Imádlak, ​Jason Thorn 163 csillagozás

Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn

„Tökéletes ​romantikus regény!” – BFF BOOK BLOG

Az első perctől kezdve odavagyok érte…
Jason Thorn… a bátyám legjobb gyerekkori barátja.
Ó, hogy milyen iszonyatosan szerelmes voltam ebbe a fiúba! Ugye milyen romantikus? Ahogy az ember lánya érzi az izgalmas bizsergést, amikor először átéli, amint szárnyra kapnak azok a híres pillangók – és csakis Jason miatt! Csakhogy egyszer véget ér a tündérmese, sárba tiporják az álmaidat, utána pedig biztos, ami biztos, darabokra törik a szívedet is. Ez a fiú pontosan ezt tette velem.
Miután túljutottunk az álmok sárba tiprásán, ő lett az a srác, akit messze elkerültem. Amikor egy szörnyű tragédia történt a családjában és elköltöztek, én készen álltam arra, hogy mindörökre elfelejtsem.
Mára igazi filmcsillag lett belőle. Olyan szupersztár, akiért a nők őrjöngő lelkesedéssel rajonganak. Olyan ez, mint egy valóra vált álom, ugye? Szerintem egyáltalán nem.
Hogy ki vagyok én? Olive, egy újdonsült írónő. Vagyis… (tovább)

Eredeti mű: Ella Maise: To Love Jason Thorn

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
494 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875700 · Fordította: Varga Csaba
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
494 oldal · ISBN: 9786155875717 · Fordította: Varga Csaba

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Jason Thorn


Kedvencelte 21

Most olvassa 15

Várólistára tette 93

Kívánságlistára tette 77

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Magdi1017 P
Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn

Ezzel a könyvvel is úgy vagyok, hogy elolvasom még egyszer, arra is adok 5 csillagot, és akkor 10 csillagos lesz. Viccen kívül….
Mikor a Facebookon megláttam az @Álomgyár_Kiadó oldalán, egyből tudtam, hogy ez nekem kell!!
Az első betűtől az utolsóig imádtam minden sorát. Igazi tündérmese felnőtteknek, én azt mondom.
Tetszett, hogy beleláthattam a nőcsábász Jason fejébe is, kifejezetten jót tett a könyvnek a váltott szemszög.
Olive is remek karakter, továbbá Lucy számomra a kedvenc mellékszereplő volt. Charlotte….? Hát, a való életben is utálom az ilyen kétszínű, sunyi p…ákat.
Ajánlom mindenkinek, aki egy könnyed, gördülékeny történetre vágyik.

>!
Bitten
Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn

Na tőlem se olvastatok még ilyet de ez most kiszakad! Szoval pironkodók, prűdek reakcioitokra nem tartok igényt.

Mi a csoda az az „Egen.”?
Miért lesz egy könyv erotikus tartalmú a „fütyi” szótol?

Komolyan ezek egyre inkább elszomorító fordulatok, amelyek arra ösztönöznek, hogy hagyjam a csodába ezeket az újdonságokat. Hagyjam meg egy igénytelen mindent elfogadó és semmivel sem törődő rétegnek…..akinek dosztan mindegy mit olvas csak lógjon benne himbilimbi, legyen az ürge tökéletes és gazdag…..ezzel nincs is gond, inkább azzal amit elémtesznek na azzal már inkább van gondom. Azzal a bizonyos „ahogyan”-al….. magyarság lehúzva a budin!

Ja! És amúgy a könyv még tetszhetne is….. még nem végeztem vele ;)

Szóval Kedveskéim végeztem velük. Ítélet a következő:
– a történet maga elég átlagos, viszonylag sok kiaknazatlan lehetőséget hagyott el az események árjában – olyan volt mint amikor a száguldó autó sorra hagyja maga mögött a lehetséges letérőket
– szereplők kedvelhetők
– események hát tudtam volna még mit csinálni velük…..sokszor volt fölösleges mozzanat , jobb lett volna ha másra koncentrál

Lényegében tetszett aranyos kis story, ha az ember magaban helyrerázza a bakikat amiket egyesek elkövettek a könyvvel szemben.

Jöhet a következő!

14 hozzászólás
>!
KönyvMoly_1989 P
Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn

A sok krimi után kellemes kikapcsolódás volt egy szerelmi történetbe csöppenni. Mindig is szerettem a hollywoodi románcokat, és a könyv 80 százalékát itt is nagyon élveztem.
Olive és Jason aranyos páros, mégha a történet maga meglehetősen kiszámítható is. Cuki, szexi, érzelmes amerikai mese, jó kis agykikapcs.
Ami miatt egy csillagot mégis levontam, az a regény kb utolsó harmada, ahol is már nem a cselekményen volt a hangsúly, hanem a felesleges drámán és a kufircon.

3 hozzászólás
>!
Trice29 P
Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn

Ez aztán valóban üdítő történet volt. A humoros mai szöveg mindent vitt. Ennyire jó, pezsdítő olvasmány régen volt a kezemben. Maga a történet aranyos, semmi rendkívüli. A kémia viszont perzselt.
Nagyon csíptem Olive barinőjét. Lucy igazán tűzről pattant nőszemély, kíváncsi vagyok az Ő történetére is ♥

9 hozzászólás
>!
Finn_Hudson
Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn

Alapvetően nem rossz történet, a kisgyermekkori szál nagyon sokat dob rajta. Viszont amit sajnáltam, hogy a kedves szomszéd srácból ilyen Hollywoodi szívtiprót kellett faragni. Mármint oké, hogy Oliveval ugyanúgy viselkedett, de alapjában véve ő is az a tipikus nőcsábász figura lett.
A történettel egy nagy gondom volt, méghozzá hogy minek kellett behozni ezt a spoiler
Karaktereket tekintve a kedvenc egyértelműen Lucy lett, nagyon várom az ő történetét. Jasonnek voltak jó pillanatai, de azért nem mondanám könyves álompasinak. Olive egy kissé idegesítő volt, hogy nem volt képes a talpára állni és nyíltan már az elején tisztázni az érzéseit.
Összességében azonban kikapcsolódásnak jó kis történet, főleg így a vizsgaidőszak után.

>!
Anarchia_Könyvblog P
Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn

Az elmúlt időszakban egy kisebb olvasói válságba kerültem, hiába kezdtem bele változó műfajú regényekbe, egyik kapcsán sem éreztem azt, hogy ’igen, ezért szeretek olvasni’. S nem az adott alkotások voltak a hibásak ezért, csupán úgy éreztem, hogy nekem ez nem megy és talán ideje valami más elfoglaltságot is keresni magamnak.
Ebben az állapotban került a kezeim közé az Imádlak Jason Thorn. Mit éreztem, amikor belekezdtem? Biztos voltam abban, hogy valaki tudta, hogy milyen helyzetben vagyok és segítőkezet nyújtott. Mert eme történet beszippantott, teljesen belemélyedtem. Oldalról oldalra élveztem az egyes szituációkat, sokat nevettem, de a könnyeimet sem tartottam magamban. Imádtam Jason Thorn-t és azt a történetet, azt az élményt, amit adott!
(..)
Reális történések alapjául szőtte meg Ella Maise ezt a regényt. Minden egyes oldala élvezhető, s sokszor találkozunk az izgalommal és a kérdőjelekkel is. Néhol olyan csavarokat láttam benne, amik a valóság-álom határán egyensúlyoznak, de mégis annyira magával ragadtak.
(..)
Ajánlom azoknak, akik nem zárkóznak el a kissé erotikusabb jelenetek elől, és kellemes kikapcsolódást keresnek. Mert ez a regény a lelkünkbe lát, megnyugtat és függővé tesz.

Az értékelésem teljes egészében itt tekinthető meg: https://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2019/01/08/ella-m…

>!
Deziréé
Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn

Nagyon vártam ezt a könyvet, részben azt is kaptam amit vártam, de kicsit csalódott vagyok, nem tudtam olyan gyorsan haladni vele, mint oly sok Álomgyáros könyvvel.
Tetszett a történet, a szereplők minden, csak egyszerűen annyira nem tudott néha lekötni, mint akartam.
Meglepő fordulatokat nem olvastam a könyvben, mégis jó volt kikapcsolódásként megismerni ezt a történetet is.
Imádtam azokat a részeket, amikor visszamentünk a múltba és a gyerekkorukról olvastam, még olvastam volna több ilyen részt is.

>!
Ács_Milán
Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn

A borító már első pillantásra megfogott és tudtam, hogy ez a könyv kell nekem. Szerencsére a történet sem okozott csalódást, mert ez is azon könyvek egyike, amin olvasás közben jól szórakozik az olvasó és kikapcsolódásra is 100%-ban alkalmas.
Mind a történet, mind a szereplők szimpatikusak voltak számomra. És nem, nem csak a férfi főszereplő Jason Thorn, hanem a női főszereplő Olive is telitalálat volt. Olive egyébként az én fejemben végig, az elején megismert cuki kislányként villant be mindig. Jason Thorn-t meg szerintem felesleges fényeznem, elég ha annyit mondok, hogy sok nő álmainak és vágyainak netovábbja. És a címben is benne van: Imádlak, Jason Thorn.
Határozottan jót tett a történetnek a váltott szemszögű fejezetek, mert így azonnal mind a két főszereplő gondolatait megismerhettem.
A befejezés nekem nem volt kerek, egész… maradt egy kis hiányérzetem, de annyi baj legyen.
Bízom benne, hogy minél előbb olvashatom a folytatást, mert nagyon Akarlak, Adam Connor.

>!
ziara P
Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn

Nem irodalmi műként értékelem. Felnőtt mese, de jól esett, néha vágyom a kiszámítható happy endre. Nem kell gondolkodni, csak olvani. Egy Jason Thorn azért szembejöhetne egyszer…
Most pedig vissza a valóságba…

1 hozzászólás
>!
Evika82 P
Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn

Köszönöm szépen, ismét remekül szórakoztam. :)
Könnyed kis romantikus regény volt ez, amin nem kellett sokat agyalni, viszont gördülékeny volt a történet, végig könnyen olvasható volt. Remek kikapcsolódást nyújtott. Sokszor megmosolyogtatott, szerethetőek voltak a szereplők. Konkrétan Olive barátnőjét Lucyt is végig nagyon csíptem, kíváncsi leszek az ő történetére is, igazi bohókás szabadszájú vagány csaj a javából.


Népszerű idézetek

>!
K_A_Hikari P

Nem lehet jó író az, aki nem képes beleszeretni a hőseibe, a jókba és a rosszakba egyaránt.

363. oldal

>!
K_A_Hikari P

Te akkor is az álmaid rabja vagy, ha éppen nem írsz.

92. oldal

>!
K_A_Hikari P

Van az a dolog, ami a keblünkben lakik. Az enyém szárnyra kapott és elrepült. A másik pedig, a koponyám lakója, ő csendben cseppfolyóssá vált.

159. oldal

>!
K_A_Hikari P

A haragot sokkal könnyebb kezelni, mint az érzelmeket: ezt a saját családomtól tanultam meg.

32. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jason Thorn
>!
K_A_Hikari

Csak hát a percek szörnyen lassan vánszorognak, ha éppen az idegösszeomlás szélén táncolsz, és megtörténhet, hogy egy tucatnyi ismeretlen szeme láttára elhányod magad.

51. oldal

>!
K_A_Hikari P

– Gyere, hadd öleljelek magamhoz! Ha már úgyis zokogni fogsz, akkor megérdemled, hogy sírás közben átöleljen valaki.

125. oldal

>!
K_A_Hikari P

Az én kis szívem készen állt arra, hogy porba borulva átölelje Jason lábát, míg őkegyelme végre fel nem emeli magához. De hülye szívem van.

308. oldal

>!
K_A_Hikari P

– Akkor rávetettem volna magamat, és valószínűleg megnyaltam volna a gödröcskéjét, miközben a két kezem bekalandozta volna mindazokat a testrészeit, melyek megpillantásáért minden csaj odaadná elsőszülött gyermekét.
Egész testében megremegett.
– Ó, ne legyél visszataszító! – mondtam grimaszolva. – És légyszi, semmi ilyesmit ne tegyél egyetlen pasival sem, ha én is ott vagyok a közelben.
– Miért is? A nyalakodás természetes ösztön. Ha jobban belegondolsz, már kiskölyök korodban elkezded megtanulni a helyes technikát. Ne felejtsd el azt a rengeteg nyalókát és jégkrémet, akiket halálra nyaldostál. Az csak a felkészítő edzés volt.

87. oldal

>!
K_A_Hikari

A saját utamon akartam járni, nem pedig Jason Thorn árnyékában.

218. oldal

>!
K_A_Hikari

Ki bánthatna, ha apukám öllel magához erős karjaival? Ki merné megpróbálni összetörni egy kislány szívét? Talán nem minden nő érzi újra kislánynak magát, amikor az apja szívből magához öleli? Nem mindenki szeretne így maradni mindaddig, míg a szörnyetegek el nem tűnnek?

434. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Barbara Whest: A hallgatás mérge
Szirmay Ágnes: Szerelemre castingolva
Susan Elizabeth Phillips: Latin szerető
Anne L. Green: Elvarratlan szálak
Kresley Cole: Vámpírszerető
Vi Keeland: A beosztott
On Sai: Apa, randizhatok egy lovaggal?
Tiszlavicz Mária: Duplacsavar