A ​sárga kapszula 50 csillagozás

Drugs Bunny: A sárga kapszula

DRUGS BUNNY
a magyar testépítő média fenegyereke
megírta Neked első könyvét!

Autót sem vezetsz, ha nem tudod hogyan kell;
főzni sem fogsz, ha nem tudsz főzni;
síelés vagy agyműtét előtt is elolvasol egy könyvet…
Miért edzenél, ha nem értesz a testépítéshez?

>!
110 oldal · ISBN: 9789630834803

Enciklopédia 11


Most olvassa 10

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 16

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Lunemorte P>!
Drugs Bunny: A sárga kapszula

Ezt egy nagyon alap könyvnek mondanám mindazoknak, akik kezdeni akarnak Magukkal valami komolyabbat, nem szeretik az átlagos kinézetüket vagy éppen szeretnének lefogyni. Ebben a könyvben minden benne van érthetően, logikusan, normálisan megmagyarázva. :) Nekem megválaszolt a kötet pár választ. Ajánlom mindenkinek. ;)

mosolytó>!
Drugs Bunny: A sárga kapszula

Jaj, ne, kérlek, ne!
Nekem ez most nagyon nem. Pedig millió dolgot elolvastam már fogyókúrákkal és izomnöveléssel kapcsolatban, de ezt nem kellett volna. Pont olyan a stílusa, a „humora”, ami nekem soha nem jött be, így nem is tudtam élvezni. A végén a kérdésekre adott válaszai meg nem a hab volt a tortán, hanem a kés megforgatása a szívemben.
Jó, azért mondott egy-két hasznos tippet, és neki (meg még jó pár embernek) bevált ez a módszer, a képeket eltekintve jól kigyúrta magát, de ha lehet, akkor én nem szeretnék vele többet találkozni – se élőben, se könyvben, se neten.

U.i.: A korom gyarapodásával a véleményem nagy mértékben változhat.

Hajnalcsillag>!
Drugs Bunny: A sárga kapszula

Van egy stílusa, ahhoz kétség sem fér, de ez engem egyáltalán nem zavar, hiszen akkora igazságokat ír le, hogy az hihetetlen… tényleg sokaknak olvasni kéne… többek közt nekem is el kellett olvasnom, bár már jó úton vagyok egy ideje, ami a táplálkozást illetve a mozgást illeti, de még így is volt mit tanulnom belőle.

zaerth>!
Drugs Bunny: A sárga kapszula

Elhatároztam, hogy komolyan foglalkozzak saját testem építésével (hányszor elhatároztam már…:D). Éppen ezért, ennél jobb kiinduló pont nem is lehetne, mint ez a könyv. Abszolút mindent érint, ami ahhoz kell, hogy az ember elkezdje formálni saját testét, és ezzel együtt az egész életét is. Hiszen, mint tudjuk a testépítés, alakformálás csak egy kisebb része az edzés, minden ott kezdődik, hogy megtaláljuk és fenntartsuk a megfelelő táplálkozást, az elegendő makro- és mikrotápanyag bevitelt. Ebben, és sok másban is hatalmas segítség ez a kötet, legyen szó az izomtömeg megszerzésétől a szálkásításig. A szerző pontról pontra leír mindent, amire oda kell figyelni a siker érdekében, mindezt humoros formában. Szerintem párszor még át fogom olvasni, ha nem is teljes egészében, de egyes fejezetekből szemezgetve mindenképp.

Összességében, elmondhatom, hogy lényegre törően mutatja be mindazt, ami kell a sikeres életmód váltáshoz, testépítéshez. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne egészségesebben étkezni, megizmosodni, fittebb lenni, esetleg jobb alakot szerezni. Természetesen nem kell, hogy mindenkiből versenyszintű testépítő legyen, hiszen nem is ez a célja az egésznek. A kötet szerkesztését tekintve nem lehet panaszunk, néhány elgépelést, hiányzó betűt leszámítva nem találkoztam egetrengető hibákkal.

kissakos I>!
Drugs Bunny: A sárga kapszula

A „súbertnorbin” szocializàlòdott hazai fitness közönség 2-4 éve talàlkozott szélesebb körben a Sasafitness és a LifeTilt típusú egyszerre logikus és szòkimondò blogjaimra. A Sàrga Pirula gyakorlatilag ezt követi könyv formàban. Tényszerű, vicces, gyakorlatias. Az persze félelmetes ( bàr ez nem a szerző hibàja) hogy ezeket a testedzéssel kapcsolatos alapinformàciòkat le kell írni, mert kérdés.

Emerson>!
Drugs Bunny: A sárga kapszula

Felüdítő volt a sok (ál)egészséges életmódról szóló divatkönyv után, bár ez meg pont a másik véglet; de ha mérlegelnem kéne, bizony ez nyerne. Többet tanultam belőle, mint az összes eddig olvasott „mit egyél és mit hogyan csinálj” könyvből.

1 hozzászólás
snack23>!
Drugs Bunny: A sárga kapszula

Ezt a könyvet senki ne vegye szentírásnak. Én a hülyébbek közül való vagyok, aki megjelenésekor pénzt adott érte. Aki isteníti Bunny-t, annak sajnos ez nem fog tetszeni.
A könyvben egy csomó értékes hely felesleges dolgokra van pazarolva. Attól senki nem lesz hozzáértőbb, hogy másokat ócsárol, lenéz, de a könyv szerzője csak ehhez ért. Igazából, amikor nem értettem a témához, akkor sem találtam sok kérdésemre értelmes választ a műben… Végül: aki ezt elolvasva azt hiszi, a téma szakértője lett, AZ HATALMASAT TÉVED és hiúsága könnyen gondokhoz vezethet a későbbiekben!

1 hozzászólás
Mr_Koxi>!
Drugs Bunny: A sárga kapszula

Nehéz értékelnem mert, egyrészt egy teljesen kezdőnek nagyon jó és hasznos információk vannak benne. Nekem aki már pár éve foglalkozik ezzel azért feltűnik az avitossága és az olyan információk amik már egy ideje teljesen elavultak/változtak…

De Bunnyt bírom, egy kezdőnek meg jó kis alapokat ad ezért nekik több mint ajánlott! A stílusa miatt meg azoknak is akik már ezekkel a dolgokkal kb tisztában vannak.

Danadia >!
Drugs Bunny: A sárga kapszula

Nagyon jó könyv, érthetően elmagyarázza a dolgokat. Én az átlagemberhez képest sokat tudok az anyagcseréről, tápanyagokról, izmokról, de mondott több új dolgot is nekem.
Amúgy nem hinném, hogy e szerint fogok étkezni, mert nekem nincs ekkora akaraterőm, hogy mindig/állandóan/kivétel nélkül csirkét, rizst és zöldséget egyek. Ha meg fogyni akarok, akkor meg csak csirkét zöldséggel.
Egyetlen hibája a könyvnek, hogy az író néhol elég alpári. De ezért nem vonok le csillagot.


Népszerű idézetek

Lunemorte P>!

Érdemes mindig kitűzni célokat. Ha elértél valamit, kell egy újabb.

Kapcsolódó szócikkek: cél
6 hozzászólás
Lunemorte P>!

Diétázok, de nem tudok lemondani a csokiról/akármiről!

Akkor mondj le arról, hogy jól fogsz kinézni!

Lunemorte P>!

Leállni és hátradőlni nem lehet. Még akkor sem, ha a célod javát már elérted.

Lunemorte P>!

Mennyire árt a cigi/pia/drog?

Nem foglalkozunk szellemi fogyatékosokkal, kérlek azonnal távozz, és kérj bocsánatot anyádtól. Esetleg beszélj meg vele egy utólagos abortuszt.

1 hozzászólás
Christine_>!

Lehet, hogy Madonna Evianban mossa a seggét, de ettől ez még pénzkidobás.

Kapcsolódó szócikkek: Madonna
Emerson>!

Én elhiszem, hogy a hétköznapi táplálkozás változatos: változatos ízekben, változatos a bevitt tápanyagban – hol ez hiányzik, hol az.

31. oldal

Lunemorte P>!

A testsúlymérést azonban ne vigyük túlzásba. Napi szinten mérni nemhogy fölösleges, de még káros is, mivel a súlyunk ingadozhat annyit, amennyi miatt elkezdünk aggódni, hogy nem működik a diétánk. A stressz a legfőbb ellenségünk ilyen módon is, ráadásul, ha nem hiszünk a sikerben, nem is fog sikerülni. Felejtsük el a gyakori méregetést, csakis abban az egy időpontban mérjünk.

Lunemorte P>!

A fogyókúraipar sok kamuja igaz is lehetne: csakhogy akkor mindenki jól nézne ki.

Kapcsolódó szócikkek: fogyókúra

Hasonló könyvek címkék alapján

Dolph Lundgren: Fit Forever
Pavel Tsatsouline: Egyszerű és ördögi
Dan John – Pavel Tsatsouline: Nyers erő
Sohee Lee: Egyél, izmosodj, szépülj!
Michael Matthews: Izmosabb, szálkásabb, erősebb
Ashley Kalym: Calisthenics
Martin Rooney: Kardio harcosoknak
Chad Waterbury: Növessz izmot gyorsan!
Dan John: Beavatkozás