Dr. ​Oetker – Tészták 1 csillagozás

Dr. Oetker – Tészták Dr. Oetker – Tészták

Spagetti, makaróni, tagliatelli vagy penne – már a „nevek” is elolvadnak a szánkban. Ezek csak a legismertebbek a sokféle, szinte áttekinthetetlen olasz tésztafajta közül. Ebben a könyvben a legjobb pastareceptjeinket állítottuk össze: hideg vagy meleg, töltött csőben átsütött ételeket, klasszikus vagy éppen új mártásokkal.

>!
Grafo, 2007
88 oldal · ISBN: 9789639485419 · Fordította: Szalay Éva
>!
Grafo/ Magyar Könyvklub, Budapest, 1999
128 oldal · ISBN: 9638280700 · Fordította: Török Irén

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Claudia Piras – Ruprecht Stempell: Olasz kulinária
Kay Scarlett: Egy falat… Olaszország
Jamie Oliver: Olasz kaják
Vrábel Krisztina: Dolce Vita Magyarországon
Illés Andrea – Repka Noémi: Csizma az asztalon
Lajos Mari – Hemző Károly: 99 pizza és tészta 33 színes ételfotóval
Donati Stella (szerk.): Nagy tésztáskönyv
S. Dickhauf – C. Schinharl: Az olasz konyha alapjai
Christina Kempe: 1 tészta – 50 pizza
Prokopp Róbert – Vajda Péter: Spagetti és opera