Dr. ​Oetker – Fondü és raklett 1 csillagozás

Dr. Oetker – Fondü és raklett

Kedveli Ön a kedélyes családi vagy baráti összejöveteleket, és emellett még a finomságokról sem akar lemondani? Akkor Önnek a fondü és a raklett az igazi megoldás. Mindkettő jól előkészíthető és ízlés szerint összeállítható, tartson az összejövetel akár órákon át is.
A könyvünkben található új receptek – a keleti fondütől vagy a tészta-sonka raklettől kezdve a csokoládégyümölcs fondüig – sok vidám, hangulatos órát ígérnek.

>!
Grafo, Budapest, 2009
96 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639485532 · Fordította: Szalay Éva

Kiemelt értékelések

Képopera P>!
Dr. Oetker – Fondü és raklett

Nekem csalódás ez a könyv. Pedig jóval többet tartogat, mint különböző fondüreceptek és raclette-ötletek. Vannak benne mártogatós receptek például, több is, kreatívak is, és a csillagok ezeknek is szólnak. De pl. a svájci fondü receptje nem pontos. Ötker doki, komolyan? A raclette-részleggel pedig nehezen tudok mit kezdeni. Az egyszerűsége a lényege ennek az ételnek, itt pedig rendre túlmisztifikált és több előkészületet igénylő receptekkel találkozni, mint amit egy ilyen étkezés nyújtana és kínálna. Kár, mert engem ez a része érdekelt inkább. A kiegészítő recepteket nézve valszín megtartom a kötetet, de amúgy menne tovább.


Hasonló könyvek címkék alapján

Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban
Dobos C. József: Magyar-franczia szakácskönyv
Kay Halsey: Egy falat… Franciaország
André Dominé (szerk.): Francia kulinária
Joanne Harris – Fran Warde: A francia konyha
Svenja Mattner-Shahi – Britta Welzer: Párizs Je t'aime
Rick Stein: Francia Odüsszeia
Campos Jiménez Mária (szerk.): Francia konyha lépésről lépésre
Dús Ágnes (szerk.): Le Cordon Bleu – Főzőiskola ínyenceknek – Francia Konyha
Halász Zoltán: 350 világhírű recept