Értékelések 51

Váczi_Fanni>!
Ed McDonald: Kárhozat

El sem hiszem, hogy vége ennek a nagyon érdekes és lebilincselő sorozatnak. Remek utazás volt egy eléggé rémisztő és horrorisztikus világban.
Ryhalt nagy kedvenc lett, és Amariát is láthattuk felnőtt harcosnőként. Sok karakter a szívemhez nőtt, és örültem mikor mind együtt harcoltak a „jó ügy” érdekében (ezt mindenki döntse el maga, hogy mennyire volt igaz az idézőjeles megjegyzés). Sajnos a vége nem hozott elő annyi érzelmet belőlem, mint az előző két rész, de azért nem volt rossz. Minden szálat lezártak, ami fontos volt. Viszont van egy olyan érzésem, hogy van még mit elmesélni erről a világról, és remélem lesznek is ilyen kötetek.

Hirdetés
tinuviel89>!
Ed McDonald: Kárhozat

Csodálatos, igazi régi típusú kesernyés fantasy. Egyben érdemes végigolvasni. Az utolsó gondolatok nagyon szépek. Valahogyan olyan valódi és emberi az egész.

Kicsi_Yeye>!
Ed McDonald: Kárhozat

A borito tovabbra is nagy kedvenc. Ez a resz sem tetszett annyira, de jobb volt, mint az elso. Fohosunk nem lett a kedvencem hiaba fejlodott a jelleme a masodik reszben. A tortenet nagyon izgalmas es olvasmanyos volt. A harom reszt szinte megallas nelkul olvastam ki. Nem a kedvencem a fantasy de McDonaldnak sikerult jobban megszerettetnie velem. Ha csak a boritokat kellene csillagozni *5-s lenne.