Egri Zsanna (szerk.)

Gyöngyfüzér ​– Zsáner-füzetek 4. 2 csillagozás

Egri Zsanna (szerk.): Gyöngyfüzér – Zsáner-füzetek 4.

Gyöngyöt halászni nem könnyű, ahogy sok jó novella közül kiválasztani a gyöngyszemeket sem. Az EZ-Könyv szerzők, az olvasók, és három blogger mégis bevállalta ezt a nehéz feladatot. Gyöngyhalászat címmel novellapályázatot írtunk ki, és időnket nem kímélve kiválasztottuk a legjobbakat. A Zsáner-füzet negyedik részében szeretettel osztjuk meg minden kedves olvasónkkal a kiemelt és nyertes novellákat valamint néhány saját írásunkat.
Jó olvasást kívánnak az EZ-Könyv szerzői!
Borbíró Klára, Egri Zsanna, Gebei Gábor, Hallia Nadal, Körmendi Zoltán, Stephanie Ford, Tiszlavicz Mária, Velencei Rita

Eredeti megjelenés éve: 2020

A művek szerzői: Egri Zsanna, Pethő Judit, Kelemen Szilvia, Apáti Gabriella, Velencei Rita, Rosalie B. Rowan, Imre Hilda, Guti Csaba, Gáspár Virginia Olimpia, Csongor Andrea, Császár József, Becz Dorottya, Tiszlavicz Mária, G. G. Doe, Borbíró Klára, Vernyik László

>!
EZ-Könyv, Debrecen, 2020
76 oldal · ISBN: 9786155752902

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

rosalie_b_rowan>!
Egri Zsanna (szerk.): Gyöngyfüzér – Zsáner-füzetek 4.

Nagyon örülök a lehetőségnek, és annak, hogy az én novellámat is elég jónak tartották ahhoz, hogy bekerüljön a kötetbe! Hálás vagyok, hiszen ez az első megjelentetett írásom. Köszönet a szervezőknek, hogy megteremtették nekünk az alkalmat, hogy részt vehessünk egy ilyesféle versenyben! Bizonyára nem vagyok egyedül a többi versenyző mellett azzal kapcsolatban, hogy komolyabban érdekel az írás. Az ilyen versenyek nagyon segítőkészek tudnak lenni abban, hogy tapasztalatot, visszajelzést szerezzünk, és tegyünk egy kisebb-nagyobb lépést előre a karrierünkben.

Azonban sajnálattal olvasom, hogy ismételten nem sikerült helyesen leírni a nevemet, legalábbis a posztban nem: Rosalie B. Rowan. Nagyon örülnék neki ha a jövőben büszkén mutathatnám másoknak, akár jövőbeli alkalmazóknak is, az első megjelenített novellámat és a gyüjteményt amely tartalmazza, hiszen írást tanulok, és ezzel szeretnék foglalkozni, ám az interneten rosszul megjelenített név problémát okozhat ha valaki a nevem alapján szeretné felkeresni, nem mellesleg rosszul is esik. A kötetben helyesen van leírva, azonban a posztban félreírták. Remélem a poszt szerkesztője ki tudja javítani a hibát. Köszönöm.


Hasonló könyvek címkék alapján

Anne L. Green: A tűzzel játszol
Fekete István: Őszi vásár
Böszörményi Gyula: Kucó és más életszilánkok
Marilyn Miller: Túl a maffián
R. Kelényi Angelika: Doria
Anne L. Green: Elvesztett jövő
Ella Steel: Hajsza
Sienna Cole: Az álmok útján
Schäffer Erzsébet: Hol vagy?
Baráth Viktória: A főnök nagy napja