Ez az ötletekben gazdag könyv azoknak a hobbiszakácsoknak szól, akik örömmel főznek, és főztjüket élvezettel is fogyasztják, ám néhány ehető gombáért nem barangolnak az erdőben. Több mint 40 különleges receptet tartalmaz csiperke-, róka-, vargánya-, laska- és shiitake gombához, tehát olyan fajtákhoz, amelyeket piacon, élelmiszerüzletekben, szupermarketekben megvehetünk. Ezekből olyan ízletes finomságok varázsolhatók az asztalra, mint például a mandulás gomba rucolával, turbolyás gombaleves, póréhagymás halfilé rókagombával vagy gombaragu zsemlegombóccal.
Dr. Oetker – Gombák 2 csillagozás
Kiemelt értékelések
Hasonló könyvek címkék alapján
- Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 98% ·
Összehasonlítás - Lénárd Sándor: A római konyha 95% ·
Összehasonlítás - Polcz Alaine: Főzzünk örömmel! 92% ·
Összehasonlítás - Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta 92% ·
Összehasonlítás - Romváry Vilmos: Fűszerek könyve 93% ·
Összehasonlítás - Heston Blumenthal: A tökéletesség nyomában ·
Összehasonlítás - Samin Nosrat: Só, zsír, sav, hő 91% ·
Összehasonlítás - Camellia Panjabi: A legjobb curryreceptek Indiából ·
Összehasonlítás - Fördős Zé: Okos receptek A-tól Zé-ig ·
Összehasonlítás