Earth's ​End (Air Awakens 3.) 7 csillagozás

Elise Kova: Earth's End Elise Kova: Earth's End Elise Kova: Earth's End

A woman awoken in air, a soldier forged by fire, a weapon risen from blood.

Vhalla Yarl has made it to the warfront in the North. Forged by blood and fire, she has steeled her heart for the final battle of the Solaris Empire’s conquest. The choices before Vhalla are no longer servitude or freedom, they are servitude or death. The stakes have never been higher as the Emperor maintains his iron grip on her fate, holding everything Vhalla still has left to lose in the balance.

Eredeti megjelenés éve: 2016

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
316 oldal · puhatáblás · ISBN: 9798670367677
>!
ASIN: B07MMYHM13 · Felolvasta: Devan McGaughey
>!
350 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781619844216

3 további kiadás


Kedvencelte 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

lafayette P>!
Elise Kova: Earth's End

Na jó, mi volt ez az utolsó pár fejezet?!
https://media.giphy.com/media/tJeGZumxDB01q/giphy.gif
Eddig sikerült nagyjából mindenféle idegesítő klisé nélkül eljutni ide, erre ez történik? -.-"
Nagyon mérges vagyok Vhallára és Aldrikra is. Oh, the drama… spoiler Jesus, ha csak erre a jelentre gondolok felmegy a vérnyomásom.

Maga a könyv 99%-a viszont nagyon tetszett (az utolsó pár fejezetet leszámítva), emiatt nem akarom lehúzni a könyvet. Ebben a részben szerencsére a mellékszereplők is elég nagy szerepet kapnak. Nagyon megkedveltem őket, főleg Jax nőtt a szívemhez, ezek után mindenképpen el kell olvasnom az előzményt is. :) Nagyon tetszik, hogy a karakterfejlődés nem nézve a könyv végét továbbra is jelentős, mind Vhalla, mind Aldrik részéről. Ennek ellenére néha kicsit olyan érzésem volt, hogy a szereplőknek szelektív a felfogása, néhány dolgot nagyon gyorsan észrevesznek, aztán valami egészen nyilvánvaló felett siklanak el. Összességében ez egy nagyon izgalmas rész volt, de a vége…

vgabi >!
Elise Kova: Earth's End

Elise Kova egyszerűen nem nekem való. Ez a negyedik könyv, amit tőle olvasok, és a véleményem nem javul, hanem komolyan romlik.

Ez a kötet is úgy indult, hogy unalmas, úgy voltam, hogy adok rá 2*-ot, aztán elérkezett a 21. fejezet – és bekövetkezett, amire nem számítottam: még rosszabb lett az egész. Rájöttem, hogy szép és jó, hogy én erre 2 csillagot akarok adni – de mégis mire fel? Indokolja bármi is? Szereplők, történet, stílus? Nem.

Ha értelmes ember lennék, nem folytatnám a sorozatot*, de már csak két kötet van hátra… és utána ha valamivel értelmesebb lénnyé tudok fejlődni, akkor távol maradok a többi sorozatától/regényétől.

*off

Arym>!
Elise Kova: Earth's End

Nem tudom, hogy csinálja az irónő, de mindig úgy csavarja a történetet, hogy egyszerűen képtelenség letenni, valahogy teljesen magával ragadja az embert. Az előző rész végén teljesen ledöbbentem. Nem akartam hinni a szememnek, arra gondoltam, most komolyan így akarja befejezni ezt a könyvet?! spoiler A hitetlenkedésem után, persze feldühödtem és megmakacsoltam magam, hogy én ugyan nem fogom elolvasni ezek után a folytatást…Végül a kíváncsiságom győzedelmeskedett, és tessék, most itt vagyok, túl ezen a köteten és alig várom, hogy a kezeim közé kaparinthassam a következőt.
Nagyon tetszik, ahogy Vhalla fejlődik, egyre érettebbé válik és alkalmazkodik a helyzetekhez. Itt már nem az a naiv lány, akiről kezdetben olvashattunk. Bátor, önfeláldozó, szerény, eszes, hűséges, néha vakmerő, és teljes szívéből szereti a herceget.
A mellékszereplőket is hamar meg lehet szeretni. Szinte lehetetlenség , legalábbis számomra, kedvencet választani közülük, bár meg kell mondanom, Jax elég közel került ehhez. Nagyon bírom a stílusát. De persze ott van még Daniel, Fritz, Craig és Baldair is… :)
Ejj, megint egy ilyen vég… Ki tudja megállni ezek után, hogy ne vesse bele magát a következő részbe??? Nos, én biztosan nem, úgyhogy ide nekem a folytatást! :D

_NaRa_ I>!
Elise Kova: Earth's End

Eddig az Üvegtrón volt a kedvenc fantasy sorozatom, de Elise Kova kíméletlenül letaszította a trónról Celaenát, hogy Vhallát ültesse a helyére. :) Aki az Üvegtrónt szerette (és nem feltétlenül volt kibékülve a benne lévő szerelmi szálakkal), az jó eséllyel imádni fogja ezt a sorozatot és a benne lévő románcot. Aldrik és Vhalla mindent visz :).


A sorozat következő kötete

Air Awakens sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: Kingdom of Ash
Naomi Novik: Uprooted
Maria V. Snyder: Magic Study
Holly Black: The Cruel Prince
Rebecca Ross: The Queen's Rising
Kristin Cashore: Bitterblue
Sara Raasch: Snow Like Ashes
Stephanie Garber: Legendary (angol)
Renée Ahdieh: The Wrath & the Dawn
Claire Legrand: Furyborn