Heal ​My Wolf (Fenrir Wolves 3.) 1 csillagozás

Eden Cole: Heal My Wolf

Brandt ​is sent off to scout out new land at Corey, his alpha's, command. But when he gets caught in a flash flood and his car overturns, he wakes up in the bed of one sexy man. Brandt is attracted right away to Tyr, a healer, and from the look of the tented pants, the feeling is mutual. There's one problem--Tyr is a forest cat shifter. Dogs and cats mating? Yeah, probably not. But neither man is willing to give up the chance to have the other, even if it lasts the few days that Brandt waits for the roads to clear.

When a few nights in bed with Tyr aren't enough, Brandt invites him to come home with him. Gentle Tyr has been used to giving in to the stronger men around him, if only to keep the peace, but he's never met a man that makes him feel like Brandt does. One of his former lovers doesn't want to let him go, but Brandt is more than a match. Broken promises, misunderstandings, and heartache await the two of them at the fenrir homestead. Especially when Tyr using his… (tovább)

>!
Amira Press, 2011
68 oldal · ISBN: 9781937394059

Kiemelt értékelések

eSsZ P>!
Eden Cole: Heal My Wolf

azt hiszem eden ezekkel a kis szösszenetekkel igazán szórakoztató. semmi mélyenszántó, költői gondolatokat nem találunk benne, viszont leköti a figyelmet és nagyon hooot a fiúk benne.
az első részben a falkavezért pöppet nehezen fogadja el, hogy a párjául rendelt társ bizony pasi, … de ugye egy kis elrablás után jön a happy end.
a második részben a falkavezér bétája búsul neki társ híján.. na de mitől lesz egy vezér jó vezető…? bizony… jó kis fülledt erotikus 3-mas jelenet… :D és persze a végére a béta is megtalálja élete szerelmét… igen, sexi pasit.
a harmadik részben a falka egyik tagját küldi az alfa egy kis felderítésre… ahol is megmenti egy cica… igen… érdekes felállás… nekem tetszett… kis feszültség keltés itt is volt… na meg minden jó ha a vége jó… :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Amber Kell: Mate Hunt
Charlie Richards: Trill To Me Sweetly
Cardeno C.: Wake Me Up Inside
Theda Black: Beneath the Neon Moon
Kim Dare: Duck!