Mindent a szemnek, mindent a kéznek! A hobbiszakácsok is tudják: a jó ételnek minden érzékszervünket el kell kápráztatnia. Étvágyunkat a látvány kelti fel. Így már az előételekből is valóságos csendéletet kell varázsolnunk. A főételeknek minden szempontból különlegesnek kell lennie. A desszertekből pedig igazi műremekeket lehet alkotni, amelyekről azt gondolhatják a vendégek, hogy kár megbolygatni őket. Szakácsművészetünk és kreativitásunk megcsillogtatására jó alkalom a svédasztalos vacsora, ahol nem szokványos hidegtálakkal, hanem apró sós és édes falatkákkal kápráztatjuk el a társaságot. Hogy mindez hogyan valósítható meg, arra szolgál útmutatóul ez a könyv. A több mint 300 ötletet ugyanannyi fotó mutatja be, lépésről lépésre. Az alkalomhoz illő asztali dekorációk sem hiányozhatnak a könyv lapjairól. Ne feledje: a látvány legalább annyira fontos az érzékek birodalmában, mint az ízek!
Dr. Oetker – A díszítés és tálalás művészete 0 csillagozás
Hasonló könyvek címkék alapján
- Saly Noémi: Törzskávéházamból zenés kávéházba 94% ·
Összehasonlítás - Szuna Noémi: Tea ·
Összehasonlítás - Madeline Puckette – Justin Hammack: Wine Folly ·
Összehasonlítás - Eddie Ludlow: Whisky mesterkurzus 90% ·
Összehasonlítás - Aaron Knoll: Gin ·
Összehasonlítás - Meik Wiking: Hygge 87% ·
Összehasonlítás - Tom Nealon: Forradalmak az ebédlőasztalon 87% ·
Összehasonlítás - Fehér Béla – Gálffy Zsuzsanna: Kakastaréj ·
Összehasonlítás - Batár Zsolt Botond – Kanyó Terézia: A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 2. ·
Összehasonlítás - Bódiné Fekete Éva: A gasztronómia története ·
Összehasonlítás