his family and they moved away, I was ready to forget he ever existed.

Now he is a movie star, the one who makes women of all ages go into a screaming frenzy, the one who makes everyone swoon with that dimpled smile of his. Do you think that’s dreamy? I certainly… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Tantor Media, Old Saybrook, Connecticut, USA, 2016
ASIN: B01DMFFJ00 · Felolvasta: Lidia Dornet, Sebastian York
>!
CreateSpace, Washington, 2015
420 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781534702165
>!
420 oldal · ASIN: B0189RIS40

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Jason Thorn · Olive Taylor · Lucy Meyer


Kedvencelte 4

Most olvassa 1

Várólistára tette 17

Kívánságlistára tette 12

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Ella Maise: To Love Jason Thorn

Ez egy olyan típusú könyv, aminél egyszerűen nem lehet megállni, hogy ne egy állandó mosollyal az arcodon olvasd végig, mert annyira cuki. :)) A 'second chance' történetek amúgy is a gyengéim, úgyhogy nem is olyan meglepő, hogy Jason Thorn bizony jött, látott és elvarázsolt. Imádtam! :)

Olive és Jason gyerekkorukban találkoznak először, és a 6 éves Olive már akkor plátói szerelmet táplál a bátyja legjobb barátja iránt, aki egy darabig náluk is lakik családi okok miatt. De aztán egy napon Jason-nek nemcsak Dylan és Olive otthonát kell elhagynia, de egészen Los Angeles-ig kell költöznie az apjához…
Évek telnek el, de Olive soha sem tudott túljutni az első szerelmén, amely összetörve hagyta a kis fiatal szívét. :) Az eltelt idő alatt angol-kreatív írás szakon szerzett diplomát, majd egy hirtelen gondolattól vezérelve, saját maga publikálta a könyvét, amelynek sikere, még őt magát is meglepte. A könyv (amit titokban Jason inspirált) hamar bestseller kötet lett, amelynek filmjogait is megvette egy hollywoodi cég. És azt, hogy a sors mennyire kiszámíthatatlan tud lenne, mi sem bizonyítja jobban, minthogy a produkcióra felkért sztárszínész nem más, mint Jason Thorn, aki az évek alatt híres filmsztár lett.

Imádtam Jason-t! Ő is kivette már a részért Hollywood varázsából, a színésznők,modellek és egyéjszakás kalandok csak úgy jöttek-mentek az életében, amiért gyakran a bulvárlapok címlapján kötött ki, de legbelül annyira imádnivalóan édes volt. :)) Imádtam, ahogy „Little One”-nak hívja Olive-ot, nagyon tetszett a kettejük kapcsolata (amely kivételesen nem insta-szerelem volt), és igazán sokat nevettem olvasás közben. :)

Néha kellenek az ilyen könyvek is, aminek nincs nagyobb mondanivalója, nem akarja megváltani a világot, csak egyszerűen kikapcsol, mosolyt varázsol az arcodra és igazán megmelengeti a szívedet. :)

16 hozzászólás
DarknessAngel>!
Ella Maise: To Love Jason Thorn

Ez tökéletes volt, tényleg nagy-nagyon imádtam. ^-^ Szeretem, amikor az ilyen gyerekkori szerelmek később beteljesülnek. Olive rajongása Jason iránt 7 évesen annyira édes volt. A négy év korkülönbség miatt Jason nem érzett épp ugyanúgy, ahogy Olive, de attól még tök jól fogadta a dolgot, és iszonyat kedvesen viselkedett vele.
Az egész történetet úgy, ahogy van a szívembe zártam. Az írónő és a színész egymásba szeret…. :3 Ez még akkor is nagyszerű történet lenne, ha nem ismerték volna egymást már kiskoruk óta. Talán egy picit érdekesebb is. (?) Mind a két főszereplőt sikerült megszeretnem, és alig várom, hogy Lucy és Adam könyvét is olvashassam, mert Lucy aztán nem semmi egy csaj. :D Imádom az ilyen lökött, de szeretnivaló legjobb barátnőket. És Adam… van egy gyereke? Omg! *-* már most szeretlek. <3

Naiva P>!
Ella Maise: To Love Jason Thorn

Annyira szeretem az olyan romantikus könyveket, amelyben a szereplők közötti vonzalom egészen a gyermekkorig visszavezethető. Ez történt ennél a történetnél is.
Jason Thorn-nal újabb háremtagot avathattam. Uhhh, már annyian vannak. Már a kisgyerek Jason is megolvasztotta a szívem a történet elején, de a felnőtt énje….
Jason és Olive gyermekkorukban találkoznak először. A lány még csak 6, a fiú pedig 10 éves volt. Egy utcában laktak és szemközti szomszédok voltak. Olive bátyja már az első napon összebarátkozik a kis Jason-nel és magukhoz viszi vacsorázni. Olive élete pedig attól a pillanattól fogva megváltozik. Csak még ő sem tudja, hogy pontosan miért. Annyit tud, hogy Jason az oka. Amikor csak tudnak, együtt lógnak. Vagyis inkább Olive próbál lógni a fiúkon. Annyira cukik voltak együtt. Nagyon élveztem a párbeszédüket és az együtt töltött gyermekkori pillanatokat. spoiler Elválaszthatatlanok lettek. Együtt nőnek fel. Egészen addig, amíg Olive fiatal szívét össze nem töri Jason. Egy családi tragédia miatt pedig Jasonék visszaköltöznek Los Angeles-be. Olive ezek után megpróbálja magát túltenni magát az első szerelmen. Azonban egy lány soha, de soha nem tudja elfelejteni az első szerelmét. Ennél a jelenetnél rendesen pityeregtem. Aztán ugrunk pár évet.
A fiúból férfi lett és Hollywood egyik legünnepeltebb filmcsillagává vált. Egy igazi szoknyavadász és botrányhős. Vele vannak tele a pletykalapok. Aki képtelen lenyugodni, lehorganyozni. Egészen addig, amíg meg nem találja a horgonyt; a sors visszavezeti hozzá Olive-ot. A lány egy feltörekvő romantikus regényíró nővé vált, de a legújabb romantikus regénye igazi bestsellerré vált és az egyik hollywoodi filmstúdió szeretné megvenni a megfilmesítés jogait és ki más kapná a férfi főszerepet, mint Olive gyermekkori szerelme; Jason Thorn. A történet pedig innentől válik érdekessé…
Olive-ot már a THAC-ban is imádtam. Elképesztő csaj. A belső gondolatain szakadtam a nevetéstől. Pazar a humora, aki a megtört szíve ellenére nem vált keserűvé. Jason pedig olyan aranyos. Nagyon szórakoztató és vicces. Nagyon tetszett, ahogy fejlődött a kettőjük kapcsolata. A romantikus jelenetek szenvedélyesek, az erotikus jelenetek pedig perzselően forróak. Képtelenség volt nem szeretni ezt a történetet. Tehát Olive és Jason története szexi, vicces és nagyon romantikus. Olyan, amit a romantikaimádóknak érdemes elolvasni.

5 hozzászólás
Ngie>!
Ella Maise: To Love Jason Thorn

Nyami.

Már csak az első csókos jelenetre is megadnám az 5 csillagot, meg hát tudjuk, hogy spoiler.

Szerettem az alap szituációt, adott egy lány, akinek az első könyv világsiker lesz, és még film is készül belőle. Teljesen véletlenül, az a srác fogja játszani a srác főszereplőt, aki inspirálta a könyvet – kell ennél több?

Nem állítom, hogy hibátlan, bele is tudnék kötni itt-ott, csak az a helyzet, hogy a padlóról kellene épp felmosóronggyal felszedni az érzéseimet, annyira megolvasztott ez a könyv – a legjobb értelemben. Sok olyan jelenet volt, amibe a romantikus kis lelkem el tudott bújni, és már csak emiatt is imádom. Sőt, egy ponton meg is lepett az író, történt olyan, amire egyáltalán nem számítottam. Az a helyzet, hogy el tudtam volna viselni még több jelenetet, még több párbeszédet, lehetett volna hosszabb, még úgy olvastam volna. De, amit kaptam, az is jól esett, laza 24 órás olvasás? Ezzel mindent elmondtam.

1 hozzászólás
gigy>!
Ella Maise: To Love Jason Thorn

Kezdem ott, hogy általában ki nem állhatom a hollywoodi sztárokról szóló történeteket. Valahogy nem tudnak lekötni. Ez a könyv mégis felkeltette az érdeklődésemet, köszönhetően 1-2 molyocska értékelésének, meg úgy a borító is nagyon megkapó ,nem félreérteni nem a hasizmokra gondoltam :) , úgy összességében nagyon rendben van.
S milyen jól tettem, hogy hittem nekik és a megérzésemnek, mert egy roppant szórakoztató könyvet olvashattam.
Semmi világmegváltó gondolat, mégis egy igazán maradandó élményt nyújt. Rengeteget nevettem olvasás közben, imádtam Olive gondolatai közt lenni. Nagyon szimpatikus hősnő. Jason pedig…, hát ő is le tudja venni az embert a lábáról. Egy igazi BBF alapanyag. Bár én biztosan nem kérnék abból, ami az ő életével jár! Egyébként is imádom az ilyen gyerekkori barátságból kialakult szerelmeket, spoiler, de hogy itt még egy írónő és a könyvéből készült film férfi főszereplője alkot egy párt, az egy igazi plusz pont.

Nagyon ajánlom, ha egy kis színtiszta szórakozásra vágytok! :)

kikki P>!
Ella Maise: To Love Jason Thorn

Nagyon élveztem a könyvet. Annyira vicces volt, nem volt olyan oldal, ahol ne kellett volna hangosan felnevetnem. Olive barátnője pedig egyszerűen fenomenális volt, spoiler A történet felvezetése is nagyon tetszett, és imádtam, ahogy Jason és Olive között kialakult a kapcsolat. spoiler Mindenestre kedvenc nem lett, de gondolatelterőlenek nagyon jó volt, olvastatta magát.

Arym>!
Ella Maise: To Love Jason Thorn

MÉG! MÉG! MÉG! Ez a történet annyira „cuki” volt!
Adott Olive, aki gyerekkorában beleszeret a bátyja egyik barátjába, és rögtön az első találkozásukkor megkérdezi, hogy nem akarja e feleségül venni. Azt hittem megzabálom, olyan édes volt Nem kispályázik a csaj. :D Évekig imádja titokban a fiút, aki aztán akaratlanul is csak összetöri a szívét és utána évekre eltűnik az életéből. Később Olive könyve befut és egy filmstúdió megveszi a jogokat,főszereplőnek pedig ki más is lehetne a tökéletes jelölt, mint gyerekkori mindenkori szerelme, Jason.
Jason az elején inkább családtagként tekint a lányra, de aztán ez szép lassan kezd megváltozni. Ami nekem egy plussz pont, hogy a kettejük kapcsolata lépésenként fejlődik csak ki.
Aztán ott van Olive legjobb barátnője, Lucy. Egy kicsit bolondos, de imádnivaló szereplő, akire Olive mindig számíthat. Annyira várom, milyen lesz a róla és Adam-ről szóló rész. *-*

csucsorka IP>!
Ella Maise: To Love Jason Thorn

A könyv háromnegyedéig teljesen odáig voltam.
Ahogy elkezdődött – a kis Olive rajongásával, cserfességével, cukiságával egyből belopta magát a szívembe. Nagyon tetszett a családjuk, és hogy ez a család tárt karokkal várta a kis Jasont. (Ezért is nem értettem, hová bújtak a történet egésze alatt… Szerintem sokkal erősebb szálnak kellett volna lenniük.)

Felnőttként is szerettem a főszereplőinket, külön és együtt is.
Jó volt a tempó, szerettem, hogy Jason fokozatosan zúg bele Olive-be, maga is rácsodálkozik a folyamatra.

És jött a könyv utolsó harmada, ami 1) átcsap pornóba, ami teljesen letaglózott. Zavart, hogy 100 oldallal rövidebb is lehetett volna, ha az írónő megszabadul ezektől a részektől (és igazán megszabadulhatott volna!) 2) Kapunk egy halálosan felesleges Marcus-drámát. Azon kívül, hogy teljesen megalapozatlan, jobb nem jutott eszébe? Annyi konfliktus-lehetőség volt ebben a történetben (mit szól a család? mi lesz a párosunkkal?), bosszantott, hogy még ezzel is csak egyre romlik a viszonyunk.

Az elején egyáltalán nem zavart, hogy irreális az egész sztori, nem oknyomozó riporter vagyok, hanem olvasó.
De akármilyen imádnivalóan indult ez az élmény, a To Love Jason Thorn hihetetlenül magasról zuhant le nálam erre a maradék négy csillagra.


Népszerű idézetek

Naiva P>!

“You have a dimple,” I breathed out, totally lost in that tiny little crevice. It was almost magical.
I closed my mouth and felt the heat rise up to my cheeks. I managed to return his smile with a wobbly one.
“Hey, little one. You must be Dylan’s little sister. I’m Jason.”
“Hi,” I greeted sheepishly as I gave him a small wave.
His smile picked up a notch, and I felt my face flush again. Tucking a loose hair behind my ear, I smiled bigger.
Oh, boy. He was so cute.
I cleared my throat and extended my hand, just like I saw my dad do when he was meeting someone new. “I’m Olive. My friends call me Liv or Oli because they think I have a weird name.”

Naiva P>!

She was seeing me, and maybe for the first time, I was seeing her too.

Naiva P>!

“You sure took your time”
“You’ve been waiting on me to kiss you?”
“Ever since I was a little girl.”

Naiva P>!

I had worked so hard and for so long on that book. My heart was in every page of it. My secrets, my dreams, my tears. It had taken a lot of time for me to be happy with every single sentence that I’d written. And now that same book had brought me to Jason’s arms.

DarknessAngel>!

“Maybe you should let Jason take you home before somebody recognizes him here. People seems to be looking your way,” she added, looking at me apologetically.
[…]
“I should?” Olive asked.
“You definitely should,” Lucy repeated, patting her arm.
“Okay,” agreed Olive and turned to face me. “You should take you home before somebody recognizes me, Jason.”
I smiled. “Okay, let’s get you home then, you little drunk.”

Kapcsolódó szócikkek: Jason Thorn · Lucy Meyer · Olive Taylor
DarknessAngel>!

“Since you like my name, would you like to marry me?” I asked.
His face turned red and he opened and closed his mouth a few times.
Finally he laughed and said, “What?”
I shrugged. “My dad doesn’t want me to get married for at least another thirty years, but I don’t think we should wait that long. So, can we get married sooner?”
He scratched his head and even made that look cute. “I think we are too young to get married, little one.”
Crushed, I looked down at my feet. “My dad says that, too. I’ve always thought I would marry Noah, our neighbor, but my dad is pretty set against that. Even my mom thinks he is too old for me. I think I can wait for you to get older, though.” I nodded to myself. “Make sure you wait for me too. […]”

Kapcsolódó szócikkek: Jason Thorn · Olive Taylor
1 hozzászólás
DarknessAngel>!

“Do you see me, Olive?”
The question was important to me, her answer even more so. It wouldn’t be the movie star Jason Thorn kissing her into oblivion in a few seconds. It would be me. Jason. Her friend. The man who wanted to make her his.
A shiver went through her body as she lifted a shaky hand to put on my cheek. Her voice was nothing more than a whisper when she answered me. “I’ve always seen just you, Jason.”

DarknessAngel>!

“What am I supposed to do?” […]
Then Jason’s lips were at my ear and he whispered, “You’re supposed to love me, my beautiful wife.”

DarknessAngel>!

“You should look at me like you love me, Olive, the way I’m looking at you.”

Kapcsolódó szócikkek: Jason Thorn

A sorozat következő kötete

Love & Hate sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Sex, Not Love
Elle Kennedy: The Risk
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement
Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me
Colleen Hoover: Regretting You (angol)
Vi Keeland: The Invitation