To ​Hate Adam Connor (Love & Hate 2.) 13 csillagozás

Ella Maise: To Hate Adam Connor

So ​you may ask, who is Adam Connor? He is the recently divorced, Academy Award-winning actor who just moved in next door with his kid. He also happens to be an exquisite male specimen and the most infuriating sly bastard I’ve ever come across.

Let’s be honest here, wouldn’t you wanna take a peek over the wall to catch a glimpse of him, hopefully when he is naked? Wouldn’t you melt away after watching him work out as his five-year-old kid cheered him on? Do I even have to mention those abs, the big bulge in his pants, or that arm porn? Oh, wait, you would never spy on him? Sure…

While I was being thoughtful by not breaking and entering and was actually considering going over to offer him a shoulder—or maybe a boob or two—to cry on (y’know, because of his divorce), instead he had me thrown in jail after a small incident. Jail, people! He was supposed to grant me countless orgasms as a thank you, not a jail cell.

After that day, I was mentally plotting ways to… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
366 oldal · ASIN: B01GT4NXU4

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Lucy Meyer · Adam Connor


Kedvencelte 5

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Ella Maise: To Hate Adam Connor

És igen! Megtettem! Rányomtam a kedvenc gombra. :)))
Imádtam! Nagyon aranyos volt és nagyon-nagyon vicces, sőt szerintem az első résztől is sokkal jobb volt. :)) (Egyébként önálló kötetként is olvasható.)

Lucy-val, Olive legjobb barátnőjével a To Love Jason Thorn-ban ismerkedünk meg. Miután egy szakítás után Lucy átmenetileg lakás nélkül marad, beköltözik Olive és Jason otthonába. Lucy hurrikánként viharzik be Hollywood villanegyedébe, és Jason szomszédjának, a híres, dögös szintén színész Adam Connor életébe. :)) Nos a könyv címe elég hamar jelentést nyer, mikor Adam az első találkozásuk alkalmával máris dutyiba juttatja az újdonsült szomszédját. Upsz… :)) És hogy az utálat legmélyebb bugyraiból hova tovább? Olvassátok el, és derítsétek ki. ;)

Lucy és Adam valami fergetegesek voltak. Komolyan szakadtam a nevetéstől, főleg a lehetetlen szituációktól, amelyekbe Lucy sodorta magát. Szinte fájt az arcom a lökött mosolytól és nevetéstől, ami végigkísért a könyv olvasása/hallgatása során. :))
Imádtam Lucy és Adam szócsatáit, és Lucy filter nélküli zagyvaságait amik kijöttek a száján. :D A kiskölyök az én szívemet is megolvasztotta, és jó volt látni, hogy Adam karaktere a szépfiú külsőn túl milyen mélységeket rejt. A humoros vagy éppen fülledt jelenteken kívül, ráadásul néhány csavart is tartogatott a kötet.

Összességében igazán ajánlom! Nagyon-nagyon jól szórakoztam ezen a nagyon aranyos, humoros történeten, és alig várom, hogy mást is olvashassak az írónőtől. :)

4 hozzászólás
DarknessAngel>!
Ella Maise: To Hate Adam Connor

Ment is a kedvencek közé. <3 Ha Jason Thorn könyvét imádtam, akkor erre már nem is tudom mit mondjak, annyira elvarázsolt.
Adam Connor, már csak azért szeretem, hogy mennyire tökéletes apja Aiden-nek, hát még ha a többi imádnivaló és szexi tulajdonságát is hozzáadjuk.♡♡♡ Tetszett, hogy az elején mennyire utálták egymást Lucy-val, és hogy később pedig már mennyire nem akarta elveszíteni a nőt. Szerencsére nem is volt köztük semmilyen komolyabb dráma, mivel Adam egyszerűen nem hagyta. :D
Lucy-t úgy, ahogy van imádtam. Ennyire egy zakkant narrátort. Komolyan végem volt. Ennek a nőnek aztán jó a beszélőkéje. :D
Egy csomó iszonyat édes jelenet van a könyvben, főleg Aiden miatt^-^, de azért Adam és Lucy is kitesz magáért. Ja, és persze az epilógus csúcsszuper! Pont, ahogy szeretem.♡

Naiva P>!
Ella Maise: To Hate Adam Connor

Ez a könyv pontosan jó pillanatomban talált rám vagy én rá? és minden sorát élveztem. Folytak a könnyeim, de a nevetéstől. Egyszerűen imádtam. Ugyan nem olvastam az előző részt, a To Love Jason Thorn-t, de nem okozott fennakadást, mert önálló kötetként is olvasható.
Lucy Meyer-t lapátra tette a barátja. Így legjobb barátnője, Olive és az ő férje, Jason fogadják be magukhoz átmenetileg. Jason Thorn és Olive gyermekkoruk óta ismerik és szeretik egymást. Lucy pedig úgy érzi, nincs szerencséje a szerelemben. El van átkozva. A mellettük lévő szomszédba költözik be egy nagynevű, hollywoodi híresség, Adam Connor. Aki magánszemélyként viszont csak egy éppen elvált, dögös DILF, akinek van egy, 5 éves, imádnivaló kisfia; Aiden. Adam egy valódi, hollywoodi szívtipró, nagyon imádnivaló gondoskodó apa. Szerintem a legtöbb nő, hozzá hasonló apát szeretne a gyermeke(i) mellett látni. Én tuti.
A két lány többet szeretne megtudni a szemrevaló szomszédról, ezért leskelődni kezdenek utána és minden mozzanatát kibeszélik. Egészen sajátos, szexista történettel kiegészítve alaposan kivesézve szegény pasi minden testrészét. Szakadtam a nevetéstől. A nézelődésből nem származhat baj. Nem igaz?!
Lucy imádnivaló hősnő. Vicces, humoros, szarkasztikus és nagyon kíváncsi természetű, így folyton kihasználja az alkalmat, hogy a szomszéd férfit stírölje. Egy idő után mániájává válik, szinte kémkedik utána. Főleg akkor, amikor a szállásadói elutaznak, Lucy pedig egyedül marad.
Nem kell itt semmi rosszra gondolni, csak semmi mániákus zaklatás, csupán nagyon tetszik a lánynak, ahogy a férfi a fiával játszik, foglalkozik. Persze az úszómedence mellett feszítő úszónadrágos apuka se nyújt szerinte rossz látványt, de neki ez most csak másodlagos.
Egyik alkalommal a lány kimenti a medencébe esett kisfiút, mégis Lucy az, aki a rövidebbet húzza. Nem hihette, hogy a pasi nem vette észre, hogy már egy jó ideje őt figyelni… Attól a pillanattól fogva beragad Lucy imamalma: utálni fogja Adam Connor-t.
Könnyű mondani. Közben Aiden nagyon megszereti a lányt és sokszor ő vigyáz rá, amíg az apja forgat, vagy bármit is csinál. Elkerülhetetlen, hogy ne találkozzanak, de a kémia csak úgy sistereg közöttük és nagyon vicces, ahogy közben ugratták egymást.
Ez a könyv minden olyan romantikus kelléket magába foglalt, ami miatt igazán élvezni lehet egy ilyen témájú könyvet. Édes & vicces volt. Fantasztikus hős, bátor, belevaló hősnő, imádnivaló, cuki kisfiú, és szuper mellékszereplők. Az sem utolsó szempont, hogy hihetetlenül jól meg van írva, annak ellenére, hogy nem bővelkedik szóvirágokban. Talán az egyetlen, ami zavart, talán az, hogy a szerző nem vette figyelembe a kissrác életkorát. Sokszor meglepő volt az a fajta szóhasználat egy 5 évestől, de mindez semmit nem volt le a történet élvezhetőségéből. Nem egyszer szerettem volna jól megölelgetni a kis Aiden-t. Tündéri kisfiú, aki minden jót és szépet minden bizonnyal az apjától örökölt, mert az anyja, Adam ex-felesége egy gonosz hárpia. Az biztos, hogy fogok még az írónőtől olvasni.
Kíváncsivá tett a To Love Jason Thorn is. Természetesen 5 csillag.

Szami81>!
Ella Maise: To Hate Adam Connor

Az első 40%-ban annyira unszimpatikus volt mindkét szereplő, főleg a főhősnő, hogy komolyan kétségbeestem. A „kukkoljuk a híres szomszéd pasit és csorgassuk a nyálunkat a karizmain” nekem nagyon visszatetsző volt. A címbéli utálatot is komolyan vehetjük, mert itt (még) nem évődés, hanem igazi hülyevagyokésmindenbebelekötök féle veszekedések voltak.
Aztán a 40%-tól kezdett tetszeni, sőőőőt, nagyon imádtam! Vicces volt, cuki volt, és imádnivaló. Érdekes csavarokat kaptam, és olyan szócsatákat, civódást, amiket az elején is vártam.
A fél csillagot az eleje miatt nyisszantottam le :)

gigy>!
Ella Maise: To Hate Adam Connor

Igaz még csak a második könyvem volt ez az írónőtől, de úgy néz ki nem lehet vele mellé lőni! Őrületes stílusa van, egyszerűen imádom! Most is könnyesre röhögtem a szemem, akár csak a To Love Jason Thorn-nál, talán még jobban is… :)

Lucy-t már az előző könyvben is nagyon megkedveltem, már akkor is egy őrült nőszemély volt. De itt aztán totál bebizonyította mennyire eszement, s ami a szívén az a száján!
Tetszett, ahogy a kezdeti rajongásból Adam Connor felé egy bizonyos helyzet miatt (még pedig, hogy Adam lecsukatta a lányt) dühös utálat lett, teljesen érthető módon… :) . Persze Adam sincs ezzel az érzéssel másképp, így hát ebből aztán rengeteg vicces, tüzes szóváltás kerekedik. Ami aztán egy idő után átalakul valami többé, mássá…. :)

Adam Connor pedig…. ohhh…., már a neve hallatán is csak sóhajtozni tudok! :) Természetesen Jason-hez hasonlóan ő is egy szuper szexis filmsztár, nem mellesleg egy elvált apuka. De még milyen apuka… ♥ Azt hiszem már önmagában ez is elég, hogy megdobbanjanak azok a női szívek , vagy hogy messzire repüljenek azok a bugyik…. De emellett még csak nem is egy tipikus manwhore-ról van szó, hanem egy igazán hűséges pasiról.

Na de ennyi elég is a nyálcsorgatásból, olvassátok, megéri! ;) A sok-sok vicces és szenvedélyes pillanat mellett tartogat jó pár váratlan fordulatot is, így aztán biztosan nem lehet mellette unatkozni!

2 hozzászólás
Arym>!
Ella Maise: To Hate Adam Connor

Én igazán megpróbáltam, de Olive és Jason könyve után egyszerűen képtelen voltam ellenállni. Muszáj volt nekiállnom a Lucyról és Adamről szóló résznek *-*
Lucy már az előző részben a szívemhez nőtt, egyszerűen imádom a stílusát és rengeteget nevettem a szövegeken amit néha lenyomott. Egy erős lány, aki hatalmas falakkal vette körbe a szívét és csak nagyon keveseknek sikerült bejutnia oda.
Adammal a kapcsolata az utálatból szép lassan alakul át többé, és hála a férfi kitartásának és egy kotnyeles barátnőnek Lucy kénytelen beismeri, hogy bizony fülig szerelmes lett.spoiler
Aiden egy igazi kis rafinált kölyök. Imádom! :D A kedvenc jelenetem,spoiler.
Nagyon tetszett, biztos hogy fogok még olvasni a szerzőtől.

kikki P>!
Ella Maise: To Hate Adam Connor

Mivel voltak olyan részek, amik nem igazán tetszettek, meg olyanok is, amik nagyon, így azt mondanám, hogy ugyanannyira tetszett, mint az első rész. Az egyik dolog ami nagyon bejött az volt, hogy hosszú volt a felépítés, és ettől nem csak a szexről szólt az egész könyv. Aiden annyira aranyos volt, és Lucy-n nagyon sokat nevettem, viszont egy kicsit már kezdett idegesíteni egy idő után. spoiler

vankozsofi>!
Ella Maise: To Hate Adam Connor

Nem olvastam még könyvet ami úgy indítaná két (későbbiekben) szerelmes történetet hogy egyik a másikat dutyiba záratja :D eszméletlen ötlet de nagyon megnevettetett. Innentől fogva azt mondtam hogy ezt a könyvet tuti szeretni fogom- hát így is lett ! Ez a Lucy akkora forma hogy végig szakadtam a röhögéstől rajta! :D
A történet egy teli clichés sztereotipikus sztáros „girl-next-door”-os szösszenet de ha kikapcsolódásra és önfeledt nevetésre vágysz tuti nem fogsz vele mellé fogni! ;)


Népszerű idézetek

DarknessAngel>!

When she looked at me over her shoulder with a smile stretching on her lips…for a moment I thought she looked beautiful.

Naiva P>!

When you do, it’s going to be epic, and not just your plain old epic, it’ll be out-of-this-world epic.

DarknessAngel>!

I kept my eyes closed and imagined myself standing on the edge of a cliff, my arms wide open as the wind caressed my skin and played with my hair, a big smile spreading across my face.

Naiva P>!

I genuinely believe in love. I know all about its magic. Good and bad. I know the world seems bigger when you’re drunk on love. I know it mends broken hearts, makes you deliriously happy, excited, hopeful…terrified, sick…a whole list of things that make this complicated world we are living in a better place.

DarknessAngel>!

„I will be the one who speaks to your heart, Lucy Meyer, just like you seem to speak to mine,”

Kapcsolódó szócikkek: Adam Connor
Naiva P>!

“I like tattoos; I find them to be very sexy on men. Like, I give you permission to rip my clothes off and take me right where we are standing kinda sexy.

Naiva P>!

“Thank you, Lucy.”
“For what?”
“For spying on me. For being mine.”
“That’s a lot to be thankful for.”
“And I plan on thanking you every chance I get.”
“You should do that. Three times every time, please.”
Adam smiled, and I melted.

Kapcsolódó szócikkek: Adam Connor · Lucy Meyer
DarknessAngel>!

If you are asking me what my problem is if I do indeed believe in love… well, if you are so curious about it, my problem is that my dear old friend 'love' doesn't love me back. Never did. Probably never will.

Kapcsolódó szócikkek: Lucy Meyer
Naiva P>!

He was everything a girl could ever want. Not to mention the hottest DILF.


Hasonló könyvek címkék alapján

Alessandra Torre: Hollywood Dirt
Kristen Callihan: Idol (angol)
Elle Kennedy: The Chase
Vi Keeland: The Naked Truth
Penelope Bloom: His Banana
Alice Clayton: Wallbanger