Dús Ágnes (szerk.)

Le ​Cordon Bleu – Főzőiskola ínyenceknek – Téli ételek 0 csillagozás

Dús Ágnes (szerk.): Le Cordon Bleu – Főzőiskola ínyenceknek – Téli ételek

A hosszú, meghitt téli esték hangulatához kiválóan illenek e kötet receptjei. Lehet az egy forró leves, mint a borscs, vagy laktató, szalonnás tanyasi húspástétom, esetleg elegáns bárányérmék feketeribizli-mártással, és utána gőzölgő gyömbéres rebarbaratorta. Bármit választunk, évezzük a téli hónapok kulináris örömeit!

>!
Vince, Budapest, 2008
64 oldal · ISBN: 9789639731264

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Pelle Józsefné: Nyári ízek télire
Téli ételek
Széll Tamás – Herczeg Ágnes – Galló Nóra: Ételek és évszakok
Agnes Prus: Hull a pelyhes
Frey Ágnes (szerk.): Állítson össze saját menüt télen
Székely Regina (szerk.): Téli finomságok
Frank Júlia: Ízözön szakácskönyv – Tél
30 recept sütőtökkel
Susan Wiggs: A tűzhely melege
B. E. Belle: Megtörtek – A szeretet ereje