Különleges, intenzív tanfolyam – nem csak egyetemistáknak. A tanterv katalán rizsből, lasagnéból, chili con carnéból és további finomságokból áll. A könnyen elkészíthető ételek leírása világos és szakszerű. A receptgyűjteményt a főzési módszerek és a legfontosabb alapanyagok bemutatása egészíti ki. Summa cum laude – a siker garantált.
Főiskolások és egyetemisták konyhája 0 csillagozás
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Könnyen, gyorsan, finomat Holló és Társa
Hasonló könyvek címkék alapján
- Polcz Alaine: Főzzünk örömmel! 92% ·
Összehasonlítás - Szabó Béla (szerk.): Háziasszonyok kézikönyve ·
Összehasonlítás - Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 98% ·
Összehasonlítás - Lénárd Sándor: A római konyha 95% ·
Összehasonlítás - David Wolfe: Superfood ·
Összehasonlítás - Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta 92% ·
Összehasonlítás - Romváry Vilmos: Fűszerek könyve 93% ·
Összehasonlítás - Heston Blumenthal: A tökéletesség nyomában ·
Összehasonlítás - Camellia Panjabi: A legjobb curryreceptek Indiából ·
Összehasonlítás