Dr. ​Oetker – Fondü 1 csillagozás

régi és új ízekkel
Dr. Oetker – Fondü Dr. Oetker – Fondü

Fondünek először a finom, sajtból készített ételt nevezték, amelyet a tálból villával és fehér kenyérdarabkákkal tettek a tányérra, illetve fogyasztottak el.
Ez a pompás étkezési mód az ötvenes években kezdte meg világkörüli diadalútját. Manapság már nemcsak sajtfondüt, hanem annak számos változatát is elkészítették.

>!
98 oldal · ISBN: 9638280727

Várólistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász
Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Beh Mariann: A kert konyhája
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Annie Gray: A hivatalos Downton Abbey szakácskönyv
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Ambrus Éva: Anya, kérek még!