Egy ​év az életemből 5 csillagozás

Egy év az életemből Egy év az életemből Egy év az életemből

Biztosan lesznek, akik ebbe a könyvbe belelapoznak, és azt gondolják, hogy ez egy napló. Pedig sokkal több annál! Egy belső utazás. Minden naphoz tartozik egy kérdés. Nem kell mást tenned, csak naponta megválaszolni az adott kérdést. Így hamarosan összeáll egy teljes év lenyomata. 365 nap megragadása hangulatok, hangok, színek, illatok és gondolatok által.Bármikor elkezdheted! Nem fontos megvárni a január elsejét. Kezdd el aznap, amikor elérkezettnek látod az időt, hogy elmélyülj kicsit önmagadban. Elég, ha mindennap öt percet szánsz rá. Ez ugye nem teljesíthetetlenül sok idő? Meglátod, egy, öt vagy akár tíz év múlva milyen izgalmas lesz visszagondolni, és átolvasni, hogyan láttad a világot ekkor. Nos, indulhat a lélekutazás? Lapozd fel könyvünket a mai napnál, és kezdj neki!..

>!
Roland Toys, Budapest, 2019
128 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155913341
>!
Roland Toys, Budapest, 2017
puhatáblás · ISBN: 9786155627545
>!
Roland Toys, Budapest, 2017
128 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155627606

Kedvencelte 1

Most olvassa 3

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 17


Kiemelt értékelések

Mandula8>!
Egy év az életemből

Elképesztő év volt! Teli csodával és csalódással… Nagyon élveztem, a könyvet is. Köszönöm, @Jean! :)

1 hozzászólás
Nickykee>!
Egy év az életemből

Igazán ötletes kis napló! Frappáns, változatos kérdésesekkel minden nap lehetőségünk van elgondolkodni az adott nap illetve időszak történésein. Pozitív lélektani hatása van, mert a kérdésekre válaszolva jobban megismerhetjük önmagunkat, és az élet apró örömeit is megtanulhatjuk értékelni. Tényleg csak napi pár perc kell a vezetéséhez, de én szívből ajánlom mindenkinek, aki szeret írogatni, és szeretné egy év gondolatait megörökíteni. Nem mellesleg szép színes is. :-)

5 hozzászólás
Basset>!
Egy év az életemből

Tavaly végigcsináltam a könyvet. Hát, nem rossz, de annyira nem is agyeldobós. A kérdések eléggé átlagosak, nem nagyon van benne elgondolkodtató vagy önvizsgálatra késztető, vagy maradandó, szóval tényleg…, csak átlagos kérdések. Ráadásul, bár évente meg lehetne csinálni, szerintem egyszer pont elég.

adork_able>!
Egy év az életemből

Vannak benne fura kérdések ("Szerinted mit jelent embernek lenni?") és több esetben az idézet sem passzolt a kérdéshez, de élveztem a töltögetést. :)

Balulajka>!
Egy év az életemből

Ránézésre napló. De mégsem teljesen. Tele van kérdésekkel, amikre a válaszok időnként teljesen magától értetődőek, sokszor meg nagyon elgondolkodtatóak. Van olyan, amit esetleg nem is szívesen tennénk fel magunknak és mégis jó, ha foglalkozunk vele. Bár a válaszra hagyott hely kicsi, így nem nyomasztó, hogy mennyit KELL írni, viszont szinte biztos, hogy a gondolatok a sorok számától függetlenül szárnyra kapnak. Kamaszok, kiskamaszok kezébe kerülve előbb-utóbb biztos hogy használatba is kerül. Év végén kifejezetten jó ajándék, de év közben is bármikor elkezdhető. Gálfi Csaba hónapokhoz kötődő grafikái ízlésesek, de nem vonják el a figyelmet a lélekutazásról.


Hasonló könyvek címkék alapján

Kamenyiczki Nóra: Élettervező
Hajdár Erika: Darpana naplója
Ryder Carroll: A Bullet Journal módszer
Tudd meg, ki vagy!
Évről évre
Egység – kétség
Esmée Rotmans: Joy Örömnapló
Lotta Sonninen: Nagy sérelmeink kiskönyve
Orvos-Tóth Noémi: Örökölt sors
Susan Forward: Mérgező szülők