Vezércsel (Isteni sakkjátszma 3.) 3 csillagozás

Eliza Beth: Isteni sakkjátszma – Vezércsel

A ​Fény és a Sötétség Istene újabb sakkjátszmába kezd, melynek célja a saját képükre formálni a világot. Itt a figurák nem a szokványos bábukat, hanem embereket, családokat jelentenek, s egy-egy jó, vagy épp rossz lépés ugyanúgy vezethet paradicsomi állapothoz, mint káoszhoz.
Egy feszült, zivataros éjszakán feketeruhás férfiak osontak a hakiri palota folyosóján. Braqant, Abua királyát békés álmából éles sikoly ébresztette. Utolsó emlékként testvére, Lamido arcát és kardjának éles vágását vihette magával a túlvilágra. Egy nagy uralkodó lehelte ki lelkét, hogy átadja helyét a zsarnokságnak. Csak egyetlen fénysugár pislantott fel azon az éjszakán, mikor egy kisgyermek, Braqan fia egy ölelő árnyék karjaiban eltűnt a palota falain túli védelmező sötétségben. Húsz év telt el, és Yakisznak, Bantaria királyának ezúttal Abua zsarnokával kell felvennie a harcot. Bár Bantaria jóval gazdagabb és erősebb kihívójánál, ellenfelét a Sötétség Istene segíti…
Természetesen Eliza Beth… (tovább)

>!
Garbo, Budapest, 2013
216 oldal · ISBN: 9786155007446

Kedvencelte 1

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
MaRo
Eliza Beth: Isteni sakkjátszma – Vezércsel

Nos, a 3. rész vége… a sztori még mindig kis kedveskedő de az első 2 rész után már nem sok érdekességet kínál. Továbbra is mese, a jó totális győzelme… a sztori szinte ugyanaz mint a korábbi… az egyetlen érdekesség a végén van de az sem egy túl nagy horderejű.

Nagyon jó alapötlet volt sokat ki lehetett hozni de persze meglehet, hogy nem az én korosztályom volt a célcsoport…

>!
Aurora_Serenity_White I
Eliza Beth: Isteni sakkjátszma – Vezércsel

Sajnos a végére értem ennek a csodálatos trilógiának, pedig nagyon szívesen olvastam volna még tovább ezt a gyönyörű történetet. Bevallhatom, hogy nagyon megérintett a könyv, tele van mély gondolatokkal, szeretettel. Együtt sírtam-nevettem a szereplőkkel.


Hasonló könyvek címkék alapján

Krencz Nóra: A hófehér másvilág
Helena Silence: Ezüsthíd
Gabriella Eld: Játékok unatkozó felnőtteknek
Vivien Holloway: Végtelen horizont
Böszörményi Gyula: Gergő és a táltosviadal
Mickey Long: Kócos és a szivárvány
Leda D'Rasi: Lidércfény
Böszörményi Gyula: Monyákos Tuba és a tűzhangyasámán
Urbánszki László: Sápadtak
Nyulász Péter: Kamor