Értékelések 8

kikki P>!
Ella Maise: To Hate Adam Connor

Mivel voltak olyan részek, amik nem igazán tetszettek, meg olyanok is, amik nagyon, így azt mondanám, hogy ugyanannyira tetszett, mint az első rész. Az egyik dolog ami nagyon bejött az volt, hogy hosszú volt a felépítés, és ettől nem csak a szexről szólt az egész könyv. Aiden annyira aranyos volt, és Lucy-n nagyon sokat nevettem, viszont egy kicsit már kezdett idegesíteni egy idő után. spoiler

gigy>!
Ella Maise: To Hate Adam Connor

Igaz még csak a második könyvem volt ez az írónőtől, de úgy néz ki nem lehet vele mellé lőni! Őrületes stílusa van, egyszerűen imádom! Most is könnyesre röhögtem a szemem, akár csak a To Love Jason Thorn-nál, talán még jobban is… :)

Lucy-t már az előző könyvben is nagyon megkedveltem, már akkor is egy őrült nőszemély volt. De itt aztán totál bebizonyította mennyire eszement, s ami a szívén az a száján!
Tetszett, ahogy a kezdeti rajongásból Adam Connor felé egy bizonyos helyzet miatt (még pedig, hogy Adam lecsukatta a lányt) dühös utálat lett, teljesen érthető módon… :) . Persze Adam sincs ezzel az érzéssel másképp, így hát ebből aztán rengeteg vicces, tüzes szóváltás kerekedik. Ami aztán egy idő után átalakul valami többé, mássá…. :)

Adam Connor pedig…. ohhh…., már a neve hallatán is csak sóhajtozni tudok! :) Természetesen Jason-hez hasonlóan ő is egy szuper szexis filmsztár, nem mellesleg egy elvált apuka. De még milyen apuka… ♥ Azt hiszem már önmagában ez is elég, hogy megdobbanjanak azok a női szívek , vagy hogy messzire repüljenek azok a bugyik…. De emellett még csak nem is egy tipikus manwhore-ról van szó, hanem egy igazán hűséges pasiról.

Na de ennyi elég is a nyálcsorgatásból, olvassátok, megéri! ;) A sok-sok vicces és szenvedélyes pillanat mellett tartogat jó pár váratlan fordulatot is, így aztán biztosan nem lehet mellette unatkozni!

2 hozzászólás
Szami81>!
Ella Maise: To Hate Adam Connor

Az első 40%-ban annyira unszimpatikus volt mindkét szereplő, főleg a főhősnő, hogy komolyan kétségbeestem. A „kukkoljuk a híres szomszéd pasit és csorgassuk a nyálunkat a karizmain” nekem nagyon visszatetsző volt. A címbéli utálatot is komolyan vehetjük, mert itt (még) nem évődés, hanem igazi hülyevagyokésmindenbebelekötök féle veszekedések voltak.
Aztán a 40%-tól kezdett tetszeni, sőőőőt, nagyon imádtam! Vicces volt, cuki volt, és imádnivaló. Érdekes csavarokat kaptam, és olyan szócsatákat, civódást, amiket az elején is vártam.
A fél csillagot az eleje miatt nyisszantottam le :)

vankozsofi>!
Ella Maise: To Hate Adam Connor

Nem olvastam még könyvet ami úgy indítaná két (későbbiekben) szerelmes történetet hogy egyik a másikat dutyiba záratja :D eszméletlen ötlet de nagyon megnevettetett. Innentől fogva azt mondtam hogy ezt a könyvet tuti szeretni fogom- hát így is lett ! Ez a Lucy akkora forma hogy végig szakadtam a röhögéstől rajta! :D
A történet egy teli clichés sztereotipikus sztáros „girl-next-door”-os szösszenet de ha kikapcsolódásra és önfeledt nevetésre vágysz tuti nem fogsz vele mellé fogni! ;)

pveronika P>!
Ella Maise: To Hate Adam Connor

És igen! Megtettem! Rányomtam a kedvenc gombra. :)))
Imádtam! Nagyon aranyos volt és nagyon-nagyon vicces, sőt szerintem az első résztől is sokkal jobb volt. :)) (Egyébként önálló kötetként is olvasható.)

Lucy-val, Olive legjobb barátnőjével a To Love Jason Thorn-ban ismerkedünk meg. Miután egy szakítás után Lucy átmenetileg lakás nélkül marad, beköltözik Olive és Jason otthonába. Lucy hurrikánként viharzik be Hollywood villanegyedébe, és Jason szomszédjának, a híres, dögös szintén színész Adam Connor életébe. :)) Nos a könyv címe elég hamar jelentést nyer, mikor Adam az első találkozásuk alkalmával máris dutyiba juttatja az újdonsült szomszédját. Upsz… :)) És hogy az utálat legmélyebb bugyraiból hova tovább? Olvassátok el, és derítsétek ki. ;)

Lucy és Adam valami fergetegesek voltak. Komolyan szakadtam a nevetéstől, főleg a lehetetlen szituációktól, amelyekbe Lucy sodorta magát. Szinte fájt az arcom a lökött mosolytól és nevetéstől, ami végigkísért a könyv olvasása/hallgatása során. :))
Imádtam Lucy és Adam szócsatáit, és Lucy filter nélküli zagyvaságait amik kijöttek a száján. :D A kiskölyök az én szívemet is megolvasztotta, és jó volt látni, hogy Adam karaktere a szépfiú külsőn túl milyen mélységeket rejt. A humoros vagy éppen fülledt jelenteken kívül, ráadásul néhány csavart is tartogatott a kötet.

Összességében igazán ajánlom! Nagyon-nagyon jól szórakoztam ezen a nagyon aranyos, humoros történeten, és alig várom, hogy mást is olvashassak az írónőtől. :)

4 hozzászólás
Arym>!
Ella Maise: To Hate Adam Connor

Én igazán megpróbáltam, de Olive és Jason könyve után egyszerűen képtelen voltam ellenállni. Muszáj volt nekiállnom a Lucyról és Adamről szóló résznek *-*
Lucy már az előző részben a szívemhez nőtt, egyszerűen imádom a stílusát és rengeteget nevettem a szövegeken amit néha lenyomott. Egy erős lány, aki hatalmas falakkal vette körbe a szívét és csak nagyon keveseknek sikerült bejutnia oda.
Adammal a kapcsolata az utálatból szép lassan alakul át többé, és hála a férfi kitartásának és egy kotnyeles barátnőnek Lucy kénytelen beismeri, hogy bizony fülig szerelmes lett.spoiler
Aiden egy igazi kis rafinált kölyök. Imádom! :D A kedvenc jelenetem,spoiler.
Nagyon tetszett, biztos hogy fogok még olvasni a szerzőtől.