Akarlak, ​Adam Connor (Love & Hate 2.) 391 csillagozás

„Imádtam ​minden percét.” – GIVE ME BOOKS

Kérdezheted persze, hogy ki a fene az az Adam Connor. Ez a nemrégiben elvált Oscar-díjas filmszínész mostanában költözött be a szomszédunkba a kisfiával. Ő a legdögösebb lélegzetelállító szuperhím és egyben a legmegáltalkodottabb agyafúrt gazember, akivel valaha is találkoztam.

Teljesen őszintén kérdezem, te talán nem kukucskáltál volna át a kerítés fölött, hogy egy gyors pillantást vethess rá, remélhetőleg, amikor meztelen? Nem olvadtál volna el a boldogságtól, ahogy edzés közben bámulod, miközben az ötéves kisfia beszél hozzá? Említsem talán meg ezeken felül a hasizmát, a nadrágjában azt a hatalmas duzzanatot vagy a lenyűgöző izmos karját? Szóval azt mondod, hogy te nem leskelődnél utána? Hát persze…
Nekem természetesen eszembe se jutott, hogy betörjek hozzá, vagy magánlaksértést kövessek el, igazából az járt az eszemben, hogy felajánlom neki, hogy a fejét a vállamra – vagy talán a cicimre – hajtva sírhassa ki magát… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

510 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929199 · Fordította: Varga Csaba

Jason Thorn · Adam Connor · Olive Taylor · Aiden Connor · Lucy Meyer

Naiva P>!
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

Szerintem ez sokkal, de sokkal viccesebb, mint a Jason Thorne előző kötet. Szórakoztató kis rom-com könyv szerethető szereplőkkel és humoros cselekménnyel. Egyébként angolul olvasva sokkal jobban átjött az írói stílus és az írónő humora. Emlékszem a könnyeim a folytak a sok nevetéstől. Most ezek elmaradtak. Talán azért is, mert anyanyelven olvasva „furcsa”, ha egy szép nő ennyire kocsmai stílusban beszél. Ezzel szemben a férfi szereplő valóságos álom, hiszen nem csak kedves, rendes, de még jól is néz ki. Kimondottan az a típus, aki csak könyvekben és a filmekben létezik. A lényeg, hogy a címmel ellentétben képtelenség volt őt gyűlölni.

Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

Elég nehézkesen ment nekem ez a könyv.
Sokáig gondolkodtam, hogy melyik Ella Maise könyvvel kezdjem. Fülszöveg alapján az Akarlak, Adam Connor jobban megfogott. Plusz valamiért itt a borító jobb lett. Igaz ez csak mellékes.
Iszonyat hosszúra nyújtotta el az írónő a sztorit. A kidolgozás valahogy így töménynek hatott. Általában én a fordításba nem szoktam belekötni, de itt nem tudom eldönteni, hogy az sikerült kicsit félre, vagy az eredeti se sokkal jobb. Hmmm.
A főszereplőket egyszerre szerettem és utáltam. Az elejétől a végéig. Na jó, azért a végére kibékültem velük.
Elgondolkozok rajta, hogy elolvassam e az Imádlak, Jason Thorn. Jason szimpi volt itt, de Olive nem vett meg.

Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

Ez a könyv végtelenül mocskos, de a jó értelemben. :-D Élveztem minden egyes percét az olvasásnak, az első oldaltól az utolsóig. Annyira romantikus, humoros, szórakoztató, élvezhető, erotikus, egy csoda. Hamar a szívemhez nőtt ez a nimfómán nőci, vagyis Lucy, és a szívdöglesztő Adam. :-D Imádom a párosukat, velük, és rajtuk nevettem eddig a legjobban, és be kell, hogy valljam, én is magam elé képzeltem, ahogy Adam fél pucéran ott edzett. :-) ❤ Ajj, annyira imádtam azt a jelenetet, amikor a két lökött tyúk őt nézte. Ahhh… Ez a pasi még engem is kikészített, és nagyon nagy rajongója lettem. Annyira szívdöglesztő, szexi álompasi. Imádom. ❤ :-) Na, és a cuki kis Aiden, nagyon, de nagyon cuki, és igazi gentleman. :-) Jókat kuncogtam, néhány szövegén, beszólásán. Irtóra bírom a kiscsávót. :-) ❤ Olive és Jason párosát is nagyon megszerettem, és habár még nem olvastam az ő részüket, de már nagyon kíváncsi vagyok rájuk is. Az írónő nagyon tud valamit, mert végig nagyon élveztem az egészet, és jókat nevettem is, velük és rajtuk egyaránt. Nekem ez bejött nagyon is, és mindenkinek csak ajánlani tudom. :-)

Hddorka P>!
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

Jack Hawthorne utáni icipici csalódásom miatt félve kezdtem bele ebbe a könyvbe. A történet talán nem lett volna rossz, talán élveztem volna, ha Lucy-t kihagyták volna belőlle. Annyira idegesítő volt, irritáló, hogy utáltam. Rettentően levont a stílusa a könyv értékéből. Hiába volt még ott a szexi Adam, akit mellesleg nagyon bírtam, vagy a cuki Aiden, nem tudták számomra ellensúlyozni Lucy-t.
A történet kiszámítható, lapos. Itt-ott egy kis fordulat, ami dobott valamit a könyvön, de nem adott hozzá sokat.
Szóval ha Jack Hawthorne 4☆ kapott, akkor ez a könyv ennél kevesebbet fog. Sajnálom Adam, de ez nem a te hibád!
Remélem ez volt az utolsó találkozásom Ella Maise könyveivel. Nem jött be!

Réka0128 P>!
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

Az Imádlak Jason Thorn után ez most csalódás volt…

Az előző kötetben, valahogy jobban bírtam Lucyt, na meg Olive-ot is… Lucy trágár beszéde, cicimániája, meg a méretes f*sz emlegetése egy idő után már nagyon fárasztó volt.
Adam viszont nagyon szimpatikus volt Aidennel együtt. :)
Maga a történet nem volt rossz, ami zavart hogy miután Adam és Lucy először lefeküdtek, utána szinte folyamatosan arról szóltak csak a fejezetek…Aztán végül jött egy fordulat és hopp vége is lett a könyvnek.

Magdi1017>!

Nos….!
Szerintem egy kellően humoros kis történet volt, bár Lucy az előző részben kicsit jobban tetszett – ha lehet ilyet mondani.
Nekem kicsit sok volt, esetenként kifejezetten gyerekes, bár a kissrác iránti rajongása és szeretete miatt kap egy piros pontot. Igazából elég erős jellem, nehézségekből neki is kijutott bőven. Bár a vulgáris megnyilvánulásai miatt ez ront az összképen.
Adam pedig az igazi szexi apuci, aki mindent megtesz a fia boldogságáért.
Nem egy nagyképű, elkényeztetett Hollywoodi sztárocska. Pedig lehetne, hiszen ő is egy sztárcsemete. A külcsín mellett ott van a belbecs is. Nem szeretné a szülei nevelési, vagy éppen nem nevelési hibáit Aidennel kapcsolatban elkövetni.
Egy könnyű, élvezetes olvasmány.
De az örök kedvenc nekem akkor is Jason Thorn :)

Bitten>!
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

*első gondolataimat megette a net, szoval újra….

A történet szerethető.
Egy dolog csípi a szemem az idegen tortenetek túl magyarosítása, teljesen elveszi az egyediseguket leginkabb a gazdája egyedi vonasait.
A másik az oda nem vágó szavak használata spoiler sokkal jobb szerkezettel és erősségű jelzővel is tökéletesen ki lehet fejezni az éppen oda tartozó mozzanatokat, mert ugye szeretnénk szépen és magyarosan fogalmazni.

A történet számomra leginkább két helyen tört meg, leginkább olyan érzésem volt hogy beszurták oda azt a jelenetet…. Kérdezem en minek…..tokeletesen ívelt és folyt magától az esemény sorozat.

A szereplők és monologjaik mulattatoak, humorosak elgondolkodtatoak….. És ujra szerelembe estem egy kicsi Aidenbe. Élveztem hogy ilyen korú karakterhez mert nyúlni.

Kettő után már megerősítve mondhatom hogy figyelni fogom munkásságát :P

kocybaba P>!
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

Egy fokkal, de tényleg csak egy pirinyó fokkal jobb volt ez kötet, mint amikkel mostanában összefutottam a kiadótól. Azért a megfogalmazás itt is hagyott bőven kívánnivalót maga után, példának kedvéért az ágyjelenetek alatt annyit hörögtek, amennyit még egy metálkoncertem sem, de még éppen el voltam vele. A sztori borítékolható volt, de azért tartogatott egy-két váratlan kavarást is. Lucy nem volt tucat szereplő, de ez azzal járt, hogy hol felettébb bosszantott és irritált, máskor meg jót derültem a vehemens, szókimondó viselkedésen. Adam már kevésbé bizonyult izgalmasnak, viszont annál inkább édes volt. Jól állt neki az odaadó apuka, valamint a fehér lovon érkező herceg szerep. A fiatól, Aidentől, meg egyenesen kiakadt a cukiságmérőm. Háhh, így a végére talán több a pozitívuma, mint gondoltam. Végül is egész jó szájízzel tettem le könyvet, de az Imádlak, Jason Thorn-ra azért már nem nevezek be.

Ella19>!
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

Imádlak Jason Thorn után egy kicsit féltem nekiállni ennek a könyvnek, de viszont ez a könyve az írónőnek rendkívül jóra sikeredett. Nagyon tetszett. Élveztem minden egyes percét az olvasásnak. Szórakoztató, élvezhető volt. A könyv vicces és szenvedélyes is volt. A szereplőket sikerült hamar megszeretnem. Lucy és Adam egy csoda pár volt. Adam fia Aiden is nagyon cuki volt, már most látszott, hogy mikor felnő csak úgy szédíteni fogja a lányokat. :) Nagyon jó kis megnyilvánulásai voltak. Tetszett, hogy pörgős volt és hogy egy percét sem untam. Mindenkinek ajánlom figyelmébe.

_Eriii>!
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

Kedves Adam Connor, én is akarlak. Nagyon tetszett nekem ez a történet. Nem mondom azt, hogy hibátlan, mert voltak benne szemöldök felhúzós részek, de ha ettől el tekintek, akkor imádnivaló a történet. Rengeteget nevettem, ami nálam hatalmas pont. Nagyon jók voltak a fülledt jelenetek. A két páros szócsatái eszméletlenek voltak. A sztori gördülékeny volt, semmi fojtogató háttér, de azért volt egy két meglepetés. Nagyon ajánlom.

zuna19>!

Említettem már, hogy milyen nagyon ostoba a szívem?

Smurfettereads P>!

– Köszönöm, hogy megnevettetted a gyereket, Lucy. Te…
Nem csöppentem el, és nem is kezdett el zakatolni a szívem. Kicsit sem. Egyáltalán nem. Az a helyzet ugye, hogy nem igazán kedvelem a fickót.
– Attól tartok, hogy most kénytelen leszek kiteríteni téged. Aiden! – bömbölte, mire a fiú ránk szegezett vízipisztollyal odajött elénk.
– Aiden! Csapdába kerültem! Segíts rajtam, kis földlakó! – harsogtam.
– Engedd el, apu!
– Gyere érte, és szerezd meg, ha annyira akarod! – felelte Adam, és a karjával kissé megszorította a hasamat, miközben közelebb hajolt, és észrevétlenül megcsókolta a nyakszirtemet.
A mocskos szemétláda!
– Megmentelek, Lucy!

Kapcsolódó szócikkek: Adam Connor · Aiden Connor · Lucy Meyer
Smurfettereads P>!

Néha évekbe is beletelik, míg megváltozik az életünk. Másoknak egy emberöltő sem elég erre. Reggel felkelsz, körülnézel, és hirtelen felismered, hogy minden megváltozott. Vannak, akikről azt hitted, hogy a barátaid vagy szeretnek… és már rég eltűntek. Nem olyan az életed, mint amilyen volt. Az idő kifolyt az ujjaid között, és te még csak észre sem vetted.
Ugyanakkor időnként… időnként a változás az orrod előtt megy végbe. Ráadásul egy pillanat alatt túl vagy az egészen. Az egyik percben még azt hiszed, könnyedén elintézed mindazt, amit eléd sodor a sors… a következő pillanatban viszont… szóval, hogy is mondjam… kicseszik veled az élet.

– Szia, Adam!
– Szia! Remélem, Aiden nem okozott túl sok fejfájást.
– Ó, dehogyis. Gyakorlatilag egymásba szerettünk. Már azon gondolkozom, hogy lepattintom ezt itt, ha nem erőlteti meg magát jobban – mondta őszinte mosollyal, és megveregette Jason mellkasát.
A házigazda átölelte a felesége vállát, és odahúzta közelebb magához.
– Szemmel kell tartanom a fiadat, Adam. Olyan rámenősen udvarol Olive-nak, hogy máskülönben halvány esélyem sem maradna.
Elnevettem magam, és rákacsintottam Olive-ra.
– Örülök, hogy a fiamnak ilyen jó az ízlése, ha a nőkről van szó.

Kapcsolódó szócikkek: Adam Connor · Aiden Connor · Jason Thorn · Olive Taylor
Smurfettereads P>!

– Ó, kisember! Hát megpróbálod elorozni tőlem? – kérdezte, és a hangjából csak úgy csöpögött az őszinte megbántottság, amikor a fiam a mondanivalója végére ért.
Aiden megcsóválta a fejét, és újabb félénk pillantást vetett Olive-ra.
Bassza meg! A fiam beleszeretett a szomszéd feleségébe.
Jason felemelte, és felültette a konyhapultra.
– Mondd el te magad neki! Lefogadom, hogy örömmel hallja.
– Tényleg? Biztos? – kérdezte Aiden suttogva.
– Hidd el nekem, minden lány szereti az ilyesmit.
Aiden bólintott, és komoly, töprengő arcot öltött, feldolgozva azt, amit éppen hallott. Önkéntelenül is elmosolyodtam, miközben néztem, ahogy valósággal fürdőzik a felé áradó figyelemben.
– Na, elmondod végre? – kérdezte Olive, és újra odahajolt hozzá egy bizonytalan mosollyal az arcán.
– Nagyon csinos vagy! – mondta Aiden, mire én felmordultam.

Kapcsolódó szócikkek: Adam Connor · Aiden Connor · Jason Thorn · Olive Taylor
zuna19>!

– Nem látsz a szemedtől? Én egy kisangyal vagyok.

zuna19>!

Ne legyél ribanc; viselkedj hűvös, boldog vízesésként!
Nagykanállal kell falni az életet!
Élvezd a pillanatot! Ne zárkózz be; légy szabad, mint az esőcsepp!
A legfontosabb az, hogy élj!

Smurfettereads P>!

– Megáll az idő számomra, amikor megcsókollak – mormogtam, és megsimogattam az arcát. – Eléred azt, hogy megfeledkezzek önmagamról, amikor ilyen átható pillantást vetsz rám, Adam Connor. Úgy érzem magamat, mintha én lennék az egyetlened.
Kifújta a levegőt, becsukta a szemét, és közben még jobban nekiszorította a fejét a tenyeremnek.
– Mondd ki végre, hogy szeretsz! Mondd ki, és ajándékozz meg a szíveddel, én pedig megígérem neked, Lucy… megígérem neked, hogy vigyázni fogok rá.
– Már így is elloptad a szívemet, seggfej.
– Nem ezekre a szavakra gondoltam. Próbáld újra!
Halkan elnevettem magamat.
– Azt hiszem, beléd zúgtam, Adam Connor.
Mondani akart valamit, de én az ajkára szorítottam az ujjamat.
– Szeretlek – ismertem be halkan. – Igazad van, szeretlek, és ez a tény halálra rémiszt. Én is félek.
Nagyon lassan mosolyodott el, és a szívem felragyogott, mert olyan szép volt a látvány.
Azt hiszem, már jó ideje nem említettem meg, hogy micsoda seggfej ez az alak, igaz?
– Vigyázni fogok rád.
– Persze, másról sem beszélsz.
– Mert ez az igazság. Többé nem kell már védelmezned a szívedet. Biztonságban lesz mellettem, Lucy. Te is mindig biztonságban leszel velem.

Smurfettereads P>!

– Gyerünk, menni fog neked is! Tudom, hogy képes vagy rá. Korábban már láttam, hogy szoktál nevetni.

Smurfettereads P>!

– Nem sírok – jelentette ki.
– Persze hogy nem – mondtam halkan.
– Nem is! – Kézháttal letörölte a két orcáját, és felnézett rám. – Ezek csak a harag könnyei.
– Persze hogy azok! – feleltem. – Semmi másra nem számítanék egy ilyen csajtól.
Elvörösödött, és még jobban kihúzta magát.
– Ezt meg hogy értetted? Mi az, hogy ilyen csajtól?
Természetesen kiforgatta a szavaimat. Különben hogyan robbanthatott volna ki egy újabb veszekedést? Egyre erősebben élt bennem a gyanú, hogy ez a nőszemély a szenvedésemből táplálkozik. Megráztam a fejem.
– Nem fogok veled veszekedni. Jó éjszakát, érezd magad jól, Lucy!
Megfordultam, hogy otthagyjam, de a karomra tette a kezét, és megállított.
– Csak egy perc, hogy…
– Egy olyan csajra gondoltam, aki annyira erős, makacs és akaratos, mint te, Lucy – magyaráztam a szavába vágva. – Nem akarok veszekedni veled. Ma este nem.

Kapcsolódó szócikkek: Adam Connor · Lucy Meyer