Halálos ​kísérlet 11 csillagozás

Douglas Preston – Lincoln Child: Halálos kísérlet Douglas Preston – Lincoln Child: Halálos kísérlet

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A ​forró és élettelen új-mexikói sivatag közepén egy hipermodern épület csillog: a GeneDyne géntechnológiai kutatóintézet. Tulajdonosa, Brentwood Scopes, a milliárdos komputerzseni összegyűjti a világ legjobb kutatóit, hogy az emberi fajt génmanipuláció révén örökre immunissá tegyék a halálos influenza vírusával szemben.
A félig indián Carsonnak, a tudomány mellett elkötelezett kutatónak borzalmas dolgokat kell átélnie a GeneDyne kísérteties laborjában, a „Lázgyárban”, míg ráébred, hogy a tudomány nem mindig áldás, de átok is lehet. Carson és szépséges asszisztensnője, hogy önmaga életét és az emberiség jövőjét mentse, kénytelen kiszökni a laborból és nekivágni a kietlen pusztaságnak, nyomukban gyilkosságtól sem visszariadó üldözőjükkel. Emberpróbáló hajsza vár rájuk az ősi kincseket rejtő sivatagban, mialatt egy még halálosabb játszma zajlik a virtuális térben… Ki lesz az igazi nyertes?
A méltán világhírű (A Sötétség Kereke, Temetői tánc) szerzőpáros lendületes regénye… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Világsikerek

>!
General Press, Budapest, 2010
422 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789636432317 · Fordította: Mártha Bence

Most olvassa 1

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
Margarita
Douglas Preston – Lincoln Child: Halálos kísérlet

Izgalmas, kalandos, nem lehet letenni. A génmanipuláció veszedelmétől, ebben a könyvben sikeresen megmentenek mindannyiunkat a hősök. Megnyugodtam egy kis időre :)

>!
Bea_Könyvutca P
Douglas Preston – Lincoln Child: Halálos kísérlet

Amikor megláttam a könyvtárban a Halálos kísérletet a fülszöveget átfutva, úgy gondoltam adok egy esélyt ennek a könyvnek. Hát, egyszer el lehetett olvasni, de nem volt benne semmi extra. Mindenből egy kicsit túl sok volt ebben a történetben, túl sok volt a rávezetés bizonyos eseményekre, és amikor az a bizonyos esemény megtörtént, és már kezdett volna egész izgalmas lenni, akkor megint nagyon hosszúra nyújtották a történéseket, és bizony már alig vártam, hogy végre letehessem ezt a könyvet.
Az egyedüli kedvenc részem a könyvben a világtól távoli sivatagi kutatóintézetben játszódó rész volt. Itt sikerült a szerzőpárosnak egy jó kis sejtelmes, nyomasztó, X-aktás hangulatot megteremtenie.
Bővebben:http://konyvutca.blogspot.hu/2015/07/d-preston-l-child-…

>!
Teresa
Douglas Preston – Lincoln Child: Halálos kísérlet

Január 23-án kezdtem el olvasni a Halálos kísérletet, amely, ha jól emlékszem, 1996-ban jelent meg, és 2010-ben adták ki magyarul. Aznap tette közzé a hvg.hu ezt a cikket: http://hvg.hu/egeszseg/20120123_madarinfluenza_mutans
Maga a könyv egyébként olvasmányos, bár a cselekmény nagyrészt valóban kiszámítható. A sivatagi menekülős rész talán kicsit hosszabb lett a kelleténél, szinte együtt szomjaztam és szenvedtem hőseinkkel, a szomorú véget ért, sokat próbált lovakat pedig megsirattam.
Olvastam már a szerzőpárostól jobbat és rosszabbat/kevésbé tetszőt is.

>!
Mió
Douglas Preston – Lincoln Child: Halálos kísérlet

„ Te is tudod,hogy nem ez a vége.” /423.o./
Forró téma,kevert,érdekes stílusban elmesélve. A lényeg azt hiszem a holnapért aggódó olvasónak az,ami az idézet sugallata. Én is tudom,te is tudod…és ŐK ? Ők akik az élettel játszanak ?!


Hasonló könyvek címkék alapján

Susan Ee: World After – Túlélők világa
Dan Wells: Fragments – Töredékek
Rick Riordan – Peter Lerangis – Gordon Korman – Jude Watson: A Vesperek támadása
James Fenimore Cooper: Az utolsó mohikán
Matthew J. Kirby: A New York-i felkelés
Leif Enger: A folyó dala
Steve Berry: A Lincoln-mítosz
Zane Grey: Vadnyugaton
Dan Brown: A megtévesztés foka
John Green: Papírvárosok