Dr. ​Oetker – Gombák 2 csillagozás

Dr. Oetker – Gombák

Ez az ötletekben gazdag könyv azoknak a hobbiszakácsoknak szól, akik örömmel főznek, és főztjüket élvezettel is fogyasztják, ám néhány ehető gombáért nem barangolnak az erdőben. Több mint 40 különleges receptet tartalmaz csiperke-, róka-, vargánya-, laska- és shiitake gombához, tehát olyan fajtákhoz, amelyeket piacon, élelmiszerüzletekben, szupermarketekben megvehetünk. Ezekből olyan ízletes finomságok varázsolhatók az asztalra, mint például a mandulás gomba rucolával, turbolyás gombaleves, póréhagymás halfilé rókagombával vagy gombaragu zsemlegombóccal.

>!
Grafo, 2006
96 oldal · keménytáblás · ISBN: 9639485314 · Fordította: Szalay Éva
>!
Grafo, Budapest, 1997
110 oldal · keménytáblás · ISBN: 9638280395 · Fordította: Török Irén

Kiemelt értékelések

Képopera P>!
Dr. Oetker – Gombák

Tyű, azért itt csorgott a nyálam párszor. Hagyott egy kis hiányérzetet, de szerintem tök jó gyűjtemény, és tényleg a gombáé a főszerep. Az elején van gombavásárlási infó is, és ennek kapcsán én is – vélhetően – okosabban nyúlok majd a friss gombáért legközelebb.

eeszter>!
Dr. Oetker – Gombák

Engem kicsit zavar a szerkezete – ahogy ki vannak emelve a hozzávalók a mondatokba foglalt receptleírásból…


Hasonló könyvek címkék alapján

Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Lénárd Sándor: A római konyha
Polcz Alaine: Főzzünk örömmel!
Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta
Romváry Vilmos: Fűszerek könyve
Heston Blumenthal: A tökéletesség nyomában
Samin Nosrat: Só, zsír, sav, hő
Camellia Panjabi: A legjobb curryreceptek Indiából
Fördős Zé: Okos receptek A-tól Zé-ig