Értékelések 61

brigi93214>!
Ed McDonald: Hollóvér

Izgalmas könyv volt. Tetszett nagyon. ☺️☺️☺️

Cherrytree P>!
Ed McDonald: Hollóvér

Teljesen egyetértek Zamil korábban írt értékelésében írtakkal.
Szerintem is jobban sikerült ez a rész, mint az első. A kezdetben nekem nagyon is idegen Kárhozatról egyre többet tudunk meg, ahogy a Névtelenek és a Mély Királyai harcáról is. A Fénylány szinte istennő lett, folyamatosan zajlanak az események és a szervezkedés a háttérben…. Szinte a szemünk előtt nő fel egy új „Mélység Királya”, aki szinte egymaga nagyobb vérontást idéz elő, mint a Nall-gépezet. Ott lenn, a csatornában érdekes dolgok történnek.
Látjuk a főhős Galharrow vívódását, ami lassacskán nem csak önemésztés lesz, hanem a továbbfejlődés alapja.
A harmadik rész még bármit hozhat, még jó, hogy kéznél van!

Noferure P>!
Ed McDonald: Hollóvér

Bár Ryhalt és a többi karakter ebben a kötetben sem került közelebb hozzám, ez a rész sokkal jobban tetszett, mint az előző. Tetszett a vallásos szál, és a Kárhozatban játszódó események is, és a könyv humora is nagyon tetszett. Ryhalt nyűglődése idegesítő volt, de a spoiler újabb Kárhozatban eltöltött részekkel felpörgött a történet. Ryhalt szerelmi drámáját valahogy itt sem tudtam átérezni. A kedvenc karakterem egyértelműen a holló volt, imádtam. :-D

Váczi_Fanni>!
Ed McDonald: Hollóvér

Ez a sorozat egyre jobb és jobb lesz. Most még jobban tetszett a történet stílusa, mivel már megszoktam az író stílusát. Ryhaltot egyre jobban megszeretem, pedig egy nem könnyű természet. Új karakterek is feltűntek. Köztük Amaria, akit nagyon szerettem. Ő és Ryhalt nagyon jó „apa-lány” párost alkottak. Még mindig reménykedem Ezabeth visszatértében, és ez a rész csak oldalról oldalra növelte az izgatottságomat.
A harcok és az akciók itt is jól felépítettek voltak és érdekesek. A kárhozatról pedig egyre több dolog derül ki ahjogy haladunk előre a történetben. Fogalmam sincs mire számítsak a befejezésben, de már nagyon várom.