The ​Little White Horse 6 csillagozás

Elizabeth Goudge: The Little White Horse Elizabeth Goudge: The Little White Horse Elizabeth Goudge: The Little White Horse

When orphan Maria arrives at Moonacre Manor, she feels as if she's come home. Her new guardian is kind and funny, and everyone there is like an old friend. But beneath the beauty and comfort lies a tragedy. Maria is determined to find out about it, change it, and give her own life story a happy ending. This new-fashioned story is just as satisfying and memorable as your favorite fairy tale.

„The Little White Horse was my favorite childhood book. I absolutely adored it. It had a cracking plot. It was scary and romantic in parts and had a feisty heroine.” – J. K. Rowling

Eredeti megjelenés éve: 1946

Kiadói ajánlás: 8 éves kortól · Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Lion Hudson, 2012
288 oldal · ISBN: 9780745963433 · Illusztrálta: Walter Hodges
>!
Lion Publishing, Oxford, 2000
238 oldal · puhatáblás · ISBN: 0745945783
>!
240 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780745945781

Kedvencelte 1

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Lahara IP>!
Elizabeth Goudge: The Little White Horse

Tavaly ősszel jött egy hirtelen gondolat, hogy márpedig nekem ez kell angol nyelven, hogy megszerzem. Nos, sikerült, majdnem egy évre rá, de sikerült!
Még mesésebb angolul, mint magyarul, az, hogy Moonacre valami gyönyörűen hangzik! A történetet különben kedvelem, szép kis mese, még azon sem csodálkoznék, ha Maria szobája ihlette volna meg Rowling-ot a Griffendél klubhelyiségének megalkotásakor, én is bizony, elfogadnék egy olyan kis szobácskát! Kedves történet, kis misztikum, kis egymásra találás, a karakterek mind jellemek, legyen az kutya, macska vagy valami, amire csak mondják, hogy kutya. És persze az emberek.

CsN>!
Elizabeth Goudge: The Little White Horse

„Egy röpke pillanatig Maria úgy gondolta, egy kis fehér lovat látott, lobogó sörénnyel és farokkal, büszkén magasra emelt fejjel, amely mintha megtorpant volna röptében, mikor meglátta őt.”
Maria Merryweather idegenként kerül Holdföldére, ám a Holdhercegnő és csodálatos fehér lova legendája hamar elvarázsolja. Elhatározza, hogy visszaállítja a völgy békéjét és boldogságát. Márpedig ha ő valamit elhatároz.. – J.K. Rowling kedvenc könyve végre megjelenik magyarul is; a mozibemutatóval egy időben!


Hasonló könyvek címkék alapján

Matt Haig: A Boy Called Christmas
Marcus Sedgwick: Flood and Fang
Gail Carson Levine: Ella Enchanted
William Joyce: The Sandman and the War of Dreams
Chris Colfer: A Tale of Magic
Lucy Strange: The Ghost of Gosswater
Carlos Ruiz Zafón: The Midnight Palace
P. L. Travers: Mary Poppins (angol)
Erin Hunter: Forest of Secrets
C. S. Lewis: The Chronicles of Narnia