Az olasz tészták nem véletlenül oly népszerű világába kalauzoljuk el az olvasót. A makaróni vagy a spagetti mellett a töltött tortellini, ravioli vagy az óriás kagylótészta egyszerűbb és különlegesebb változatait ajánljuk, de megtanítjuk a friss házi pasta készítésének fortélyaira is. Érdemes kipróbálni a főtt tésztákat felejthetetlenné tevő remek paradicsomos és tejszínes mártásokat, az elmaradhatatlan ízesítővel, a reszelt parmezán sajttal.
Le Cordon Bleu – Főzőiskola ínyenceknek – Főtt tészták 0 csillagozás
Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Lénárd Sándor: A római konyha 95% ·
Összehasonlítás - Claudia Piras – Ruprecht Stempell: Olasz kulinária ·
Összehasonlítás - Kay Scarlett: Egy falat… Olaszország ·
Összehasonlítás - Mimi Thorisson: Itália Ízei ·
Összehasonlítás - S. Dickhauf – C. Schinharl: Az olasz konyha alapjai ·
Összehasonlítás - Vrábel Krisztina: Dolce Vita Magyarországon ·
Összehasonlítás - Jamie Oliver: Olasz kaják 90% ·
Összehasonlítás - Gennaro Contaldo: Gennaro olasz péksége ·
Összehasonlítás - Cettina Vicenzino: Toszkána ízei ·
Összehasonlítás - Illés Andrea – Repka Noémi: Csizma az asztalon ·
Összehasonlítás