Befőzés 1 csillagozás

Eisenstock Ildikó: Befőzés

A befőzés nem boszorkányság, vagy ráérős nagymamáknak való unalmas, hosszadalmas feladat, hanem szép és hasznos konyhai elfoglaltság. Hiszen ma már a kamratöltögetés nem 20-30 kg-nyi gyümölccsel, zöldséggel való birkózást, hatalmas edények emelgetését jelenti, hanem kreatív alkotó munkát, amihez elég csupán 2-3 kg eltennivaló. A hangsúly a technikán, a különleges összetevőkön és az érdekes fűszerezésen, nem pedig a mennyiségen van. A könyv receptjei kisebb adagok befőzésére buzdítanak kezdő és haladó háziasszonyt, garantálva, hogy a siker nem marad el.

>!
Cser, Budapest, 2010
112 oldal · ISBN: 9789632781549

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

Aemitta>!
Eisenstock Ildikó: Befőzés

Jó összeszerkesztett, átlátható könyv a befőzésről. Vannak benne klasszikusok, de újabb ízvilágot megmutató receptek is, lehet bőven válogatni.


Hasonló könyvek címkék alapján

Erdélyi Lajosné: Házi tartósítás és fagyasztás
Frank Júlia: Az én kamrám
Dr. Oetker – Befőzés édesen és pikánsan
Odette Perrin: Házi tartósítás
Zilahy Ágnes: A befőttekről
Frank Júlia: A hűtés és fagyasztás ábécéje
Kay Maguire: A chili
Frank Júlia: Házi befőzés
Sárosi Bella (szerk.): Házi czukrászat és befőttek könyve
Bernhard Gahm: Húsfélék pácolása és füstölése házilag