Királynői ​visszatérés (WITCH 12.) 6 csillagozás

Elizabeth Lenhard: Királynői visszatérés

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Meridiánban fordul a helyzet. A lázadókat leverik, Caleb átalakul, Phobosz még a korábbinál is elszántabban tör a trónra. Elyon élete legkeservesebb küzdelmére készül, ezért az Őrzőkhöz fordul segítségért. Az Őrzők, régi barátnői, mellé állnak és készek harcolni. Amikor minden véget ér, új királynő foglalja el Meridián trónját. Az Őrzők elbizonytalanodnak: fogalmuk sincs róla, miféle sors vár rájuk.

A sorozatban megjelent: Az erő egysége, A megdöbbentő eltűnés, Meridián felfedezése, A tűz hatalma, Az utolsó könnycsepp, Illúziók és hazugságok, Meridián fénye, Kiút a sötétségből, A négy sárkány, Híd két világ között, A fénykorona.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Egmont-Hungary, Budapest, 2007
138 oldal · ISBN: 9789636285401

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

dorkabuba>!
Elizabeth Lenhard: Királynői visszatérés

    Őszintén szólva nem élveztem annyira ezt a kötetet, de kötelező kör volt. Azt tudnám mondani, hogy az út a fontos, nem a cél. Egyértelmű volt, hogy elérkezünk a célba, már csak a cím miatt is. Ellenben ez az utolsó pár lépés már nem volt annyira izgalmas.
    Kizárólag Meridiánban voltunk, bár ezt a küldetést véglegesen megoldották az Őrzők. A világ felszabadult, ők tényleg eljutottak Kondrakarba, bár egy kérdésükre sem kaptak választ. Így végtelen lehetőség tárháza lett a W.I.T.C.H.-ből.
    Nem tudom, mi lesz a következő kötetben, de ezt a 12 kötetet élveztem, és egy szép, ötletes sztori kerekedett ki az egészből. Ez majd még eldől, de lehet, hogy a csúcson kellett volna abbahagyni.


A sorozat következő kötete

WITCH sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Diana Wynne Jones: Vigyázat, boszi van az osztályban!
Diana Wynne Jones: A másik palota
Böszörményi Gyula: Gergő és az álomfogók
C. S. Lewis: Az oroszlán, a boszorkány és a szekrény
Liz Kessler: A sellőlány
J. K. Rowling: Harry Potter és a bölcsek köve
L. Frank Baum: Óz, a csodák csodája
Christien Boomsma: Boszorkányvér
Åsa Larsson – Ingela Korsell: A kísértet
Brandon Mull: A mesés menedék