Egy ​ágyban a szörnyeteggel (Maiden Lane 7.) 29 csillagozás

Elizabeth Hoyt: Egy ágyban a szörnyeteggel

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Lily ​Stump kisfia kifulladva rohan az anyjához: egy szörnyeteg van a kertjükben. A nagydarab, vad külsejű férfi üres tekintete azonban meggyőzi a nőt, hogy nem kell az idegentől tartania, élhetnek egymás mellett, a számukra menedékként szolgáló, düledező épületben meg a parkban. A csonka kis család és a néma idegen mindennapjai lassacskán összefonódnak, ám a nő egy nap megdöbbentő felfedezést tesz: a rejtélyes férfi cseppet sem együgyű, a bamba arc csak álca.

Mit titkolhat, mi vagy ki elől rejtőzik? És vajon mi lehet a hallgatása mögött? Szóra bírhatja-e őt Lily? Elég-e ehhez a zsigeri vonzalom, amely egyre leküzdhetetlenebbé válik kettejük között, vagy kénytelenek lesznek üzenőfüzetekre hagyatkozni a találkozásaik során? És ha a rejtélyre fény derül, az vajon nem választja el őket örökre egymástól?

Elizabeth Hoyt regényében két súlyos titkot cipelő ember kerül izgatóan közel egymáshoz; megtapasztalva azt, hogy megszólalni, megszólítani a másikat vágyat, szerelmet… (tovább)

Eredeti mű: Elizabeth Hoyt: Darling Beast

>!
General Press, Budapest, 2017
280 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634520238

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Valentine Napier, the Duke of Montgomery · Apollo Greaves


Kedvencelte 2

Most olvassa 5

Várólistára tette 29

Kívánságlistára tette 41


Kiemelt értékelések

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Elizabeth Hoyt: Egy ágyban a szörnyeteggel

"- Tudod, hol vagyunk?
– Igen.

– A szívedben… és az enyémbem."

Talán ez a rész nem került annyira közel a szívemhez, mint az előzőek, de akkor is egy igazi, izgalmas, romantikus Hoyt regényt olvashattam. *-*

>!
andicica1993
Elizabeth Hoyt: Egy ágyban a szörnyeteggel

Elizabeth Hoyt kalapot emelek előtted, megint fenomenálisat alkottál. Egyre jobb és jobb lesz a sorozat. Alig várom a következő részt, ha a kezemben lenne, már akkor is késő lenne .

>!
SzAngelika
Elizabeth Hoyt: Egy ágyban a szörnyeteggel

„A szépség és a borzalom egyaránt része az életnek.”

Ez a könyv hozta mindazt, amitől számomra letehetetlenné válik egy történelmi románc. Tartózkodott az unalomig ismert kliséktől, meglepő fordulatokkal teli, csavaros sztorit kerekített a csöppet sem mindennapi karakterek szenvedélyes szerelembe esése köré, és közben még némi humort is képes volt megvillantani. Őszintén, csak ajánlani tudom.

Bővebben: http://angelikablogja.blogspot.hu/2017/08/elizabeth-hoy…

>!
Trice29 P
Elizabeth Hoyt: Egy ágyban a szörnyeteggel

Nagyon szerettem ezt a történetet is. Hoyt varázslatosan tud mesét faragni, valóságossá tenni egy ókori történetet :O) Nagyon megkedveltem mindkét főszereplőt, persze a kisfiú is igazi vagány csibész volt. Nagyon várom már Phoebe történetét! Ezt a sorozatot nem lehet megunni!

3 hozzászólás
>!
kellyolvas P
Elizabeth Hoyt: Egy ágyban a szörnyeteggel

Remekül szórakoztam a könyv olvasása során, teljesen kikapcsolt, megszerettem a főhősöket is és ahogy szert tudok tenni rá, be fogom szerezni a sorozat többi részét is. A szerző stílusa nagyon olvasmányos, tetszett, hogy nem erőltette túl a romantikus szálat, hangsúlyos volt a cselekmény maga, és olyan fordulatokat is belevitt, amitől konkrétan leesett az állam. Korábban olvastam már néma főhőssel történetet, ezt igazán nehéz lehet megírni, főleg ha külső szempontból kapjuk a leírást és nem épp a néma szereplő fejében vagyunk. A szerző mégis remekül megoldotta ezeket a részeket. Tetszett nagyon Lily karaktere, két lábbal a földön járó, gyakorlatias, erős nőt személyesített meg, akiben meg lehet bízni, akire rá lehet bízni a titkokat. Egy dolog volt, ami zavart, úgy éreztem a nevekkel nem bánt szerencsésen a szerző, főleg a kisfiú Indio neve volt több mint furcsa. Amúgy is különleges volt a heterokrómiás szemeivel, a nevével már nem játszottam volna. És még egy, miért kellett annyiszor hangsúlyozni, hogy a vicomt nem éppen jóképű? A teste viszont….
Bátran ajánlom azoknak is, akik hozzám hasonlóan nem olvasták az előzményeket, garantáltan kikapcsoló, könnyed olvasmányra számíttok!

>!
Odilia P
Elizabeth Hoyt: Egy ágyban a szörnyeteggel

Imádtam! S utáltam egyszerre! Peregtek a lapok előttem, s olyan kis vékonynak éreztem, pedig nem rövidebb a többi résznél, mégis egyszerűen befaltam és még még még akartam tovább falni, de elfogyott :-((( pont ezért jár a fél csillag levonás, mert nekem a vége összecsapott volt. Lehet, hogy a következő kötetekben helyére kerülnek a dolgok, mert nagyon sok új szereplő lépett be, s így nagyon sok kérdés nem is került megválaszolásra.

Akarom a 8. Kötetet!!!

5 hozzászólás
>!
kiruu P
Elizabeth Hoyt: Egy ágyban a szörnyeteggel

Valami visszatartott, hogy teljesen, 100%-osan eltudjak merülni a könyvben. Pedig annyira jó volt! Izgalmas, titokzatos, szerelmes, és édes. A szereplőket imádtam, különösen, hogy egy kisfiú is szerepet kapott. Imádom, ha vannak gyerek szereplők a könyvekben. A történet, a felépítés csodálatos volt.
Lehet, hogy nem a sorozat hetedik részével kellett volna kezdenem, de kedvcsinálónak tökéletes volt, pótolni fogom az előző részeket.

2 hozzászólás
>!
Fairymysz
Elizabeth Hoyt: Egy ágyban a szörnyeteggel

Elizabeth Hoyt nem tud csalódást okozni. Mikor Apollo először feltűnt, már akkor nagyon vártam a történetét, hogy végre kiderüljön mi is történt igazán vele és a barátaival.
Apollo, Lily és persze Indio nagyon jó kis triót alkotnak. Nem lehet nem szeretni őket.
Igazi kis Szépség és a Szörnyeteg történet alakult ki a végén, sok izgalommal körítve.
Az a legjobb Hoyt sorozatában, hogy minden kötetben alaposan felcsigázza az embert, hogy a többi mellékszereplőről is tudni akarjon mindent. Így vagyok én most Trevillionnal, Napierrel, Asával.
Valahogy biztos vagyok benne, hogy elő fog még kerülni pár érdekfeszítő karakter, hogy az ember lánya köröm rágva várja a folytatásokat.

>!
anesz P
Elizabeth Hoyt: Egy ágyban a szörnyeteggel

Kicsit kilóg szerintem a sorozatból, mert álarcos akció most nincs benne, de a kertészkedés kárpótolt érte. Indio és Nárcisz kettőse vitte a prímet. A szokásos hangulat ismét megvolt. Hiába, ez az írónő nem nagyon tud hibázni.
A Minotaurusz megváltoztatott meséje pedig nagyon tetszett!

>!
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit
Elizabeth Hoyt: Egy ágyban a szörnyeteggel

Maiden Lane 7.

Ez megint egy igazi csemege volt számomra, nagyon jól szórakoztam.
Tele volt izgalommal, fülledt erotikával fűszerezve. Volt egy szereplők, akinek a motivációja tisztázatlan maradt, talán valamelyik következő részben megtudhatjuk az Ő titkait is.
Eddig minden rész nagyon tetszett, új volt hogy most már nem egy újabb St. Giles-i kísértetről szólt a történet.


Népszerű idézetek

>!
beatrix_0823 P

Az előítéletektől mentes, civilizált viselkedést általában legyőzi a félelem.

180. oldal

>!
miaow 

A herceg ijesztően intelligens volt, rendkívül eszes, szinte mániákusan önző, és különös, hitvány humora volt, amely miatt viccesnek találta mások nyomorát. Akár egy kisfiú, aki élvezettel figyeli, ahogy két bogár egymásnak esik.

175. oldal

>!
miaow 

– Egy szép nap még valaki meggyilkolja önt álmában – felelte Apollo, miközben egy legyintéssel elutasította a neki felkínált bort.
Tiszta fejjel akarta végigcsinálni az estét.
– De csak ha átjut a csapdákon, amelyeket felállítottam – vetette oda a herceg félvállról.
Valószínűleg csak viccelt, de nem volt elképzelhetetlen, hogy Montgomery csapdákkal rakta tele a hálószobáját, hiszen olyan volt, akár egy keleti nagyúr.

176. oldal

>!
miaow 

– Ó, a tapasztalatom szerint bizonyítékot könnyedén lehet fabrikálni – vetette oda a herceg félvállról, miközben egy marcipánnarancsot pottyantott a teájába.
Érdeklődéssel figyelte, amint alámerül.
Rövid, döbbent csend támadt.
A herceg egyszer csak mintha észrevette volna, hogy valami nem stimmel. Felpillantott, kék szeme ártatlanul elkerekedett.
– Valami probléma van?

168. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Belinda Alexandra: Zafír égbolt
Julie Garwood: A menyasszony
Julie Garwood: Váltságdíj
Lisa Kleypas: Ősszel történt
Judith McNaught: Álomkirályság
Philippa Gregory: A másik Boleyn lány
Margaret Mitchell: Elfújta a szél
R. Kelényi Angelika: A grófnő árnyékában
Kresley Cole: Szeress, ha tudsz!
R. Kelényi Angelika: Szulejmán és a kolostor rabja