A befőzés nem boszorkányság, vagy ráérős nagymamáknak való unalmas, hosszadalmas feladat, hanem szép és hasznos konyhai elfoglaltság. Hiszen ma már a kamratöltögetés nem 20-30 kg-nyi gyümölccsel, zöldséggel való birkózást, hatalmas edények emelgetését jelenti, hanem kreatív alkotó munkát, amihez elég csupán 2-3 kg eltennivaló. A hangsúly a technikán, a különleges összetevőkön és az érdekes fűszerezésen, nem pedig a mennyiségen van. A könyv receptjei kisebb adagok befőzésére buzdítanak kezdő és haladó háziasszonyt, garantálva, hogy a siker nem marad el.
Befőzés 1 csillagozás
Várólistára tette 2
Kívánságlistára tette 2
Kiemelt értékelések
Hasonló könyvek címkék alapján
- Frank Júlia: Házi befőzés ·
Összehasonlítás - Erdélyi Lajosné: Házi tartósítás és fagyasztás ·
Összehasonlítás - Boruzs Jánosné: Zöldségek házi tartósítása ·
Összehasonlítás - Koronczai Magdolna: Télire finomat ·
Összehasonlítás - Frank Júlia: Az én kamrám ·
Összehasonlítás - Frank Júlia: A hűtés és fagyasztás ábécéje ·
Összehasonlítás - Beh Mariann: A kert konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 98% ·
Összehasonlítás - Ábrahám Gézáné: Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás ·
Összehasonlítás - Polcz Alaine: Főzzünk örömmel! 92% ·
Összehasonlítás