Az ​élet virágának ősi titka I-II. 17 csillagozás

Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titka I-II. Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titka I-II. Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titka I-II. Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titka I-II. Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titka I-II. Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titka I-II.

Az emberiség valamikor egy nagyon kifinomult műveltség és tudatosság szintjéről hullott alá a sötétség kilátástalanságába és szinte teljesen elfelejtette az Élet Virágának ősi titkát, amely a létezésnek a szakrális geometriában fennmaradt kódja. Négyezer évnél is régebbi sírok, templomok, piramisok és sziklába vájt vésetek sugározzák ma is felénk rejtett üzenetüket, hogy az Élet Virágában rejtező teremtő elv megtalálható a létezés minden részletében.
A Mer-Ka-Ba aktiválása, (az emberi fénytest kb. tizenhét méter átmérőjű energiamezeje) egy magasabb tudatsík, vagy szellemi dimenzióbeli világ kapujának kulcsa.

>!
Édesvíz, Budapest, 2013
480 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635291571 · Fordította: Patkós Szilvia, Czéh Kata
>!
Mandala-Veda, 2007
480 oldal · ISBN: 9789639436619 · Fordította: Patkós Szilvia, Zelei Kata
>!
Mandala-Veda, Budakeszi, 2000

2 további kiadás


Kedvencelte 7

Most olvassa 9

Várólistára tette 22

Kívánságlistára tette 27


Kiemelt értékelések

Chris_Land I>!
Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titka I-II.

A geometria része nekem sok volt, azt még emésztem. Talán majd… ha a női oldalról újratárgyalja ezt az egészet, maximálisan megértek mindent, ámbár hozzáteszem, van ennek egy másik, egyszerűbb megközelítési módja is: (a sok olvasáson túl) a spontán képzelet.
Az infók nagy része számomra nem okozott meglepetéseket, de másoknak fog, úgyhogy érdemes belevetne magát az embernek, mert maga a könyv sokat adhat egyeseknek, akár az Élet Virága: jelentése, használata és szerepe az életben.

Sanya>!
Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titka I-II.

Nekem pont a matek része volt az ami kicsit sok volt:) Bár nagyon jó bal agyféltekés megközelítés, mellyel a földön maradt, és a kevésbé hívők körét is könnyebb ezzel megnyerni talán. Meghökkentő infok, és szerintem még ennél is jobb történetek vannak benne. Azon csodálkoztam csak, hogy már nem egy mai könyv, és mégis milyen magas szintű, akkor mi lenne ha most írta meg volna…:)

csani>!
Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titka I-II.

nagyon sok dolgot megértettem belőle, rengeteg információ és összefüggés van benne


Hasonló könyvek címkék alapján

Deepak Chopra: A varázsló mágiája
Deepak Chopra: A mágus útja
Deepak Chopra: Merlin és Artúr király
Deepak Chopra: Teljes meditáció
Deepak Chopra – David Simon: A jóga hét törvénye
Gabrielle Bernstein: Szupervonzás
Esther Hicks – Jerry Hicks: Belépés a vonzás örvényébe
David Pond: Csakrák
Louise L. Hay – David Kessler: Gyógyítsd meg a szíved
Doreen Virtue: Gyógyítás angyalokkal