New ​York 1 csillagozás

Doris Chevron: New York Doris Chevron: New York Doris Chevron: New York

Naprakész információk, bárhová utazunk! Kalandok és élmények 24 órába sűrítve. Ötletek és javaslatok, hogy kevés pénzből hogyan érezzük jól magunkat és hová menjünk vásárolni. Minden fejezet végén takarékos ajánlat. Új fejezetek: zene, klubok, művészet és építészet, kulturális élet és étkezési szokások, minden fontos esemény, dátum és cím! Hasznos internet oldalak, interaktív térképek, telefonszámok és e-mail címek.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Marco Polo Corvina

>!
Corvina, Budapest, 2018
172 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789631365542
>!
Corvina, Budapest, 2009
156 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789631357943
>!
Magyar Könyvklub, Budapest, 2001
132 oldal · puhatáblás · ISBN: 9635475586 · Fordította: Kornya István

Most olvassa 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Renáta_G>!
Doris Chevron: New York

New York éjjel-nappal duzzad az élettől. Mi vár ránk ebben a pazar metropoliszban? Mesés építmények sokasága, mint például az Empire State Building, a One World Trade Center vagy a Brooklyn Bridge. De, ha egy kellemes andalgásra vágyunk, akkor ott a Central Park vagy egy kellemes hajókázás a Staten Island Ferry-vel, éjszaka pedig szórakozóhelyek, éttermek, bárok, koncertek, színházak, operabemutatók és trendi musicalek végtelen sora kínál életre szóló kalandokat.

A Marco Polo sorozathoz illő módon ezúttal is hozta a kötelezőt a kiadvány: tuti tippek, legjobb, valamint tipikusan New York-i helyek, számos izgalmas látnivaló, gasztro- , szállás-, vásárlási tippek, éjszakai szórakozóhelyek, izgalmas élménytúrák, hasznos linkek, appok, blogok, nyitva tartási információk, praktikus tanácsok, kisszótár a legfontosabb kifejezésekkel, térképmelléklet, mely még a világhírű New York-i metró térképét is tartalmazza. Ez a sok hasznos információ mind elfér ebben az útikönyvben, melynek nagy előnye még a kis méret és az alacsony ár.

Bővebben: https://kulturpara.blog.hu/2019/10/16/new_york_456


Hasonló könyvek címkék alapján

New York
New York barangoló
New York – A legjobb városnéző útvonalak
Bokor Pál: New York – Nagyvárosi séták
Hajdu András (szerk.): New York
Élménygyűjtő – New York
Susán Pál (szerk.): New York
J. K. Rowling: Legendás állatok és megfigyelésük
Paul Auster: 4 3 2 1
Justin Cronin: A tükrök városa