One ​Piece 6. (One Piece 6.) 25 csillagozás

The Oath
Eiichiro Oda: One Piece 6. Eiichiro Oda: One Piece 6.

Luffy's pirates thought they were just stopping in for a quick bite…but now Luffy's been made a busboy on Baratie, the oceangoing restaurant, and it turns out some of the worst-mannered pirates on the Grand Line are just dying for a meal.

Always one to look on the bright side, Luffy sets his sights on Sanji, the smart-talking, skirt-chasing assistant chef on the Baratie, as the Merry Go's new cook. But it'll take more than a vicious pirate battle and a little sweet talking from Nami to convince him to leave the Baratie and join Luffy's team. His oath to feed any and all pirates in need keeps getting in the way. The question is: what do you do when the very same pirates you just fed now want to serve you up for dinner?

Eredeti megjelenés éve: 1998

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
VIZ Media, San Francisco, 2011
200 oldal · ASIN: B00F3HG5DQ · Illusztrálta: Eiichiro Oda
>!
VIZ Media, San Francisco, 2007
192 oldal · ISBN: 9781591167235

Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Melani>!
Eiichiro Oda: One Piece 6.

Végre színre lép Takanome no Mihawk! És rögtön ízelítőt is ad belőle, hogy milyen kaliberű emberek vannak a Grand Lineon (bár itt azért eléggé visszafogta magát). Ráadásul ő csak az egyik gond, mert hát tudjuk, hogy csőstül jön a baj, és hőseinknek helyt kell állnia mindenben.
Itt egy újabb kalózcsapat ellenfélnek, kivételesen a hagyományosabb fajtából, de nem kell elkeseredni, valószínűleg szándékos volt, és azért ilyenek, mert a következő ellenfelek elég extrémek lesznek. (Még így is élvezet olvasni, hogy az anime okán tisztában vagyok minden történéssel, és azt is tudom kik a következő ellenfelek).

Robberator>!
Eiichiro Oda: One Piece 6.

Zoro része nagyon tetszett, viszont ezen kívül a kötet úgy elmegy kategória. Lehet az ilyen fejezetekért érdemes továbbolvasni, de valahogy nem izgat még annyira. Kíváncsi vagyok, az embereknek mikor üt be a pont, ahol már nem tudják letenni a sorozatot.

Vörös_Édua IP>!
Eiichiro Oda: One Piece 6.

Enni, vagy nem enni..? :D
Végre elkezdődött a tipikus OP-s akciólánc. Eddig kábé annyi volt, hogy „verjük meg a rosszfiúkat”, szimplán, egyszerűen. Most viszont egyszerre többminden is beüt, hogy az olvasó és hőseink nem győzik kapkodni a fejüket. :)

Fruzsina_Nyírő>!
Eiichiro Oda: One Piece 6.

Végre kezd beindulni a story , hamarosan jön Nami szívszaggató élettörténete .Addig pedig megjelenik a színen Mihawk. Akkora egy szemét alak :D Imádom :D


A sorozat következő kötete

Eiichiro Oda: One Piece 7. The Crap-Geezer

One Piece sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tite Kubo: Bleach 13.
Hiro Mashima: Fairy Tail 45.
Akira Toriyama: Dragon Ball 1. (angol)
Yoshihiro Togashi: Hunter x Hunter 5.
Natalie C. Parker: Seafire
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 1. (angol)
Hajime Isayama: Attack on Titan 18.
Daisuke Moriyama: Chrono Crusade 1. (angol)
Atsushi Ohkubo: Soul Eater 22.
Katsura Hoshino: D.Gray-Man 1.