Vegetáriánus ​ételek 2 csillagozás

Elisabeth Döpp – Christian Willrich: Vegetáriánus ételek

Több zöldséget és gyümölcsöt! – talán ez az egyetlen pont, amiben minden táplálkozástudományi szakember egyetért. Akár csak egészségesebben szeretne étkezni, akár karcsúsodni vágyik, akár évek óta a vegetáriánus konyha híve, könyvünkben biztosan talál új ötleteket, amelyek fokozzák erőnlétét, vitalitását. Számos recept az ananászos kreol rizstől a dinnyecsatnin és a sáfrányos muffinon át a mandulás tönkölyfasírtig.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Könnyen, gyorsan, finomat

>!
Holló és Társa, Kaposvár
64 oldal · ISBN: 9636841519 · Fordította: Kiszlinger Henrietta

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések


Hasonló könyvek címkék alapján

Carla Bardi: Klasszikus vegetáriánus konyha
Hémangi Dévi Dászi: Ízek, imák, India
Szepessy Vilma (szerk.): Vegetáriánus ételek
Martha Day: Nagy karácsonyi szakácskönyv
Verő Juli – Jámbor Zsóka: Évszakok ízei – 365 recept hús nélkül
Z. Tábori Piroska (szerk.): Húst pótló ételek hústalan napokra
Hugh Fearnley-Whittingstall: Zöldséget minden napra!
Vegetáriánus konyha
Áine Carlin: Legyen vegán!
Frank Júlia: A legfinomabb vegetáriánus ételek