Botrányos ​vágyak (Maiden Lane 3.) 129 csillagozás

Elizabeth Hoyt: Botrányos vágyak

Silence ​Hollingbrook egyszer már megjárta a poklot a híres-hírhedt, könyörtelenségéről ismert folyami kalóz, „Elbűvölő” Mickey O’Connor miatt. Kénytelen volt megalázkodni előtte, hogy néhai férje védelmére keljen. A kalóz ezért meglehetősen nagy árat fizettetett vele: sárba tiporta makulátlan tisztességét. Silence hites ura időközben a tengerbe veszett, a nő pedig nem sokkal később egy kisbabát talált a küszöbén. Egyedül a csöppség jelentett számára boldogságot az eltelt egy évben. Egy nap a kislány egyik pillanatról a másikra eltűnik. A szálak ismét Mickey palotájába vezetik az özvegyet, ahol a haramia meglehetősen nehéz döntés elé állítja őt: csak akkor lehet ismét a gyermekkel, ha hajlandó egy fedél alatt élni vele/a kalózzal. Silence végül elhatározásra jut, ám kiderül, hogy nem O’Connor az egyetlen, akivel meg kell küzdenie. Egy sebhelyes arcú, a végletekig gátlástalan és kegyetlen férfi ugyanis a fejébe veszi, hogy az ellene elkövetett sérelmekért bosszút áll a kalózon és… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2011

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Romantikus Regények General Press

>!
General Press, Budapest, 2014
342 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789636435455 · Fordította: Melis Pálma
>!
General Press, Budapest, 2014
342 oldal · ISBN: 9789636435455 · Fordította: Melis Pálma

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Mickey O’Connor · Winter Makepeace · Silence Hollingbrook


Kedvencelte 22

Most olvassa 1

Várólistára tette 28

Kívánságlistára tette 22

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Sippancs P>!
Elizabeth Hoyt: Botrányos vágyak

Tudtam, annyira tudtam! Ha most gonosz lennék, azt mondanám, hogy az utolsó mondatért érte meg leginkább elolvasni a könyvet, de természetesen nem. Mert még ott volt Fickó, Harry, Bert, Mary Darling és egy mozzanat erejéig szívszerelmem, Lazarus is.
Mick és Silence párosa hozzám most annyira nem került közel. Helyesek voltak ők is, és a végén tényleg izgultam, hogy Mick megússza az spoiler, és valamilyen szinten rendezze a kapcsolatát az spoiler, a romantikus szál viszont szerintem sokkal erősebb volt az első és a második kötetben. Itt nem éreztem azokat a hatalmas szikrákat a főszereplők között, és ahhoz képest, hogy Mick milyen hírnévre tett szert, túl gyorsan vált a kalózból hősszerelmes.
Bár egy ilyen befejezés után nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, most egy kicsit pihenek, hogy nehogy a sorozat kárára menjen a sietség. Aztán jöhet Winter könyve!

6 hozzászólás
Nikyy18>!
Elizabeth Hoyt: Botrányos vágyak

Eddig ez a egyik kedvenc részem a sorozatból. A Szereplőket hamar megkedveltem. Silence és Mickey érdekes de egyben aranyos párost alkottak.

_Leelan_ P>!
Elizabeth Hoyt: Botrányos vágyak

Na végre *-*
Ez igazán tetszetős volt ❤
Ki gondolta volna, hogy szeretem a kalózokat? :)
Kicsit William Turner és Jack Sparrow keverékének tudtam elképzelni a becsületes,érző és nagyon gesztikuláló Micket :)
Silence pedig nagyon jó anya és igazán erős ember :)
A könyv pedig veszett jő *-*
A következő részre pedig már csapok is leeeee!!! :D ❤

10 hozzászólás
meteoritastar>!
Elizabeth Hoyt: Botrányos vágyak

Én tudtam!!!! Én úgy tudtam!!!!!!! :)):))

Basszus ez nagyon jó volt. Ez eddig a legjobb rész.
Silence és Mickey…. Oh jajj…. amennyire különböztek egymástól, annyira passzoltak össze. Olyan jó volt olvasni, ahogy megismerték egymást, ahogy Mickey megmutatta ki is ő valójában, mit rejt a kalózpáncél alatt, valamint ahogy Silence is felfedezte a bátorságát és megmutatta mekkora szíve van.
Nagyon tetszett a kezdeti ismerkedésük. Az egyik jelenetnél teljesen Szépség és a Szörny érzésem volt. :D:D spoiler
Itt minden volt, ami az előző részekben. De ez a törénet mélyebb volt, érzelmesebb, olyan jól meg volt írva, minden a helyén volt kerek-egész, izgalmas, romantikus, a kellő pillanatokban humoros és drámától se volt mentes. Valamint végre megtötént a nagy lelepleződés, olvasok számára legalább is, bár….spoiler Szoval én úgy tudtam, hogy ki a kisértet :)):)) Úgy tudtam!!!!!!
Ez a könyv 342 oldal volt. Ahogy olvastam kevesebbnek tünt, teljesen magával ragadott, viszont a cselekménye miatt elgondolkoztam, hogy valaki ezt nagyon benézte. lecsalt pár oldalszámot :)):))
Alig várom a következő részt. Hogy lehetett ezt így befejezni?!

ncsn87>!
Elizabeth Hoyt: Botrányos vágyak

Hát, ez a rész eddig mindent vitt számomra a sorozatból. Meg persze megvan a legleglegvérforralóbb kedvenc férfi karakterem is Mick személyében. Ez a pasi egy angyali ördög. :D ❤
Végig izgalmas volt, perzseltek a lapok. Mick… A szívem szakadt meg érte. Silence-el megmentették egymást szó szerint és átvitt értelemben is. Ennyi érzelmet… csordultig voltak a lapok vele. Imádtam! ❤
Jól sejtettem, hogy ki lehet a St. Giles-i kísértet. Rá már régóta kíváncsi vagyok. *.*
Azt hiszem nem fogunk unatkozni a folytatásokban. Jöhet a következő rész! ❤
Úgy látszik, idén csak nagyon jó könyvek akadnak a kezembe. :D

anikho>!
Elizabeth Hoyt: Botrányos vágyak

Csillagos ötös!
Nagyon-nagyon szerettem olvasni. Fizikailag is rosszul voltam, ha nem tudtam olvasni. Rendesen beszippantott.

Mick és Silence kapcsolata elég rendhagyóan kezdődött, az igaz, de a folytatása se semmi. Ahogy telnek a napok, jobban megismerik egymást, rájönnek arra, hogy egyre nagyobb szükségük van a másikra. Imádnivaló volt, ahogy a szerelem kialakult köztük. Főleg, hogy itt, kb. a könyv felénél csattan csak el az első csók, ezzel is kedvezve a mazoichsta hajlamaimnak :D

Remek volt! Jöjjenek a többiek!

Silverlight>!
Elizabeth Hoyt: Botrányos vágyak

Vegyes érzelmekkel fogtam neki az olvasásnak. A kalóz és a „lady” szerelmét központba állító történet nem nevezhető unalmasnak, de azért nem is tökéletes. Teljesen átlagos történet, a kalózokat eltekintve. Mickey egy igazi rossz fiú karakter, egy önfejű, kemény férfi, aki sosem bántja meg tetteit. Kívülről hideg, belülről érzelmekkel teli férfi, aki jól leplezi igazi valóját. Ugyanez Silence is. Egy erős nő, aki küzd a családjáért, az igazáért, a szeretett férfiért. A végére kicsit bonyolódott az egész történet, s nem is igazán értettem a nő állandó „vándorlását” házról-házra. Picit értelmetlennek tűnt a bátyja beavatkozása a dolgokba. Korábbi rejtélyre is választ kaptam.

>!
General Press, Budapest, 2014
342 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789636435455 · Fordította: Melis Pálma
Odilia>!
Elizabeth Hoyt: Botrányos vágyak

Őszintén???? El nem tudtam képzelni mit hoz ki az író Mickey és Silence kapcsolatából.
ÉS BASSSZZUUUUSSSSS!!!!!!!!! KEDVENCET AVATTAM!!!!!!!!! I.M.Á.D.O.M.

12 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
Elizabeth Hoyt: Botrányos vágyak

A könyv feléig azt hittem, hogy 4 csillagnál nem fogok többet adni, de aztán… Ahhh, nagyon tetszett! Imádom a kalózokat! :D Imádtam Mickey és Silence párosát, és odavoltam a kis Mary-ért is. ("Rossz!" :D )
Éééés, tudtam, annyira sejtettem már ebben a könyvben, hogy ki is lehet a kísértet, és végre kiderült! Van egy olyan sejtésem, hogy teljesen odáig leszek érte is! Na jó, eddig is kedveltem, de most tuti, teljesen a bűvkörébe kerülök mjad. ;-)

Dora_Sullivan>!
Elizabeth Hoyt: Botrányos vágyak

Abszolúte, hogy 5*-os. Nálam biztosan.

Már az első kötet során, alig vártam, hogy olvashassam Silence és Michael könyvét.
Bár tudtam, hogy a történetük nem kezdődött simán, sem pedig elfogadhatóan… de ahogyan kezdte magát kiadni már a másodikban, s végül itt… az nekem nagyon a kedvemre való volt.
Őszintén örültem, hogy Michael története fokról – fokra kirajzolódott szemünk elé tárult, megtudván azon cselekvései s a viselkedéseinek az okát.
Ugyanígy örültem annak is, hogy Michael mindenné előtérben helyezte, Silence és a kis Mary Darling biztonságát, akiket egyre és egyre közelebb tudott engedni magához.
Még meghatnia is sikerült. Először akkor, amikor Mary-t az ölébe vette s ringatta s énekelt neki. Másodszor meg, amikor tudatosan ráébredt arra, hogy nem tud Silence nélkül élni.
És ha már Silence, akkor róla is pár szót ejtenék: Igazán örvendetes volt, hogy itt ebben a kötetben végre szabadon engedhette a gondolatait, a vágyait, a kíváncsiságát.
Szerettem a magabiztosságát, ahogyan azt is, hogy mikor ráébredt arra, hogy milyen is Michael, hogy nem hagyta magát eltántorítani… s hogy nem hagyta, a férfi ugyanúgy bánjék vele mint a többivel.
Szerettem, hogy fokról – fokra, segített lebontani azon falakat a férfi körül, amelyet amaz felhúzott. S szerettem azt is, hogy most végre, a talpára mert állni, és nem azzal foglalkozott, hogy mit mondanak körülötte az emberek, vagy épp a családja mit tartana fontosnak.. hanem azt, hogy ő mit akar, s kivel.

Ez egy különleges történet volt, különleges karakterekkel.
Szerethető történet, szerethető karakterekkel.
Izgalmas volt. Időnként humoros, könnyedén mosolyra fakasztó pillanatokkal/jelenetekkel.

A St. Giles-i kísértet eme béli felbukkanásának ebben a részben is örültem, s mint ahogyan sokan másoknak, úgy nekem is volt némi sejtésem a kiléte felől. Így ennek a tudatában, még inkább vágok majd neki kíváncsian a folytatásnak. *.*


Népszerű idézetek

Sippancs P>!

– Ugye milyen jó érzés? Ha az ember szeret valakit, és az viszontszereti.

227. oldal

Csoszi>!

– Az ördögtől kérdezi, mi az istenkáromlás?
– Mondtam már, hogy ön egyáltalán nem az ördög – motyogta Silence zavartan. – Sőt az is meglehet, hogy csak egy nagyon ijesztő angyal.

Kapcsolódó szócikkek: Mickey O’Connor · Silence Hollingbrook
Csoszi>!

– Szeretem őt, Temperance, és hiába próbáltam meg nem szeretni, úgy tűnik, ez lehetetlen.

Kapcsolódó szócikkek: Silence Hollingbrook
Sippancs P>!

[O'Connor] Jóképű férfi volt, ezt Silence is látta, még akkor is, ha a maga részéről visszataszítónak találta. Sötét, csillogó szemét sűrű, fekete szempilla keretezte, az arca sima és olajbarna színű volt; ha pedig elmosolyodott… hát! Az arcán megjelenő gödröcskéktől egyszerre tűnt olyan gonosznak, mint az ördög, és olyan ártatlannak, mint egy kisfiú. Ha egy reneszánsz mester meg akarta volna festeni a sátán csábító vonzerejét, Elbűvölő Mickey O'Connort kérhette volna fel modelljéül.

12. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Mickey O’Connor
Sippancs P>!

– Talán nem vagyok olyan mesterkélt, mint maga. Meglehet, hogy nem váltogatom állandóan a szeretőimet, és nem veszem semmibe a törvényt és a közerkölcsöt, és nem élem egy folyami kalóz vadregényes életét, de egy dolgot biztosan tudok, Mr. O'Connor: minden gyermek megérdemli az anyai szeretetet. És egy gyermekét igazán szerető anya pedig mindent, hangsúlyozom, mindent megtenne azért, hogy megvédje és megmentse a gyermekét.

154. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Silence Hollingbrook
eSsZ P>!

– Mit szándékozik velem tenni?
A férfi meglepetést színlelve ránézett, a tűz fénye árnyékot vetett rá, és ettől szinte démoni lett az arckifejezése.
– Miért? Semmit, Mrs. Hollingbrook. Mit képzelt, mit teszek magával?
– Akkor miért hozott ide?
A férfi elmosolyodott, de egyáltalán nem kedvesen. Nem, a mosolya olyan volt, mint azé a farkasé, amely épp akkor készül az őzgida torkát átharapni.
– Mit mond majd a férjének holnap, ha visszatér a karjába?
– Hogy mit mondok neki? Hát az igazságot: hogy együtt vacsoráztunk, de hogy semmi más nem történt.
– És hisz majd önnek?
– Természetesen! – mondta Silence felháborodottan. – William szeret engem.
A férfi bólintott.– Ha szereti, hinni fog önnek.

Kapcsolódó szócikkek: Mickey O’Connor · Silence Hollingbrook
Csoszi>!

– Néha az az érzésem, hogy a férfiak szörnyen ostobák.

Kapcsolódó szócikkek: Silence Hollingbrook
Sippancs P>!

Egy ember szavahihetősége kincs, és mindig az övé, nem számít, milyen szegényes az öltözéke.

57. oldal

krisztin1 >!

– Mindannyian követünk el hibákat – mondta Winter nyájasan. – Csak az különbözteti meg az igaz embert a tisztességtelentől, hogy miként viselkedik utána.

Kapcsolódó szócikkek: Winter Makepeace
_Enii_ P>!

Nem, valójában nem hinném, hogy a szerelem olyasvalami, amit az ember irányítani tud.


A sorozat következő kötete

Maiden Lane sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sylvia Day: Idegen a férjem
Lorraine Heath: A herceg szeretője
Julia Quinn: Ami Londonban történt
Julia Quinn: Egy csók… és minden más
Julia Quinn: Hogyan fogjunk örökösnőt
Julia Quinn: Mr. Cavendish, ha jól sejtem?
Alexandra Bracken: Az idő vándorai
Julie Garwood: Az őrangyal
Johanna Lindsey: Gyönyörű vihar
Amanda Quick: Csábítás