Dús Ágnes (szerk.)

Le ​Cordon Bleu – Főzőiskola ínyenceknek – Főtt tészták 0 csillagozás

Dús Ágnes (szerk.): Le Cordon Bleu – Főzőiskola ínyenceknek – Főtt tészták Dús Ágnes (szerk.): Le Cordon Bleu – Főzőiskola ínyenceknek – Főtt tészták

Az olasz tészták nem véletlenül oly népszerű világába kalauzoljuk el az olvasót. A makaróni vagy a spagetti mellett a töltött tortellini, ravioli vagy az óriás kagylótészta egyszerűbb és különlegesebb változatait ajánljuk, de megtanítjuk a friss házi pasta készítésének fortélyaira is. Érdemes kipróbálni a főtt tésztákat felejthetetlenné tevő remek paradicsomos és tejszínes mártásokat, az elmaradhatatlan ízesítővel, a reszelt parmezán sajttal.

>!
Vince, Budapest, 2008
64 oldal · ISBN: 9789639731288

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Lénárd Sándor: A római konyha
Claudia Piras – Ruprecht Stempell: Olasz kulinária
Kay Scarlett: Egy falat… Olaszország
Mimi Thorisson: Itália Ízei
S. Dickhauf – C. Schinharl: Az olasz konyha alapjai
Vrábel Krisztina: Dolce Vita Magyarországon
Jamie Oliver: Olasz kaják
Gennaro Contaldo: Gennaro olasz péksége
Cettina Vicenzino: Toszkána ízei
Illés Andrea – Repka Noémi: Csizma az asztalon