Kincsvadászok (Rarities Unlimited 2.) 15 csillagozás

Elizabeth Lowell: Kincsvadászok

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Elizabeth ​Lowell csodával határos módon alkot feszültségből, kalandból és érzékiségből olyan aranyat, amely a New York bestsellerlistájára is felkerül. És legújabb, tizennégy karátos remekműve igazán hátborzongató.
Egy öregember a délkeleti sivatag tűző melegében. Tudja, hogy kifutott az időből – saját szerencséjének rossz karmája végül, ötven év után, mégiscsak utolérte…
Risa Sheridan mindent tud az aranyról, amit tudni lehet – történetét, titkait, összetételét, veszélyeit. Főnöke, Shane Tannahil megszállottan rajong ezért a drága fémért, és így ezt választotta kivételesen sikeres Las Vegas-i szerencsejáték-komplexumának, az Aranygyapjúnak központi témájául is. Most egy ősi kelta arany ékszert kínálnak Shane-nek a gyűjteménye számára, sőt, továbbiakat is ígérnek, és a kaszinótulajdonos nem tud ellenállni. De Risa, bár osztozik Shane lelkesedésében, aggodalmat is érez, mert van ebben a műtárgyban valami titokzatos, nyugtalanító, valami, ami azt súgja: ne közeledj!
(tovább)

Eredeti cím: Running Scared

Eredeti megjelenés éve: 2002

>!
GABO, Budapest, 2003
444 oldal · puhatáblás · ISBN: 9639526258 · Fordította: Palkó Ágnes

Kedvencelte 1

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Alexandra_0929>!
Elizabeth Lowell: Kincsvadászok

Az összes rész közül ez a kedvencem imádtam Shane és Risa vitái és forrt közöttük a levegő, még a „krimi” szál is izgalmasabb volt számomra mint a többinél :)
Dana és Nail még mindig szuperek és habár együtt vannak róluk is szívesen olvasnék :)

Arianrhod P>!
Elizabeth Lowell: Kincsvadászok

És itt folytatódik a Mozgó célpontból már ismert Rarities Unlimited műbecslő ügynökség kerettörténetébe ágyazott cselekmény. Ismét kelta műtárgyak, csak most misztikus múltú aranyékszerek körül bonyolódnak az események. És egy újabb karizmatikus férfi-főszereplő, és egy újabb gyönyörű, okos, és főleg nem hisztis nő.
Szeretem az ilyen típusú romantikus krimiket, mert mindig megtudhatok belőlük valami újat a művészet-történetről, a műtárgyakkal kereskedő befektetők gyilkosságig is elmenni képes trükkjeiről annak érdekében, hogy a mániájukat kiélhessék.
Nem marad el az előző könyvtől, de számomra a krónikás Eric marad az etalon.


A sorozat következő kötete

Rarities Unlimited sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Robin LaFevers: Sötét diadal
Sarah J. Maas: Macskanő – Lélektolvaj
Alix E. Harrow: Tízezer ajtó
Renée Rosen: Babaarc
Catherine Anderson: Indián szív
Mary E. Pearson: Az árulás szépsége
Ruby Saw: A rezervátum titka
Rick Riordan: A kígyó árnyéka
Terry Goodkind: Az inkvizítor I-III.
Tomcsik Nóra: Az új idők hősei