A ​Júdás császár hagyatéka 3 csillagozás

Dwayne Hudson: A Júdás császár hagyatéka

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Christophe ​Becket, egy aprócska csillagállam propagandafőnökét az uralkodó meggyilkolásával vádolják. Menekülni kényszerül, de ha ez még nem volna elég, a fejében az ismert világegyetem legnagyobb hírszerzési anyaga lapul, amivel birodalmakat emelhet fel vagy pusztíthat el. Ennek köszönhetően Beck egy titokzatos csoportnak, a fél galaxist irányító Érdekeltségnek is a célpontjává válik.

Mindeközben Rozsenko ezredes, az elit Árnyékbrigád veteránja a politikai játszmák sűrűjében találja magát, amikor a hírszerzés egykori vezetője segítségét kéri egy rejtélyes ügy felgöngyölítésében. A nyomozás során árulásra, összeesküvésre, orgyilkosokra, meglepő állatokra és állati meglepetésekre lel, miközben kénytelen segíteni annak, akit mindenkinél jobban gyűlöl a galaxisban: Christophe Becknek.

Dwayne Hudson (Valyon Tamás) regényével a Mysterious Universe egy kevéssé ismert korszakába, a kolóniaháborúk korába látogat el. Hamisítatlan, epikus űroperájában bátor… (tovább)

>!
Tuan, Budapest, 2019
496 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789639940932

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
Vác_nembéli_István_fia_istván 
Dwayne Hudson: A Júdás császár hagyatéka

Első könyvem a szerzőtől, de mivel kedvelem Mysterious Universe világát igy nem volt kérdés, hogy megér egy próbát. Szerencsére nem kellet csalódnom azt kaptam amit vártam,egy jó kis sci-fi -t volt itt minden úrhajók, bolygók minden féle fegyverek szuper pajzsok , bérgyilkosok stb.
Természetesen nem maradhatót ki a politikai összeesküvések sem mert mindenki a birodalmi trónt szerette volna elfoglalni.
Remélem lesz folytatása mert nagyon kiált utána .
Utóirat :a regény Anstetten-ek bukása után játszódik a bukásról van valami regény ?

3 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál
Raana Raas: Ellenállók
Raana Raas: Hazatérők
Brandon Hackett: Xeno
Harrison Fawcett: Hosszú út a trónig, bébi
Michael Walden: Eshtar – Harmadik könyv
A. M. Aranth: Oculus
Brandon Hackett: Erdőhold
Harrison Fawcett: A Korona szövetsége
Kovács Ákos: A kehelyhozó