One ​Piece 2. (One Piece 2.) 30 csillagozás

Buggy the Clown
Eiichiro Oda: One Piece 2. Eiichiro Oda: One Piece 2. Eiichiro Oda: One Piece 2.

As a kid, Monkey D. Luffy vowed to become King of the Pirates and find the legendary treasure called the „One Piece.” The enchanted Gum-Gum Fruit has given Luffy the power to stretch like rubber--and his new crewmate, the infamous pirate hunter Roronoa Zolo, strikes fear into the hearts of other buccaneers! But what chance does one rubber guy stand against Nami, a thief so tough she specializes in robbing pirates…or Captain Buggy, a fiendish pirate lord whose weird, clownish appearance conceals even weirder powers? It's pirate vs. pirate in the second swashbuckling volume of One Piece!

Eredeti megjelenés éve: 1998

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
VIZ Media, San Francisco, 2011
200 oldal · ASIN: B00F3HGERS · Illusztrálta: Eiichiro Oda
>!
VIZ Media, San Francisco, 2003
192 oldal · ISBN: 9781591160571

Kedvencelte 2

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Melani>!
Eiichiro Oda: One Piece 2.

Eiichiro Oda: One Piece 2. Buggy the Clown

Innen már ugyanolyan mint az anime, az eseményekben nincs eltérés egy az egyben benne van minden az animéban mint ami a mangában. És Luffy is ugyanolyan idióta… Új szereplőket ismerhetünk meg ebben a kötetben első sorban Buggy-t a bohócot. Ő is egy visszatérő szereplő, szóval találkozunk majd vele a későbbiekben is, és idővel rájövünk, hogy mennyire illik hozzá a neve. Itt még eléggé ellenszenves, mondjuk a későbbiekben sem sokkal jobb, de később már örülni fogunk a hülyeségeinek, és csak röhögni lehet majd szegényen :D
Egyre jobban megismerjük Luffyékat és itt már jócskán megmutatkozik a mentalitásuk is, hogy hogyan állnak a dolgokhoz, kinek a pártját fogják stb. Ez ugyanígy marad végig, ők egy ilyen csapat lesznek, akkor is segíteni fognak ha semmi közük az eseményekhez és senki se köszöni meg nekik.
Külön érdekesség ahogy a visszatérő szereplőket kezeli a mangaka, senki se gondoljon a nyugati képregényekre ahol a gonosz állandóan visszajön és újra ugyanazt csinálja a hősnek meg megint gigászi küzdelemben kell legyőznie. Itt aki le van győzve az le van győzve, és újra kell értékelnie az életét. Buggy is csak itt okoz problémát amikor legközelebb találkoznak vele, akkor már annyival az ő szintje fölött vannak, hogy szegény Buggy labdába se tud majd rúgni.

Fruzsina_Nyírő>!
Eiichiro Oda: One Piece 2.

Eiichiro Oda: One Piece 2. Buggy the Clown

Huh ,olyan furi a régebbi részeket újraolvasni . A rajzok még mindig nagyon tetszenek, Oda igazán érdekesen rajzolta meg Shushut :D Buggy pedig még mindig vicces :D .

victoria_m997>!
Eiichiro Oda: One Piece 2.

Eiichiro Oda: One Piece 2. Buggy the Clown

Egyre jobban imádom Luffyt ♥ Nagyon tetszik a grafika is ♥ Hihetetlen élmény volt. Az egyik oldalon a nevetéstől, a másik oldalon a bánattól, a harmadikon megint a nevetéstől sírtam, egyszerűen frenetikus egy manga ♥♥♥

Silverien>!
Eiichiro Oda: One Piece 2.

Eiichiro Oda: One Piece 2. Buggy the Clown

Ebben a kötetben Buggy körül forog a történet, akinek később is sok sok vicces szerepe lesz. Luffyról egyre több furcsaság derül ki, amit persze a körülötte levők mély megdöbbenéssel fogadnak :D Továbbra is 5*!

Kriana>!
Eiichiro Oda: One Piece 2.

Eiichiro Oda: One Piece 2. Buggy the Clown

Röviden és tömören: IMÁDOM.
Egyszer vicces, máskor kicsit szomorkás, néha elgondolkodtató, és mindig cuki. Igazi felüdülés ez a manga, nem lehet nem szeretni. :)

beitghanima >!
Eiichiro Oda: One Piece 2.

Eiichiro Oda: One Piece 2. Buggy the Clown

igazabol meg nem neztem meg az animet ami ebbol a mangabol keszult, igy nincs viszonyitasi alapom, de ettol fuggetlenul ez a manga szuper. nagyon tetszik!
kedvencem persze Luffy :) de ez nem is csoda.


A sorozat következő kötete

Eiichiro Oda: One Piece 3. Don't Get Fooled Again

One Piece sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Masashi Kishimoto: Naruto 4. (angol)
Yoshihiro Togashi: Hunter x Hunter 5.
Daisuke Moriyama: Chrono Crusade 1. (angol)
Natalie C. Parker: Seafire
Hiro Mashima: Fairy Tail 45.
Adachitoka: Noragami 7.
Kyoko Hikawa: From Far Away 1.
Yuki Tabata: Black Clover 6.
Ai Ninomiya: Are you Alice? 1.
Nakaba Suzuki: The Seven Deadly Sins 1.