Mondd, ​hogy ez a valóság! 30 csillagozás

Elizabeth Stone: Mondd, hogy ez a valóság!

Dr. Leonard Anderson, egy vonzó, sikeres fül-, orr-, gégész, aki nem mellesleg, meleg. Nem igazán titkolja, de mégis kevesen tudják róla a környezetéből. Közkedvelt, mégis magányos. A kórházi munkája tölti ki az életét és azzal ámítja magát, hogy ezzel feledtetni tudja a sivár magánéletét.

Howard Kingston egy jól menő londoni szálloda ambiciózus igazgatója, aki lehengerlő személyiségével és magabiztosságával kápráztatja el a körülötte lévőket, nemtől és kortól függetlenül. Határozott, nem fél kimutatni az érzéseit, ennek ellenére meg kellett vívnia a maga harcait a titkolt identitásra kényszerített életében.

Kettejük találkozása tűzijátékszerű; villámcsapásként éri őket a szerelem.

A távolság megerősíti az egymás iránti vágyódásukat, vagy csak egy fellobbanás lesz az életükben a találkozásuk? Kockáztatják-e a biztos egzisztenciájukat egy váratlan szerelem kedvéért?

>!
EkönyvBazár, Isaszeg, 2018
286 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158104258

Kedvencelte 4

Várólistára tette 34

Kívánságlistára tette 30

Kölcsönkérné 7


Kiemelt értékelések

>!
Kovács_Éva_3
Elizabeth Stone: Mondd, hogy ez a valóság!

Ismerve a könyv „előéletét”, nagy izgalommal készültem, hogy egyben olvashassam a történetet, két férfi kibontakozó szerelméről, vágyaikról, álmaikról, erotika és romantika találkozásáról.
Megérte a várakozást. Feszes vonalvezetésű, romantikus történet, nincs üresjárat, olvasmányos, élvezetes írásmóddal.
Jó volt mindkét szemszögből olvasni a történéseket.
Szívdobogtató szerelmi vallomások, izzó, forró szex jelenetek, szinte láttam magam előtt a két fiút *.* ❤ !!!!
Azt hiszem mindenki szeretne ilyen elsöprő, sors döntő nagy találkozást.
Nagyon élveztem, gratulálok, és izgatottan várjuk a következő könyvedet @Elizabeth ❤❤!
Köszönjük @Szabó_Kata csodás versét, és a fiatal ígéretes könyvkiadónak @EkönyvBazár-nak, hogy elhozta ezt a könyvet is.

6 hozzászólás
>!
EditVagyok P
Elizabeth Stone: Mondd, hogy ez a valóság!

Ez egy nagyon szép borító! Megakadt rajta a szemem első pillanatra… aztán a fülszöveget olvasva is biztos voltam benne, hogy egy izgalmas és fordulatos történetet kapok majd. Sokáig próbáltam beszerezni a könyvet, de mivel nem olyan egyszerű, ezért nem ment könnyen.

Aztán sikerült megvennem. Várt még egy kis ideig a polcomon, de magamhoz képest elég korán el is érkezett az ő ideje.

Még mindig szeretem a borítóját, kiderült ez volt az egyik legjobb, amit a könyv adni tudott.

Érdekes volt az alaptörténet, tetszett a kibontakozni látszó sztori.

Először csak az kezdett zavarni, hogy elég kimérten volt megfogalmazva minden. Hiányzott belőle a lazaság, a könnyedség. Nehéz volt olvasni, mert a történet valahogy egyszerűbb és közvetlenebb fogalmazást követelt volna meg, de aztán rájöttem, hogy az író stílusa lehet ilyen. Ami nem baj, de akkor talán történelmi romantikával kellene próbálkozni… olyan érzésem volt, mintha a tizennyolcadik században találkozna két ember, akik amúgy nem ismerik egymást.

Kimért udvariasság jellemezte a beszédet, a gondolatokat, a leírást, ami önmagában nem baj, de meglehetősen fura szex közben… márpedig abból volt bőven. Néha úgy éreztem, sok minden mást nem is akarnak egymással csinálni. Ami szintén nem baj, de ha valaki erősen erotikus történetet akar papírra vetni, akkor talán barátkozzon meg az erősen erotikus kifejezésekkel. Nem. Nem a kimérten udvarias erotikus tartalmú kifejezésekre gondolok. Bár, ha belegondolok, ezek a kifejezések tették a könyv második felét szórakoztatóvá. Nagyon mulatságos volt olvasni. Tényleg nagyon jókat nevettem közben. …bár sajnos nem sok köze volt ahhoz az erotikus romantikus kategóriához, amit reméltem tőle.

Igazából csalódott vagyok. Nem azt kaptam, amit vártam, és ez velem nagyon ritkán fordul elő… :(

Talán nem is mondanék többet. Ez nem az én könyvem volt…

>!
Kovács_Ági_3 P
Elizabeth Stone: Mondd, hogy ez a valóság!

Tyűha! Azta… Nem semmi egy történet. Imádtam olvasni. Fordulatos, szenvedélyes és izgalmas szerelmi cselekményt kaptam. Eddig csak két meleg témájú könyvet olvastam idáig, de messze ez volt szerintem a legjobb. Annyi minden történik a két főszereplővel, hogy csak kapkodtam a fejem, hogy most mi is van? Mi történik?? Mire lenyugodnának a kedélyek, szerző újfent megint akadályokat sodor eléjük. Aki szereti a meleg témájú könyveket annak szívből, tudom ajánlani ezt a könyvet. Már az elején érezhető volt az a feszültség, a két karakter között Leonard és Howard. Dr. Anderson egy orvosi konferenciára érkezett Londonban, ahol egy szállodában tartották, és itt ismerkedik meg Howard Kingstonnal a London egyik legjobb szálloda igazgatójával.

Bővebben itt olvashatjátok:
https://www.hungarybooks.hu/2018/09/elizabeth-stone-mon…

2 hozzászólás
>!
Evika82 P
Elizabeth Stone: Mondd, hogy ez a valóság!

Nem volt ez rossz könyv, főleg első regénynek…de azért voltak vele problémáim. Először is én imádom a romantikát, de ez a történet már nekem is túl nyálas volt. Meleg pasik a főszereplők, de azért nem kellett volna őket kasztrálnia az írónőnek, az állandó édelgés, becézés nekem is túl sok volt. Túl sok minden volt besűrítve ebbe a kevesebb, mint 300 oldalba. Izgalmassá akarta tenni az írónő a történéseket, de nekem a kevesebb több lett volna. A baleset és a banki esemény csak felesleges csavar volt számomra…
Az pozitívum, hogy maga a könyv könnyen emészthető, olvasható, és a borító is szépre sikerült.

>!
turanett P
Elizabeth Stone: Mondd, hogy ez a valóság!

A borító gyönyörű, látszik, hogy sokat foglalkoztak vele, de szerkezetileg voltak gondok. Nagyon sok hiba volt benne. Egy korrektort elbírt volna. Kedves, aranyos történet, a karakterek szerethetők. De, tele van klisékkel, könnyen kiszámítható.
Teljesen olyan érzést keltett bennem, mintha egy férfi és a egy női kapcsolatról olvasnék. Tele volt alaptalan féltékenykedésekkel és ugyan voltak konfliktusok,de azok is egy szempillantás alatt megoldottak. Nem egy LMBTQ könyvet olvastam már, ezért nem áll távol tőlem a téma. Az alap történet jó, a kidolgozással kellett volna még egy kis időt eltölteni. Első könyvnek viszont nem volt rossz.

>!
Szabó_Kata
Elizabeth Stone: Mondd, hogy ez a valóság!

Az írónő közeli jó barátom. Ezért nem is volt kérdés, hogy elolvasom a könyvet, bár témájában tőlem nagyon messze áll. A Dr. Leonard Anderson és Howard Kingston történetét, mely önmagában is csodálatos, a kifinomult fogalmazás, a tökéletes és részletes leírások, valamint az írónő szíve lelke teszi még varázslatosabbá. Írónak születni kell, és azt hiszem Elisabeth ereiben tinta is csörgedezik, mert aki így ír, azt nem lehet csak úgy megtanulni.
Az pedig külön öröm számomra, hogy az én egyik versem is helyet kapott a könyvben. Köszönöm az írónőnek a megtiszteltetést és a könyv nyújtotta élményt is! További sok sikert kívánok a folytatásban!

>!
zsuboca
Elizabeth Stone: Mondd, hogy ez a valóság!

Szívet melengető, reményeket adó könyv, amely amellett, hogy izzik benne sok helyen a levegő, mégis az igaz szerelemről szól. És az, hogy ez két férfi között szövődik, teljesen természetesnek hat.
Visszaadja a nagybetűs SZERELEM-be vetett hitünket és megmutatja, hogy hogyan lehet necces helyzeteket is jól, de legalábbis elviselhetően kezelni.
Még sok ilyet kérek:)

1 hozzászólás
>!
Klaudia_Fényes
Elizabeth Stone: Mondd, hogy ez a valóság!

Elsőnek is szeretném a borítót dicsérni nagyon tetszik. Az írónő lágy, finom fogalmazása fogott meg, szép gördülékeny a történet, nem volt benne hiány éreztem. Szeretem az olyan írót akinek saját fogalmazása van nem hasonlít semélyik másik író fogalmazására sem, jellegzetes, csak az övé!:) Leonard és Howard a két főszereplő kidolgozott, jófejek, szerethetőek. Ajánlom mindenkinek, aki kíváncsi két férfi között kibontakozó szerelmre . Valamint szeretnék gratulálni az írónőnek. Sok sikert kívánok a továbbiakban neki :) Remélem olvashatok még tőle. :) ♥

1 hozzászólás
>!
Tíria_Devil I
Elizabeth Stone: Mondd, hogy ez a valóság!

Az író személyes ismerőseként, első pontom: „Congrats! You did it!”
Öröm volt „nézni”, ahogyan a Leo és Ward története először őt magát, az írójukat kerítette hatalmába. A választékos stílus, a finom vonalvezetés, a különleges szituációk kialakítása szerintem mind rávall Elizabeth Stonera – állíthatom ;). Pont ezért szinte biztosra veszem, a következő történetei is hasonlóan „pörgő” cselekménnyel fogják elragadni az olvasóikat. (És ezért tudom, első „gyermeknek” tökéletes és szép! Aki meg mást mond/gondol, az nyugodtan próbálja „utánozni” :D.)
Ez a történet mindenkinek egy kicsit „sebtapasz” – azoknak, aki átélik az elutasító, kiközösítő világot, és remélem, azoknak is, akik eddig „nem ismerték” ezt a világot! Szeretem, mert „mások elfogadásának” egy kis csillagköve. Ajánlom mindenkinek.
Jaj és még egyszer: Gratulálok, Elizabeth <3

1 hozzászólás
>!
Andrea_Gulyás_3
Elizabeth Stone: Mondd, hogy ez a valóság!

Nagyon vártam a könyv megjelenését .Igazán kevés magyar író érez
késztetést ,hogy meleg romantikus regényt írjon .Pont ezért köszönöm
Elisabeth Stonenak ,hogy megírta ezt a varázslatos könyvet ,az
Ekönyvbazárnak pedig a kiadást . A könyvborító színeiben gyönyörű és
visszafogott ,az olvasó nem is sejti azt a szenvedélyt ami mögötte
található . Szabó Kata : Akarom című verse ami a könyv elején
található , nagyon illik a történethez,mintha kimondottan Wardról és
Leoról szólna . Imádtam a két szemszögből írt történetet ,mindig
tisztában voltam mit gondolnak , éreznek ,milyennek látják a másikat .
Már a könyv elején kipattan a szikra kettőjük között és felnőtt
férfiakként nem kerülgetik a forró kását ,hanem őszintén,minden
játszadozás nélkül kiterítik a lapjaikat és engednek az érzéseiknek .
Érzik ,hogy valami értékeset találtak és megismételhetetlent .Főleg
Ward az aki ezt inkább érzi és semmi kétséget nem hagy afelől ,hogy a
távolság ellenére ami elválasztja őket ,lehet közös jövőjük . Leo
hiába olvad el a Wardból áradó szexi magabiztosságtól és
határozottságtól ,fél a csalódástól és azonnal menekülőre fogja .Ekkor
nagyon megorroltam rá .Még jó ,hogy Ward nem hagyta és megelőzte ezt a
megfutamodást .Sajnos az élet Leot igazolta annyiban , hogy nem volt könnyű a
távolságot legyőzni . Az író gyönyörűen írt a két férfi egymás iránti
egyre erősödő ,érzelmeiről és vágyairól . Az erotikus tartalom ,
részletesen le van írva ,nem elmismásolva a dolgokat . Akik szeretnek
nem csak a képzeletükre hagyatkozni ,bizonyára örömüket lelik ebben is
.Szinte filmszerűen láttat velünk mindent az író . Nem sokat ér az erotika jó történet nélkül ,ami beszippantja az
embert és nem engedi . Szerencsére ez a könyv olvastatja magát . Nem dőlhetünk hátra pörögnek az események .A két szereplő végig szerethető minden jó és kevéske rossz tulajdonságaikkal együtt.
Imádtam Leo pirulásait ,amit állítólag Wardon kívül senki nem hozott
ki belőle .Nagyot nevettem amikor rajta felejtette a szemét a
meztelenül ,vizes haját törölgető Wardon ,aki ezt egy csípőkörzéssel
és elöre döfő mozdulattal reagált le :))))Persze ,hogy elpirult és
kiszaladt a szobából :))) Meg kell említenem mennyre fontosnak tartom azt részt ,ahol talán életükben először ,úgy sétálnak mint bármilyen pár .Egymás kezét fogva ,a világ felé üzenve ,felvállalva melegségüket és párkapcsolatukat . Ward cserfes húga üde színfoltja a könyvnek ,bár néha betapasztottam volna a száját amikor valakit nem hagyott szóhoz jutni . Imádta a bátyját ,ezért minden meg van bocsájtva :))) Az utolsó lapokat könnybe lábadt szemmel olvastam ,de ezek inkább öröm könnyei voltak . Elisabeth Stone első könyv ide vagy oda ,ez egy tökéletes romantikus könyv ! Gratulálok ! Várom a következőt aminek a prológusát elolvashattam a könyv végén . Remélem minél hamarabb a kezemben lesz ,mert szupernek tartom !

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Versa_Vica

…örülök, hogy melegnek születtem, még ha elég sok megbélyegzésben, elutasításban volt is már részem.


Hasonló könyvek címkék alapján

Becca Prior: A tanítvány 2.
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék
Christopher Moore: Totál szívás
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva
Hayden Moore: Csendkirály
Hayden Moore: Üvegkalitka
Marilyn Miller: Keserűen édes
Borsa Brown: A maffia gyermekei
Ruby Saw: Az igazi
Baráth Viktória: A főnök