A hosszú, meghitt téli esték hangulatához kiválóan illenek e kötet receptjei. Lehet az egy forró leves, mint a borscs, vagy laktató, szalonnás tanyasi húspástétom, esetleg elegáns bárányérmék feketeribizli-mártással, és utána gőzölgő gyömbéres rebarbaratorta. Bármit választunk, évezzük a téli hónapok kulináris örömeit!
Le Cordon Bleu – Főzőiskola ínyenceknek – Téli ételek 0 csillagozás
Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Pelle Józsefné: Nyári ízek télire ·
Összehasonlítás - Téli ételek ·
Összehasonlítás - Széll Tamás – Herczeg Ágnes – Galló Nóra: Ételek és évszakok 86% ·
Összehasonlítás - Agnes Prus: Hull a pelyhes ·
Összehasonlítás - Frey Ágnes (szerk.): Állítson össze saját menüt télen ·
Összehasonlítás - Székely Regina (szerk.): Téli finomságok ·
Összehasonlítás - Frank Júlia: Ízözön szakácskönyv – Tél ·
Összehasonlítás - 30 recept sütőtökkel ·
Összehasonlítás - Susan Wiggs: A tűzhely melege 83% ·
Összehasonlítás - B. E. Belle: Megtörtek – A szeretet ereje 98% ·
Összehasonlítás