Przebudzenie ​Olivii 1 csillagozás

Elizabeth O'Roark: Przebudzenie Olivii

Will Langstrom jest trenerem żeńskiej grupy biegaczek. Mężczyzna musiał porzucić marzenia o zawodowej wspinaczce górskiej i zająć się podupadającą farmą po zmarłym ojcu. Zdecydowanie nie potrzebuje takich kłopotów jak romanse – tym bardziej z uczennicami.

Olivia Finnegan to twarda i zbuntowana, młoda dziewczyna, dla której stypendium sportowe na Uniwersytecie w Colorado jest ogromną życiową szansą. Skrywa jednak tajemnicę, która jeżeli wyjdzie na jaw, może ją zniszczyć. Kilka razy mówiła o swoim problemie innym, ale oni nie chcieli jej słuchać, dlatego teraz nie mówi o tym nikomu. Czasami tak jest lepiej.

Will na początku traktuje dziewczynę z rezerwą lecz po jakimś czasie zmienia swój stosunek do niej. Postanawia jej pomóc – chce przebudzić Olivię. Nie bierze pod uwagę jednego – pożądania, które nie daje mu spokoju. Wtedy sprawy się komplikują…

>!
Kobiece, Białystok, 2017
432 oldal · puhatáblás · ISBN: 9788365740748 · Fordította: Anna Sauvignon

Kiemelt értékelések

Fairymysz >!
Elizabeth O'Roark: Przebudzenie Olivii

Egyszerűen imádtam ezt a könyvet. Kicsit féltem, hogy ez is amolyan megismerték egymást és folyton szexelnek típusú történet lesz, de szerencsére nem így volt.
Sőt! Kifejezetten tetszett, hogy a főszereplők – bár izzott köztük a levegő és egyértelmű volt, hogy szeretik egymást – nem estek rögtön egymásnak, majdhogynem a könyv háromnegyedéig.
Aki szerette a Hopeless-t, annak biztos, hogy tetszene ez a könyv is.
Olivia Finnegan tehetséges, sőt zseniális futó. Mikor kivágják az egyetemről, mert majdnem agyonverte az egyik fiút az egyetemről, az egyik coloradói egyetemtől kap ösztöndíjat, hogy ott kamatoztassa futóképességét.
Edzőnek megkapja Will Langstromot, aki egyáltalán nem örül annak, hogy ez a bajkeverő, sőt veszélyes lány az ő csapatába kerül. Willnek amúgy is megvannak a maga bajai: tehetséges hegymászó volt, akinek az életet jelentették a hegyek. Azonban apja sosem nézte jó szemmel. Mikor meghal az apja, Will lemond a szenvedélyéről, elvállalja az edzői állást és mindent megtesz, hogy a hatalmas jelzáloggal terhelt farmot megmentse édesanyjának és fizethesse öccse egyetemi tanulmányait. Ráadásul a nyakán van a barátnője, akiről fogalma sincs miért viseli el még mindig.
Olivia és Will az első pillanattól utálják egymást. Egészen addig, míg Will rá nem jön, hogy a kívül kemény, sőt néha durva lány, iszonyatos múlttal és titkokkal rendelkezik.
Ezek egyike, hogy éjszakánként alvajáróként kilométereket képes lefutni úgy, hogy fogalma sincs róla. Will eldönti, hogy segít a lánynak meggyógyulni és közben lassan egymásba szeretnek.
Azonban ott van akadályként az egyetem szabályzata: edző és tanítványa között nem lehet semmilyen intim kapcsolat.
Sok mindenen kell átmenniük és közben egyre több borzalmas dologra derül fény Olivia múltjából, amikre nem emlékszik. És mintha mindez nem lenne elég, még ott van Will féltékeny ex-barátnője is.
Nem olvastam még korábban Elizabeth O'Roark könyvet, de biztos, hogy nem ez volt az utolsó. Nagyon gördülékeny, olvasmányos a stílusa, szépen fogalmaz és nem utolsó sorban, szerethetőek a karakterei.
Reménykedem benne, hogy valamikor kiadják magyarul is, hogy itthon is megismerhessék Olivia és Will történetét.

2 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kathryn Andrews: Krople deszczu
Elle Kennedy: Układ
Kirsty Moseley: Chłopak, który zakradał się do mnie przez okno
Colleen Hoover: It Ends with Us (lengyel)
Aly Martinez: Walcząc z cieniami
Mariana Zapata: Kulti (lengyel)
Vi Keeland: Gracz
L. A. Fiore: Bestia