Bang (Fekete Lótusz 1.) 299 csillagozás

E. K. Blair: Bang

Úgy mondják, amikor bosszút állsz, elveszíted az ártatlanságod egy darabját. Csakhogy én nem vagyok ártatlan. Ellopták az ártatlanságomat. Nagyon régen ragadták el tőlem, azzal az élettel együtt, amit élhettem volna. És vele a lelkemet, az álmokkal és reményekkel teli ártatlan szívemet, amellyel megszülettem. Odalett. Eltűnt. És még választásom sem volt. Gyászoltam azt az életet. Gyászoltam az esélyeket. Eddig. Most készen állok visszavenni azt, ami mindvégig engem illetett. De minden tervben ott rejlik egy végzetes hiba. Olykor ez nem más, mint a szív.

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Művelt Nép, Budapest, 2016
446 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676017 · Fordította: Medgyesi Csilla
>!
Művelt Nép, Budapest, 2016
446 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676024 · Fordította: Medgyesi Csilla
>!
Művelt Nép, Budapest, 2016
500 oldal · ISBN: 9786155676017 · Fordította: Medgyesi Csilla

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Declan McKinnon · Nina Vanderwal (Elizabeth) · Pike · Benett Vanderwal


Kedvencelte 60

Most olvassa 14

Várólistára tette 204

Kívánságlistára tette 115

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Cicu>!
E. K. Blair: Bang

Wooow!
Ez valami eszméletlen jó volt! Imádtam! ❤
Ha csak pár szóval kéne jellemeznem a történetet, akkor ezek lennének azok: briliáns, zseniális, fantasztikus, igazi adrenalin löket!

Olvasás előtt elolvastam pár értékelést, „iszonyú, sokkoló, kegyetlen, torz, beteg”, sokan így jellemezték a könyvet. spoiler
Két szálon fut a történet, múlt és jelen.
Ha kielemezzük a történetet, és túljutunk a Ninát (Elizabath-et) és Pike-ot ért borzalmas gyerekkoron, a múlton, aminek senkivel nem szabadna megtörténnie, lássuk mit is kapunk:
Egy remekbe szabott erotikust, rengeteg váratlan fordulattal és izgalommal.
– Egy nőt: Ninát (vele kapcsolatban ambivalens érzéseim voltak végig, igazán nem sikerült megkedvelnem, mégha néha sajnáltam is, de legtöbb esetben azért megszeretgettem volna egy szívlapáttal. spoiler)
– Egy barátot: Pike-ot, őt nagyon megkedveltem spoiler
– Egy barátságot extrákkal
– Egy szerető férjet: Benett-et
– Egy domináns pasit: Declan-t, spoiler, ő lett az abszolút kedvencem, irányító, magabiztos, lehengerlő. Imádtam! ❤
spoiler
– Kapunk még rengeteg hazugságot, rengeteg érzelmet, negatívat és pozitívat egyaránt, gyűlöletet, szerelmet, és sok remekül megírt aktust. Perzselnek a lapok rendesen.
Az írónő gondoskodik folyamatosan róla, hogy egy percig se unatkozzunk olvasás közben, de az izgalmakat a végére tartogatja. Kapkodtam a fejem rendesen, de aztán jött a bang….
Ahh, ilyenkor tudom nagyon utálni, hogy még nincs itt a folytatás a kezemben.

4 hozzászólás
_Eriii>!
E. K. Blair: Bang

Dühítő, sokkoló, elmebeteg és iszonyú. Magyarul olvasva még jobban átjönnek ezek a sötét és szörnyű tettek. Gyermekek, akik valahol útközben meghalnak belülről. Máshogy nem tudom elképzelni azt amin keresztül mennek, mert az a sok borzalom halottá teszi őket. Iszonyú, emberpróbáló és mocskos múltja volt Ninának meg Piknek. Nem is tudom, hogy hogyan voltak képesek ép elemével megúszni. Nagyon fájt a szívem a szereplőket, nem tudom melyikért jobban, mert mind a négyen egy elcseszett élet foglyai. Előszőr nagyon dühös voltam, nem értettem Nina miért csinálja, de ahogy egyre több és több részletre fény derül a múltjából, úgy álltam én is át az ő oldalára. Nem mondom azt, hogy száz százalékban egyetértettem a bosszúval és főleg, amikor kiderült, hogy mi is történt, de Nina és Pike annyit szenvedtek, hogy elmondani sem tudom. Nehéz volt, mert tényleg a szívem szakadt meg Bennettért meg Declanért, ők a körülmények elcseszett áldozatai voltak, de ugyanakkor Ninával voltam.
KIKNEK AJÁNLOM?
AZOKNAK AKIK SZERETIK A DARK ROMÁNCOT, MERT EZ TÉNYLEG DARK.

12 hozzászólás
Naiva P>!
E. K. Blair: Bang

Még tavaly, amikor angolul olvastam, már akkor megfogadtam, hogy amint megjelenik magyarul, ismét el fogom olvasni. Megint felkavaró volt. Nos, szerintem ez a könyv a maga beteg módján zseniális. A maga kategóriájában erős és nagyon jól megírt történet. Annyira progresszív, nagyon átgondolt történet. Tele fordulatokkal, meglepetésekkel. Még most is fáj a szívem a szereplőkért. Nagyon érzékeny lelkű olvasók messze kerüljék, mert nem nekik való olvasmány. A függővég miatt jobb, ha nálunk a folytatás.

4 hozzászólás
kellyolvas P>!
E. K. Blair: Bang

Mindig is érdekes emberi ösztönnek tartottam a bosszúállást, amin jókat lehet filózgatni, belemélyedni egy-egy történet kapcsán, mégis kinek van igaza, ki érdemli meg a büntetést, és vajon a főhős érez-e bármilyen mértékű elégtételt, ha a bosszúja beteljesül.
A szerzőt megjegyzem magamnak, mert oda tudott szegezni a fotelembe, gyakorlatilag néhány óra alatt felfaltam a regényt, minden egyes oldal után egyre kíváncsibb lettem, mi lesz a következő lépés. Ez a nő őrült és tehetséges egyszerre. Az írásmódja lehengerlő, szókimondó és őszinte, hihetővé teszi az egész történetet. Remekbe szabott karaktereket alakított ki, ebben nem tudtam hibát találni, telitalálat volt minden egyes szereplő.
Ez a nő addiktív, vonz és taszít egyszerre, a cselekmény minden egyes eleme provokál, felkavar. Annyi mocsok, brutalitás, fájdalom, szenvedés kavarodik a történetben, azt gondolnád, ezt már nem lehet felülmúlni, de a következő fejezetben kapod az újabb adagot. Amikor azt hiszed, már nem lehet fokozni, akkor 180 fokos fordulatot vesz az egész, a hideg számítás mellé bekapcsolódnak az érzelmek, amik mindent megváltoztatnak.
Ez a nő zseniálisan építette fel a dramaturgiát. Először nem érted, hogy Nina miért teszi amit tesz, miért játszik odaadó feleséget a gyűlölt férje, Bennett oldalán. Egyes szám első személyben mesél, minden egyes apró rezdülését ismerheted, ahogy a bál szervezése kapcsán megismerkedik a szállodatulajdonos Declan-nel. Lépésről lépésre követhettem, ahogy behálózza a pasit, felhasználva minden női praktikát, emberismeretet, trükköt. Évek óta megvan a terv, amit fogadott testvérével, Pike-al találtak ki, és végre megtalálták hozzá a megfelelő alanyt. És még mindig nem tudod, miért??
Ez a nő az arcodba vágja! Kegyetlenül, nem kímélve a kedves olvasót, Nina elmeséli a gyerekkorát, miken ment keresztül a nevelőszüleinél a négy évvel idősebb fogadott bátyjával együtt. Abban az isten háta mögötti lepusztult házban milyen perverz, beteg állat dolgok történtek velük, tehetetlenül szenvedtek évekig, nem mertek beszélni róla, mert féltek, hogy örökre elszakadnak egymástól.
Két idősíkon halad a szerző, egyik választ kapod a másik után, és már nem tudod eldönteni, ki jó és ki rossz, nem tudod ki mellé állj, van létjogosultsága egyáltalán a bosszúnak?
Ez a nő …. nagyon vigyázz, mert ez a nő meghúzza a ravaszt, és iszonyú nagyot szól. Képes a történet utolsó negyedét még jobban felpörgetni, de addigra már olyan sűrűn szőtte Nina a saját maga köré font hazugsághálóját, hogy nem képes kikeveredni belőle.
Bővebben: http://www.kellylupiolvas.com/2017/01/ek-blair-bang.html

2 hozzászólás
Infierno>!
E. K. Blair: Bang

Nehéz véleményt nyilvánítani egy ennyire sokrétű történetről, ami tele van sötétséggel, fájdalommal és bosszúvággyal. Egy történetről, ami elgondolkoztat; ha nem olvasod, foglalkoztat; elkeserít, reményt ad, ahol nem tudod eldönteni ki a jó és ki a rossz…

Furcsa egy regény volt, ilyet még nem láttam: a történet, aminek nem tudod, hogyan lesz vége; a szereplők, akiket nem lehet kedvelni; a baljós hangulat, ami rád is pecsétet nyom. Egy igazi dark romance, ahol a szerelem csak egy eszköz…

gabiica P>!
E. K. Blair: Bang

Az biztos, hogy ez a könyv maradandó nyomot hagyott bennem. Maga a történet eléggé emlékeztetett a spoiler című sorozatra, amit imádtam, így hamar megnyert a történet.
Azonban ez csak a háttér. Ami itt zajlott, sokkal betegebb volt. Voltak részek, spoiler, de ennek ellenére is magával ragadott.
Rendkívül jól kitalált és megírt történet. A szereplők tökéletesen kidolgozottak, Meg tudom érteni, hogy Nina spoiler miért vált olyanná, amilyen. Noha a motivációja sokáig nem vált teljesen tisztává, és nem is igazán tudok egyetérteni vele, mégis értem, hogy mi miért történik.
Számomra zseniális az egész, akármennyire torz és beteg is.

Kawaii_vIVIv>!
E. K. Blair: Bang

Mi a jó büdös franc volt ez a könyv???!!! :OOO
Oké, ahogy olvastam csak pislogtam, nem tudtam mi van, azt hittem tudom, aztán mégsem, és annyi sz@rság történt ebben a könyvben, hogy totálisan sokkot kaptam.
Nina/Elizabeth élete szörnyű volt, lelkileg és testileg is sérült teljesen…Carl egy rohadt perverz nem normális pasi, aki nem tudom miért van szabadon mert ilyen embert én kilőném az űrbe.
A gyerek Pike mit tehetett volna…de később amit tett sokkoló, bár ilyen szinten se ő se Elizabeth nem „normális” emberek és nem tudtak egymástól szabadulni.
Declan és Elizabeth kapcsolata ugye először a hapsi csak egy eszköz lenne a bosszújához, de a lány rájön, hogy ő az aki ki tudja ölni a rossz dolgokat belőle, de Declan számomra kissé öhm nem is tudom szóval ő se volt túl bizalomgerjesztő. Ebben a könyvben nem szerettem meg senkit, de rohadtul akarom a folytatást!
Tudnom kell spoiler

4 hozzászólás
ƨɔɴом P>!
E. K. Blair: Bang

Ez a konyv a szavaival durvan felpofoz.
Egyszeruen hihetetlen… Hihetetlen, hogy mennyire jol atgondolt ez a konyv.
Maga a tortenet retegzodese, ahogy minden egymasra epul, mindennek megvan az adott helye, es minden flottul mukodve ad egy egeszt. Egy olyan egeszt, ami nincs szepitve, nincs montirozva, hanem a maga csuf, es sotet valojaban tarja elenk a szerzo. – Ebben all mindaz, amitol igazan ut, es amitol durvabb, lesz mint egy aranyloves.

2 hozzászólás
loveQhuay>!
E. K. Blair: Bang

OMFG-

Egyetlen és égetően fontos kérdésem: mi a francért kell ennyire durva függővéggel kínozni minket, gyanútlan olvasókat?!

Imádtam! És ne tévesszen meg az olvasási idő, ténylegesen az elmúlt két nap alatt kiolvastam, előtte fontosabb könyvek is voltak… :D
Végre valami ami valóban sötét, valóban durva, és nem tündérmese! Erre vágytam! Ez az, amit eddig se a Forbidden, se a Papírhattyú nem tudott megadni. Végre valami a Dark Duet után ami ennyire kicsinál és ennyire imádnivalóan sötét!

Brutális könyv volt, néhol egyeseknek gyomorforgató részekkel. Kellőképpen adott és elvett mindent.
Nem, én tényleg nem találom a szavakat. Tönkretett, és imádtam minden percét!
Hol a folytatás?!

34 hozzászólás
kocybaba P>!
E. K. Blair: Bang

Nem szeretek olyan szavakkal dobálózni, hogy briliáns vagy zseniális, de ez könyv megérdemli, hogy ezekkel illessem. Pedig beteg volt, a velejéig beteg volt és mégis oda voltam érte. Aligha akad benne egy cseppnyi jó vagy akár egy halovány reménysugár, szinte minden szeglete sötét, fájó, kegyetlen, vagy megrázó. Olyannyira, hogy totál összefacsarta a szívem… földhöz vágott. Torokszorítva olvastam, és valahogy tudtam, hogy itt nem lehetnek nyertesek. Mégsem bírtam otthagyni, nem tudtam mellette elmenni, nem tudtam elszakadni tőle, mert annyira behálózott. 1 nő és 3 férfi. A jelen, a múlt s a jövő, és a nem is olyan édes bosszú… Az elsőtől az utolsó betűig egy igazi dark romance.
ui: Sírva tudnék fakadni, hogy a 2. résznek se híre, se hamva.:(

24 hozzászólás

Népszerű idézetek

Cicu>!

A szív fegyver – önveszélyes fegyver –, ami tönkreteheti az embert, ha nem edzik megfelelően.

71. oldal

Fangirl033>!

– Nem vagyunk talán mindnyájan őrültek egy kicsit?

2 hozzászólás
Fangirl033>!

– Akár politikával foglalkozik az ember, akár nem, minden politika. Mindannyian megjátsszuk magunkat, hogy a többiek a lehető legjobb színben lássanak. Semmi sem valóságos mindaddig, amíg az ember le nem dönti a falakat, és meglátja a mögötte rejtőző csúfságot.

Cicu>!

Találd meg, mi tesz boldoggá, és indulj el feléje…

420. oldal

Cicu>!

Szerelemben és háborúban mindent szabad, nem igaz?

206. oldal

Cicu>!

– Meséld el, milyen érzés. A szerelem.
(…)
– Csodálatos – felelem végül. – Mint a szükség, amelyet soha nem lehet kielégíteni, mert soha nem elég, amit kapsz. Éled az életedet, azt hiszed, hogy elégedett vagy, hát, legalábbis amennyire lehet, aztán egy nap hirtelen úgy érzed, valami a helyére kattan, és megízleled a szerelem ízét, és akkor rádöbbensz, hogy egész életedben éheztél, de nem is tudtál róla. És az a másik ember az egyetlen, akire szükséged van ahhoz, hogy igazán elevennek érezd magad.

414. oldal

1 hozzászólás
Cicu>!

Az életben azok az emberek éreznek fájdalmat, akik megengedik maguknak,hogy érezzenek.

185. oldal

Cicu>!

Az ember valahogy hozzászokik az élethez, amelyet él.

247. oldal

Cicu>!

Ha az ember részeg, akkor legalább elmenekülhet a valóságtól.

255. oldal

Cicu>!

– A világ soha nem fogja tőlünk megkérdezni, hogy mit akarunk. Nem érdekli, hogy mit akarunk. Rossz dolgok ezután is történnek majd, de ez nem akadályozza meg a földet abban, hogy forogjon tovább.

325. oldal


A sorozat következő kötete

Fekete Lótusz sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Alexa Riley: Mindent bele
Laurell K. Hamilton: Ragály
Baráth Viktória: Az igazság nyomában
Baráth Viktória: A főnök
Maya Banks: Lángolás
Stieg Larsson: A tetovált lány
Helena Silence: Ezüsthíd
Julie Garwood: Szívtipró
E. L. James: Sötét