Digitális ​sikertörténetek 3 csillagozás

Dunder Krisztián: Digitális sikertörténetek

Ön ​most minden bizonnyal az egyik leghasznosabb, legérdekesebb üzleti könyvet tartja a kezében, melyben magyarországi digitális sikertörténetek alapítói, jelenlegi cégvezetői mesélik el, hogyan építették fel szolgáltatásaikat. Igazi esettanulmányok, melyben őszintén beszélnek az eddig elért eredményekről, fordulópontokról -mindezt olyan részletességgel, ahogyan korábban még soha nem tették. Biztos vagyok abban, hogy szolgáltatásaik többségével már Ön is találkozott – akár ma is használja –, s most belülről is megismerheti történeteiket.
Dunder Krisztián-a könyv szerzője

„Tanárként sok külföldi sikertörténetet olvastam már a digitális világból. Most itt van egy csokor a hazaiakból is. Olvassuk el őket és tanuljunk belőlük! Talán közöttünk van a
következő Steve Jobs."
Bőgel György Professor of Management – CEU Business School

„Letehetetlen könyv! Bár a szereplők nagy részét régóta ismerem, élmény volt olvasni személyes beszámolóikat. Mindenkinek… (tovább)

>!
Dunder.hu, Miskolc, 2011
208 oldal · ISBN: 9789630824637

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Népszerű idézetek

Szelén P>!

A hazai internetes és szoftverfejlesztési piac számos sikertörténetet rejt magában. Amikor egy évvel ezelőtt megszületett a fejemben a gondolat, hogy bemutatom mindet, sokkal nagyobb feladatra vállalkoztam, mint gondoltam. Olyan vállalkozásokat kerestem, amelyek saját területükön piacvezetők, és magyar szakemberek építették fel; ismert és hiteles digitális márkákat hoztak létre, akár új kategóriát teremtve a piacon.

Előszó


Hasonló könyvek címkék alapján

Vida Ágnes: Üzletanyu születik
Eric Schmidt – Jonathan Rosenberg – Alan Eagle: Google – Így vezetünk mi
Kócsó László: Online aranybánya
Chris Anderson: Ingyen!
John Battelle: Keress!
Burke Hedges: Álomüzlet az interneten
Olivier Hance: Üzlet és jog az Interneten
Chris Anderson: Hosszú farok
Wally Bock – Jeff Senné: Jövedelmező Internet
Stephen Baker: Numerátorok