Akarlak, ​Adam Connor 120 csillagozás

Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

„Imádtam ​minden percét.” – GIVE ME BOOKS

Kérdezheted persze, hogy ki a fene az az Adam Connor. Ez a nemrégiben elvált Oscar-díjas filmszínész mostanában költözött be a szomszédunkba a kisfiával. Ő a legdögösebb lélegzetelállító szuperhím és egyben a legmegáltalkodottabb agyafúrt gazember, akivel valaha is találkoztam.

Teljesen őszintén kérdezem, te talán nem kukucskáltál volna át a kerítés fölött, hogy egy gyors pillantást vethess rá, remélhetőleg, amikor meztelen? Nem olvadtál volna el a boldogságtól, ahogy edzés közben bámulod, miközben az ötéves kisfia beszél hozzá? Említsem talán meg ezeken felül a hasizmát, a nadrágjában azt a hatalmas duzzanatot vagy a lenyűgöző izmos karját? Szóval azt mondod, hogy te nem leskelődnél utána? Hát persze…
Nekem természetesen eszembe se jutott, hogy betörjek hozzá, vagy magánlaksértést kövessek el, igazából az járt az eszemben, hogy felajánlom neki, hogy a fejét a vállamra – vagy talán a cicimre – hajtva sírhassa ki magát… (tovább)

Eredeti mű: Ella Maise: To Hate Adam Connor

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
420 oldal · ISBN: 9786155929205 · Fordította: Varga Csaba
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
420 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929199 · Fordította: Varga Csaba

Kedvencelte 10

Most olvassa 19

Várólistára tette 78

Kívánságlistára tette 70


Kiemelt értékelések

>!
zuna19
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

Elég nehézkesen ment nekem ez a könyv.
Sokáig gondolkodtam, hogy melyik Ella Maise könyvvel kezdjem. Fülszöveg alapján az Akarlak, Adam Connor jobban megfogott.
Iszonyat hosszúra nyújtotta el az írónő a sztorit. A kidolgozás valahogy így töménynek hatott. Általában én a fordításba nem szoktam belekötni, de itt nem tudom eldönteni, hogy az sikerült kicsit félre, vagy az eredeti se sokkal jobb. Hmmm.
A főszereplőket egyszerre szerettem és utáltam. Az elejétől a végéig. Na jó, azért a végére kibékültem velük.
Elgondolkozok rajta, hogy elolvassam e az Imádlak, Jason Thorn. Jason szimpi volt itt, de Olive nem vett meg.

>!
Bitten
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

*első gondolataimat megette a net, szoval újra….

A történet szerethető.
Egy dolog csípi a szemem az idegen tortenetek túl magyarosítása, teljesen elveszi az egyediseguket leginkabb a gazdája egyedi vonasait.
A másik az oda nem vágó szavak használata spoiler sokkal jobb szerkezettel és erősségű jelzővel is tökéletesen ki lehet fejezni az éppen oda tartozó mozzanatokat, mert ugye szeretnénk szépen és magyarosan fogalmazni.

A történet számomra leginkább két helyen tört meg, leginkább olyan érzésem volt hogy beszurták oda azt a jelenetet…. Kérdezem en minek…..tokeletesen ívelt és folyt magától az esemény sorozat.

A szereplők és monologjaik mulattatoak, humorosak elgondolkodtatoak….. És ujra szerelembe estem egy kicsi Aidenbe. Élveztem hogy ilyen korú karakterhez mert nyúlni.

Kettő után már megerősítve mondhatom hogy figyelni fogom munkásságát :P

>!
Magdi1017 P
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

Nos….!
Szerintem egy kellően humoros kis történet volt, bár Lucy az előző részben kicsit jobban tetszett – ha lehet ilyet mondani.
Nekem kicsit sok volt, esetenként kifejezetten gyerekes, bár a kissrác iránti rajongása és szeretete miatt kap egy piros pontot. Igazából elég erős jellem, nehézségekből neki is kijutott bőven. Bár a vulgáris megnyilvánulásai miatt ez ront az összképen.
Adam pedig az igazi szexi apuci, aki mindent megtesz a fia boldogságáért.
Nem egy nagyképű, elkényeztetett Hollywoodi sztárocska. Pedig lehetne, hiszen ő is egy sztárcsemete. A külcsín mellett ott van a belbecs is. Nem szeretné a szülei nevelési, vagy éppen nem nevelési hibáit Aidennel kapcsolatban elkövetni.
Egy könnyű, élvezetes olvasmány.
De az örök kedvenc nekem akkor is Jason Thorn :)

>!
l_moni
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

Amilyen dinka vagyok a sorozat 2. kötetével kezdtem, na de nem bántam meg.
Adam, a szívdöglesztő, nagyf…ú , szingli apuka és a nagyszájú, átoktól rettegő Lucy igazán remek párom.
Bírtam a vitáikat, bírtam, hogy izzott közöttük a levegő.
Imádtam, hogy egy dologban mindig egyetértettek és az Aiden. Tüneményes ez a mini földlakó :)
Nem tudom a többiek miért húzták le, szerintem remek könyv.
Sajnáltam Lucyt a gyerekkora miatt és jó volt olvasni, hogy a barátai mennyire szeretik. Még egy ilyen szókimondó csajszit. Amit gondol és szeretne bizony kimondja. Sok-sok nőnek ki kellene mondani :) hisz ki ne szeretné, hogy nagy, vastag f…a legyen a pasijának.
Na ugye :D Ő bizony ki is mondja, és azt is részletezi, hogy mikor mit szeretne :)

Adam pedig… ahh az a pasi …
Istenem, nekem miért nem volt ilyen szomszédom.
Igazi álompasi :)

5 hozzászólás
>!
Trice29 P
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

Nekem ez nagyon tetszett ♥, talán még jobban, mint az első rész.
Lucy egy igazi piszkos , nagyszájú csajszi. Jó humorral, nagy szívvel, amit rossz tapasztalataiból kiindulva féltőn óv. Számomra az egyénisége sérült volna, ha a közel sem vészesen csúnya beszédét kicenzúrázzák. Számomra így volt kerek egész.
Imádtam Aident, az apja pedig felkerült a kedvenc pasijaim közé.
A történet is meg bírt lepni, nem számítottam a végén a csavarra.
A kémia piszkosan forró volt, szóval minden adott a jó szórakozáshoz :o)

5 hozzászólás
>!
Evika82 P
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

Ez a könyv alapvetően 5 csillagos lett volna számomra, ha Lucy mocskos szája, és a rengeteg káromkodás nem ölte volna meg a varázst. Pedig ezek ketten ütős párost alkottak együtt.
Lucy egy érzelmileg sérült lány, aki nagyon nehezen nyílik meg másoknak, nagyon kevés igazi barátja van, közben pedig okos, vicces, szexi, és nagyszájú. :)
Adam mivel egy híres filmsztár mindenkivel bizalmatlan, nagyon kevesen tartoznak az ő belső bizalmi köréhez. A gyermeke boldogsága a legfontosabb számára, ő egy szuper apuka, akit imád a fia Aiden.
Kettejük kapcsolata igencsak viharosan indult. :D
Lucy sokáig haragudott a pasira a megismerkedésük után történtek miatt, ezért mindig szembe szállt vele, beszólt neki. A szócsatáik, és ahogy egymás agyát húzták azok fergetegesek voltak, csak úgy izzott közöttük a levegő, jókat vigyorogtam az olvasásuk közben.
Nagyon örültem annak, hogy Jason és Olive is aktívan részt vettek ebben a történetben, öröm volt olvasni, hogy milyen boldogok együtt.
Ismétlem nekem a rengeteg káromkodás nem jött be, pedig tényleg igazán szerethető a történet.
Kíváncsi lennék, hogy az eredeti könyv is ilyen, vagy csak ennyire elrontották a fordítást…

>!
B_Vivien_Kitti
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

Kevésbé tesztet, mint az első rész és ez Lucy miatt van. A csaj személyisége nekem kissé irritáló volt. Egy ideig jó ez a szarkasztikus és gúnyos hozzáállás a dolgokhoz, a szerelmhez, de a közepe fele már unalmas volt.
Meg ez a 30 centis, alkatnyi vastag pénisz mánia… hogy a könyv feléig minden 5. Oldalán le volt írva, hogy a jó f*sz csak 30 centis és bazi vastag lehet. Ahhaaaa…. biztos kellemes érzés is xD utána pedig azt taglalta, hogy Ádám Connornak milyen naaaaagy.
Kisanyám neked egy lóé sem lenne elég. Legalábbis ez jött le -.-
Voltak benne jó és fordulatos részek, a kis srácot és Adamat megkedveltem.
Lucy borzasztóan irritáló csaj. Miatta majdnem 3 csillagot adtam, de aztán eszembe jutott, hogy Adam milyen jó apa :)) ♥️ És a gyengéim a jó apák!

>!
Nikyy18
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

Hát megmondom őszintén kicsit csalódtam most ebben a könyvben. Azt hittem Lucy könyve ennél sokkal jobb lesz. Lucy szókimondóságát itt már valahogy nem tudtam tolerálni, és félre értés ne essék nem vagyok prűd de ez már sok volt. De ha ezt figyelmen kívül hagyom akkor lényegében egész aranyos kis történet volt.

>!
K_A_Hikari
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

„Amit tettünk, az tele volt élettel, fájdalommal, gyönyörrel, gyűlölettel, haraggal, sőt még egy egész kicsi reménnyel és szeretettel is.”

Feldobta a kedvemet, elűzte a nyomott hangulatomat.
Ha már az idő ilyen szürke-borongós, legalább ez a könyv hozott egy kis napsütést a napjaimba, végre felfelé görbült a szám sarka, nem le.
Az első kötet ismerete nélkül is olvasható, garantálom, hogy önmagában is remek szórakozást és kikapcsolódást nyújt.
Ha szereted a romantikát, némi erotikával vegyítve, akkor ez a te könyved. Szóval tessék megszerezni, fellapozni, és elkezdeni. Hidd el, a végére te is akarsz magadnak majd egy Adam-et. Vagy Aiden-t. Esetleg mindkettőjüket.

Blogbejegyzés: http://irasaimtarhaza.blogspot.com/2019/02/ella-maise-a…

2 hozzászólás
>!
Dorina_S
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

Ezt a könyvet Anne L. Green február havi olvasós kihívása keretében olvastam el. Ez volt az első kötet, amit olvastam Ella Maise írónőtől. A fülszöveget elolvasva meg is fogott a történet, de nem azt kaptam amire számítottam, illetve nem teljesen. Azt sejtettem, hogy egy erotikus regényt tarok a kezemben, és tele lesz forró, pikáns jelenetekkel, de közönségességre nem számítottam. Olvasok ilyen típusú regényeket, de úgy gondolom mindennek van határa, és ez nekem sok volt. A közönségesség nem az én asztalom, szóval ez indokolja csillagok számát.

A történetvezetés amúgy tetszett, a szereplők sem voltak sablonosak. Külön tetszett, hogy hollywoodi csillagokként jelenítette meg az írónő a férfi karaktereket.
Lucy egy erős, határozott nő, aki nem egy megmentésre szoruló hercegnő. Bár a nyelvhasználatáért megpofoztam volna. Engem idegesített a alpárisága. Még a testéből élő nők sem ennyire vulgárisak. Teljesen megértettem viszont az érzéseit, amiért elzárkózott, felépítette a szíve köré a falakat. Nem éppen egyszerű gyermekkora miatt nem nagyon tanult meg szeretni, és ő sem kapott szeretet. Érthető tehát, hogy nem egykönnyen nyitja meg szíve útjait. Mindig is magára volt utalva, egyedül állt a világban, ezért nagyon drukkoltam neki, hogy végre megkapja a megérdemelt boldogságot.

Viszont, akit nem tudtam megkedvelni az Olive volt. Nekem ő olyan szürke kisegér volt. Olyan semmilyen. Remélem a saját történetében kicsit színesebb egyéniséget fog mutatni.

Adam Connor, aki már a címben is feltűnik volt a legszimpatikusabb szereplő. Külsőre egy igazi félisten, és belül sem egy üres kirakatbábu. Teljes odaadással neveli gyermekét, és viseli válásának következményeit. Nemcsak egy jó test, érző lélek is. Nagyon tetszett, ahogy évődtek Lucy-val, és folyamatosan bontotta le a lány által emelt falakat.

Az írónő számos fordulatot, és bonyodalmat tűzdelt bele a regénybe, amelyektől eléggé izgalmas és letehetetlenné vált. Tudni akartam a végét, annyira kíváncsi voltam, hogy szinte két nap alatt ki is végeztem.

Az obszcén kifejezésektől és Olive cicijéhez való bújástól eltekintve (ezek nagyon sokat levontak a történet értékéből…utóbbira nem is értettem miért volt szükség…..szerintem felesleges volt ezt beleírni) egy mozgalmas történetet kaptam, amely kellő kikapcsolódást nyújtott.


Népszerű idézetek

>!
zuna19 

Említettem már, hogy milyen nagyon ostoba a szívem?

>!
zuna19

– Nem látsz a szemedtől? Én egy kisangyal vagyok.

>!
K_A_Hikari

Ki a fene annyira elvetemült, hogy ráüvöltsön egy gyerekre, aki azért akarja megölelni, hogy jobb kedvre derítse? Mégis milyen elcseszett világban élünk?

439. oldal

>!
K_A_Hikari

Nincs értelme kérdezni, ha tudjuk a választ.

490. oldal

>!
zuna19

Ne legyél ribanc; viselkedj hűvös, boldog vízesésként!
Nagykanállal kell falni az életet!
Élvezd a pillanatot! Ne zárkózz be; légy szabad, mint az esőcsepp!
A legfontosabb az, hogy élj!

>!
K_A_Hikari

Ki a fene küld „hiányzol” üzeneteket annak, akit elhagyott?

149. oldal

>!
K_A_Hikari

Ez a lány maga volt a vihar. A pokolba, hiszen hurrikánként dúlta fel az életemet azóta, hogy belecsöppent.

294. oldal

>!
K_A_Hikari

Amit tettünk, az tele volt élettel, fájdalommal, gyönyörrel, gyűlölettel, haraggal, sőt még egy egész kicsi reménnyel és szeretettel is.

322. oldal

>!
K_A_Hikari

Azt hiszem, néha nem számít, hogy milyen nagyon szeretnél megmenteni valakit, mert el kell fogadnod, hogy erre nem vagy képes. Nem, ha ő nem akarja.

465. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Kelly Oram: Cinder és Ella
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék
Hank Green: Az abszolút tökéletes izé
Berta Ádám: Miki nem finnyás
Jessica Gilmore – Natalie Anderson – Tanya Wright: A tökéletes házasság / Ki feküdt az ágyacskámba? / Álom és valóság
Aleska: De hová tűnt Emese?
Patrizia Gucci: Szingli
Michael Freedland: Dustin
Bud Spencer: Különben dühbe jövök
Ruttka Ildikó: A Bajorimi