Robbie (Vallomások 1.) 59 csillagozás

Ella Frank: Robbie

A kapcsolatok bonyolultak.
A szerelem változik.
És mikor a szív kerül sorra, akkor az bizony törhet és fájhat is.

Ezt mondta magának Robert Antonio Bianchi, hiszen másképp tényleg nem lett volna magyarázata erre, amit tett…

Semmi, csak a magány, pár pohár margarita, meg egy vodka, és a nyilvánvaló vágy, hogy megvallja a gyengeségét két férfinak, akik valószínűleg csak a bajt hozzák majd rá.

De a bajban nem talált semmi újdonságot.

Ezt mondta volna a bolond húga vagy bármelyik barátja is: ha lehet rosszul dönteni, Robbie megtette.

És íme, a három ember története.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rázós könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577829 · Fordította: Moldova Júlia
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
336 oldal · ISBN: 9789635612949 · Fordította: Moldova Júlia
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
336 oldal · ISBN: 9789635612956 · Fordította: Moldova Júlia

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Joel Priestley "Priest" · Julien Thronton · Robert Antonio Bianchi "Robbie" · William Tate Morrison


Kedvencelte 11

Most olvassa 4

Várólistára tette 90

Kívánságlistára tette 93

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Hddorka P>!
Ella Frank: Robbie

Megosztó vélemények fognak születni ezzel a könyvel kapcsolatban ebben 100%- ig biztos vagyok. Azt sem tudom kijelenteni, hogy akinek Elle Kennedy- HIM c. könyve tetszett, annak ez is fog. Szubjektív a dolog. De az biztos, hogy adj egy esélyt a könyvnek és Robbie- nak!
Én szerettem bevallom őszintén. Nem egy hagyományos meleg történet, itt már más szabályok szerint „játszanak” a mi szereplőink, nem véletlen a rázós kategória. De ez már megint szubjektív dolog.
Robbie-t egyszerűen imádtam. A stílusát, a megjelenését, a borítón…♡. Tipikus meleg srác. És itt van még nekünk Julien és Priest. Mit mondjak, nem mindennapi szexi fickók. A könyv felépítése tetszett. Abszolút érezhető volt az egész történetben a szeretet, a vágy, a vonzalom, a szerelem. Az erotikus részektől tartottam, de így utólag nem kellett volna. De ugye ahogy mondják „kinek a pap, kinek a papné”.
Ami zavaró lehet, hogy a történet során vannak olyan események, visszautalások, amik az írónő Temptation sorozatára (Logan&Tate) utal, így itt- ott van némi homály. Ettől függetlenül érthető ez a történet, de hiányérzetet okoz.
Mivel ez egy sorozat első része, készülj egy kis függővégre!
Ajánlom mindenkinek, akinek ez a műfaj bejön és légy nyitott!

23 hozzászólás
Zsuzsanna_Makai>!
Ella Frank: Robbie

Oh, boy!
(Gondolkodik, h mit is írjon…)
A történet nulla. Konkrétan még egy Romana-hoz képest is nulla. Sôt, a Romana jönne ki nyertesen az összehasonlításból.
A szereplôk annyira gázak, h kínos. Olyan, mintha a szerzô csak a sztereoptíp melegekrôl akart volna írni. Mintha vagy nem is ismerne melegeket, vagy csak nagyon keveset, vagy azokat is csak mondjuk tévébôl.
Egy meleg szerkesztô pl használt volna neki.
Egyébként szerintem egy meleg, pasi fordító is nagyot dobhatott volna rajta.
Aki mondjuk tudja, h olyan, h lennadrág, nincs, ellenben a lenvászon nadrággal. (De én csak egy varrónô vagyok, nem fordító)
A pirítóssütô is inkább kenyérpirító szerintem, de mindegy is.
Ha én véletlenül is tovább olvasnám ezt a sorozatot, akkor csakis Priest miatt lenne. Az ô történetére kíváncsi lennék.

4 hozzászólás
turanett P>!
Ella Frank: Robbie

Az értékelések miatt tartottam tőle egy kicsit, de most kivételesen szerencsém volt. Nem ez az első LMBTQ könyv, amit olvastam, de ez teljesen más, mint az eddigiek. Semmi sablonos szálat nem fedeztem fel. Igaz, a cselekményről annyira nem lehet beszélni, de mégis történtek dolgok. Nem volt nagy összeveszés, kibékülés. Az kell, hogy mondjak a srácok nagyon cukik voltak. Mindenkiben lehetett találni valami szerethetőt. A kedvenc karakterem Priest volt. Imádom az ilyen magának való, morgós pasikat. Robbie személye, nagyon szerethető. Kedves, vicces és nagyon barátságos. Nem csodálom, hogy kiszúrták maguknak. Julien, amilyen nyitott, olyan titokzatos. A múltja, egyenlőre rejtély. Kíváncsi vagyok a másik két srác történetére is. Remélem nem kaszálja el a kiadó. Csuriba az ujjakat! :D

melody006>!
Ella Frank: Robbie

Már a könyv fülszövege megvett magának, sejtettem, hogy ez egy nagyon különleges történet lesz. És valóban az is. Aludnom kellett rá párat, mire értékelni tudom. Nemhiába lett ez rázós könyv :D Robbie először nem volt túl szimpatikus, de ahogy jobban megismerjük őt és a családját is, ez megváltozott. Julient is nagyon megkedveltem, de a kedvencem Priest lett. Várom, hogy többet megtudjunk majd a folytatásokban az ő múltjukról is. Nagyon izgalmas volt a hármasuk és tetszett, hogy nemcsak a szexről szólt az egész könyv, hanem érződött, hogy valóban törődnek egymással. Ami miatt a fél csillag levonás, azok az utalások, amiből érződik, hogy ennek a történetnek már van egy előzménykötete, és kicsit zavaró volt, hogy nem minden érthető.
A vége függővég természetesen, így nagyon remélem, hogy a folytatását is elhozza majd a kiadó.

cirbu P>!
Ella Frank: Robbie

Egyszerűen imádtam ezt a könyvet, de tény, hogy néhol olyan forró volt a hangulat (minden értelemben), hogy majdnem füstölt az e-olvasóm. :D
Robbie végtelenül kedves, szeretni való tüneményes srác, nem csodálom, hogy ezt a két sérült machot úgy vonzza, mint fuldoklót a tiszta levegő.
Az édes hármasokban mindig van számomra valami természetellenes, de ebben a könyvben ezt egyáltalán nem éreztem. Olyan megkapó az összhang, a harmónia e között a három, teljesen különböző ember között, ami egészen elképesztő.
Az írónő korábbi sorozatára való utalgatás kicsit hiányérzetet keltett, jó lenne azt is magyarul olvasni. Jöhetnek a folytatások. :)

Mes>!
Ella Frank: Robbie

Imádtam, engem teljesen elvarázsolt a könyv. Szerettem a szereplőket, komolyan szeretnék egy olyan őszinte és erős párkapcsolatot, mint Priest és Julian között van, akik gond nélkül beengedtek az életükbe egy harmadik felet. Nem volt féltékenykedés, félelem hogy nem leszek elég, elhagynak, ismerik a másikat és magukat is. Ezt most nagyon jól esett olvasni, tökéletes névnapi ajándék volt. :)
Mivel elég sok kérdés nyitott Julien-el és Priest-el kapcsolatosan így a többi részét angolul már meg is vettem, mert nem szeretnék 10 évet várni a következő részig.
Gyakorlott m/m olvasóknak ajánlom a könyvet, szerintem nő/férfi felállásban sem mindenki vevő a hármasokra, így ha valaki ezzel kezdi a meleg erotikus, romantikus regényeket, lehet nem lesz vevő soha többet a dologra. Nagyon jó érzéki regény elég sok plusz mondanivalóval szerintem az önismeretről, és a kapcsolatokról.

Evika82 P>!
Ella Frank: Robbie

Érdekes sorozat lesz ez, amit mindenképp szeretnék tovább olvasni. Igencsak forróra sikeredett szexjeleneteket kaptunk, amitől csoda hogy nem kaptak lángra a könyv oldalai olvasás közben. Izzik a levegő a kölcsönös vágytól a trió között. Julien és Priest múltjáról még nagyon kevés információt kaptunk, csak pár elejtett utalást, amiből arra következtetek, hogy kemény, nehezen feldolgozható események történtek velük. A felszín alatt mély sebek rejtőzködhetnek. Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok legfőképp Priest történetére. Ha a kiadó hozza a folytatásokat, én vevő leszek rá.

meteoritastar>!
Ella Frank: Robbie

Nehéz értékelést írni erről a könyvről.
Sajnos az első pillanattól kezdve hiányérzetem volt. Végig kérdőjelek lebegtek előttem.
Ki kicsod?Mi ez a tépelődés? Mi ez a magányosság? Ki az Julien? Ki az a Logan? Ki az a Tate? Egyáltalán ki az a Robbie??????
Szerintem a könyv feléig azt se tudtam, hogy mi a foglalkozása.
Durr bele a közepébe volt a történet.
Nagyon idegesített.
Persze, közbe-közbe jöttek a válaszok a kérdéseimre, de későn. Addigra elrontotta a hangulatot. Nem tudtam megkedvelni a szereplőket. Túl távoliak voltak.
Nem értettem Robbiet, hogy miért érezte, hogy jó lesz neki ez a kapcsolat. Egyáltalán miért gondólkodik rajta. spoiler Julien és Priest aranyosak voltak. Ami tetszett ebben a könyvben, azaz ők visszaemlékezéseik voltak. spoiler Itt végre kaptam érzelmeket, a szereplők emberiebbek lettek. Kaptak hátteret.
Nagyot csalódtam. Pedig ez egy jó kis történet lett volna. Szerencsések azok, akik már ismerhették Robbiet az elöző könyvből, Loganek történetéből. Szerintem nekik nem lesz gondjuk ezzel a könyvvel. Pasik, erotika.
De akik, csak itt találkoztak elöször Robbival és a többiekkel, nem hiszem, hogy teljesen oda lettek volna ezért a könyvért.
Én most oriásit csalódtam a kiadóban. Szoktak sorozatoknál részeket kihagyva kiadni egy egy részt vagy csak a Spin off-ot. pl. After we Fall. De ott teljesen elkülönültek a részek egymástól. Vagy ott van a The Return. Ott se voltam boldog, hogy az alaptörténetet elhagyták valahól, de még az is jobban megállta a helyét, mint ez. Pedig ott is sokat rontott az élményen, hogy Spin off történettel kezdtük a sorozatot.
Nem értem, hogy miért kellett kihagyni Loganek történetét. Pedig jónak tünik. spoiler
Nem értek a könyvkiadáshoz. Igyekszek csöndben is maradni ilyen dolgokban. De most meg kell kérdeznem, hogy aki a kiadás mellett döntött, az csak ezt az egy könyvet olvasta vagy végig az egész sorozatot? Nyílván, ha olvasta a fő szálat, akkor ez is teljes volt neki. Tudnám még fokozni a felháborodásomat, de inkább nem.
Szoval, a könyv .
Ez egy nagyon jó történet lett volna. AKik szeretik az erotikát, a sok erotikát azoknak való ez a könyv.
De így…… Ha nem lenne világos. NAGYON MÉRGES VAGYOK!!!!
Remélem nem lesz rendszer abból, hogy így adnak ki könyveket!!!!

Egyébként, a következő rész izgalmasnak igérkezik.

Nem tudom, hogy mennyi csillagot adjak neki.
Mert nekem így , ezzel a sok kérdőjellel max 2 – 2.5 csillagot érdemel. De lehet máskép látnám, ha jobban ismerem a történetet.

tetovaltkonyvmoly>!
Ella Frank: Robbie

Te

Ég
Ha az időjárástól nem, ettől a könyvtől tuti felforrósodik a levegő

Tori0925 >!
Ella Frank: Robbie

Hűha. A KMK mindig is elég bevállalós kiadó volt, de ez most szerintem nagyon merész és kockázatos lépés volt. Minden fillért megért.
Az egyik pillanatban sírtam a röhögéstől, a következőben meg pirultam. Még sosem olvastam ilyen fajta könyvet off. Kicsit féltem is tőle.
Eleinte egy rossz viccre hasonlított. Az olasz, a francia és az amerikai (?) bemegy egy bárba… De aztán!!!! Zseniális, nem szájbarágós, érzéki, de nem túl sok. Kicsit féltem, hogy a szereplők ki sem jönnek majd a szobából, de tévedtem. Tetszett, hogy eléggé a közepébe csöppentem a kalandnak. Nem kellett kivárni az ismerkedés utáni kínos találkozásokat.
Robbie, Julien és Priest is jól kidolgozott, előélettel rendelkező karakterek lettek. Tetszett, hogy mindenkinek szüksége volt a másik kettőre. Szuper lett, hogy kaptam ízelítőt Julien és Priest múltjáról és gondjáról, de nem lett még teljesen felfedve. Azért a korukra kíváncsi lennék. Csak a fordításban említik Robbie-t fiúként vagy angolul is?
A fejezetek elején lévő vallomások nagyon jó pluszt adtak, bár nem mindig volt közük az aktuális fejezethez.
Folytatást a népnek!!!

7 hozzászólás

Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

– Bocs, de muszáj lesz elismételned, amit mondtál, mert úgy hallottam, hogy „két pasival randizok”.
Robbie Elliottal szemben ült a Daily Grind egyik bokszában, és pisszegett.
– Jesszus, miért nem mondod még ennél is hangosabban?
– Kis szuka. A te helyedben egy hegytetőn pörögnék, mint Julie Andrews, és az egész világnak szétkürtölném.

Könyvmolyképző KU>!

Tudom. Sosem hazudtak nekem, egyetlen egyszer sem. Sőt, teljesen őszinték voltak. Óvatosak és gondoskodóak, jobban, mint bárki, akivel eddig voltam, téged is beleértve. Az elejétől fogva ügyeltek rá, hogy pontosan tudjam, mit akarnak. És tudod, mit akarnak? Engem.

Könyvmolyképző KU>!

– Nagyon tetszik – simította meg egy ujjal Robbie nyitott ingének gallérját Julien.
Robbie lenézett saját, meztelen mellére, aztán Julienre, és kacsintott.
– Helyes. Azért hoztam, hogy mutogassam.
– Mármint csak neki, mi? – szólt közbe Priest, és Robbie engedte, hogy a tekintete Priest összepréselt ajkára kalandozzon.

shadowhunter1975 P>!

Robbie a szemét forgatta Priest kéretlen logikájától. Mint egy vulkáni…. mármint egy igen szexi fajta.

125. oldal, Tizenegyedik fejezet (Könyvmolyképző, 2020)

Detty77 >!

Csak azt kell megbánnunk, ha nem vagyunk elég bátrak ahhoz, hogy megtegyük azt, amitől félünk.

Tori0925 >!

-Csak szeretném tisztázni, hogy azért jöttem, mert Julien azt mondta, van egy Snickers nálatok valahol itt a kocsiban.
Priest összenézett Juliennel.
-Hogy mi? A csáberőd nem volt elég? Csokit kellett ígérned, ide jutottál?
Julien a kezét dörzsölgette, az ökleire lehet, próbálta elűzni a hideget.
-Nem az én csáberőmmel volt probléma. Ráadásul azt mondtad, még ne ajánljam fel a testem, úgyhogy be kellett érnem a csokival.

42-43. oldal

Detty77 >!

Nem akarunk megváltoztatni, hogy a kedvünkre legyél, Robbie. Azért akarunk, amilyen most vagy.

Tori0925 >!

Olasz nagymamák…rosszabbak, mint a paparazzók…

169. oldal

Tori0925 >!

-Találkoztunk pár hete- felelte Robbie.
-Igen, de az mesze nem volt elég- felelt az anyja.- Belőled sosem elég.
Robbie a szemét forgatta.
-Minden gyerekednek ezt mondod.
-De csak nálad gondolom komolyan- kacsintott az anyja, és Robbie elvigyorodott.

296. oldal

Detty77 >!

Akarom. Bármi legyen is, akarom, bármi lehet, bármi lesz, látni akarom, milyen veletek.


Hasonló könyvek címkék alapján

Becca Prior: A tanítvány 4.
Róbert Katalin: Kezdjetek el élni!
Dawn Silver: Szabadon
Jeaniene Frost: Sírig hű szerelmed
Sue Dylen: A római szerető
Emma Chase: A királynő férjet keres
Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi
Jamie McGuire: Gyönyörű esküvő
Jennifer Probst: Elhibázott házasság