Gyógyítás ​angyalokkal 11 csillagozás

Doreen Virtue: Gyógyítás angyalokkal

Engedd, ​hogy angyalaid meggyógyítsák az életed!

Szeretetteljes és befolyásos angyalok vesznek körül, akik készek segítséget nyújtani életed minden területén.

Doreen Virtue olyan ezoterikus gyakorlati módszereket mutat, amelyek segítségével az angyalokkal karöltve megoldhatod párkapcsolati, testi, szakmai és családi problémáidat egyaránt.

Megtanulhatod a halál utáni életről, világunk jövőjéről és isteni célod megtalálásáról mindazt, amit az angyalok szerint tudnod kell. Fedezd fel a titokzatos számsorok (pl. 111) jelentését, tudd meg, hogyan van hatással előző életed a jelen életbeli problémáidra, és miért születnek az angyalok néha emberi testbe.

A könyvben felfedezheted a természet angyalainak varázslatos világát. Láthatod, hogyan segítenek meggyógyítani háziállataidat, a világot és téged is. Önbizalmad növelése érdekében a könyv végén angyali megerősítéseket is találsz.

Az egyes fejezetekben olvasható imák segítenek, hogy megtaláld lelki… (tovább)

Angyalokkal gyógyítás címmel is megjelent.

>!
Édesvíz, Budapest, 2014
214 oldal · ISBN: 9789635291915 · Fordította: Szabó Zsuzsanna
>!
Édesvíz, Budapest
214 oldal · ISBN: 9789635292912 · Fordította: Szabó Zsuzsanna

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 16


Kiemelt értékelések

Trudiz>!
Doreen Virtue: Gyógyítás angyalokkal

Mintát adó könyv. Sok megélt példával alátámasztva, ha hiszi az olvasó, ha nem. Ez mindenkinek saját döntése. Egy azonban leszűrhető: ha problémád van, vagy kérdésed, tedd fel, s várd a választ. Megkapod, lehet nem abban a pillanatban, de meglesz. Higgy! Megéri! :)

szmelus P>!
Doreen Virtue: Gyógyítás angyalokkal

Ha már barátkoztál az Angyalokkal és úgy gondolod csak a segítség kell hogyan kell kapcsolatba lépni velük problémáidban, akkor neked segít ez a könyv. Problémákon keresztül, szinte párbeszédben van felépítve. Doreen angyali megérzéseivel közvetít páciensei felé, amiből mi is rájöhetünk mit hogyan oldjunk meg. A különböző problémákhoz különböző imák vannak csatolva. Ha hiszel az Angyali számsorokban, azt a könyv végén szintén segítségül hívhatod, főleg gyakran látott számok esetében.

Purpur>!
Doreen Virtue: Gyógyítás angyalokkal

Szeretem Doreen könyveit, de elég sok van közöttük, ami az elvont téma és „emelkedett” hangvétel miatt nehezen olvasható. Ez a példány kivétel: annyira érthető és emberközeli, hogy a végén még sajnáltam is, hogy vége lett. :) Tetszett, hogy nagyon sok gyakorlati példát, személyes történetet hozott minden fejezetben. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne kicsit ismerkedni a témával.


Népszerű idézetek

Trudiz>!

A hibákat nem büntetni kell, hanem kijavítani.

162. oldal

Trudiz>!

Csodálatos, szeretetteljes embereket vonzok az életembe.

212. oldal

Trudiz>!

Sokkal nagyobb mértékben uraljuk mindennapi életünket, mint gondolnánk.

90. oldal

Purpur>!

…ha olyan helyre mész, ahol bármilyen negativitás vagy földhözragadt mentalitás érvényesül, vedd magad körbe fehér fénnyel. Ha tisztánérző ember vagy (vagyis empatikus, intuitív vagy érzékeny), hajlamos vagy magadba szívni a negatív energiákat az ilyen környezetből. A tisztánérző emberek kitűnően érzékelik mások érzéseit, és könnyen felszívják mások negativitását. Ennek eredményeképpen gyakran érzik, hogy elszívják az energiájukat, vagy indokolatlanul rossz kedvük lett.

136-137. oldal

2 hozzászólás
Trudiz>!

Szándékaid alakítják a világodat – tartja az angyalok egyik kedvenc mondása.

21. oldal

Cheril>!

Azonban a pénz megszállottjának lenni kétirányú utca:akik folyamatosan azon rettegnek,hogy lesz-e elég pénzük ahhoz,hogy kifizessék a számláikat,spirituálisan egyenértékűek azokkal,akik megszállottan gyűjtik a pénzt.Mindkét típus attól retteg,hogy nem lesz elég pénze.Ez a mögöttes félelem az örök boldogtalanságunk gyökere.

18. oldal

Purpur>!

Ha életedben hiány, korlátozások vagy bármilyen fájdalom jelenik meg, az egyszerűen azt jelzi, hogy gondolataidat a félelem uralja. Néha nem is vagyunk tudatában ezeknek a gondolatoknak, vagy azt hisszük, nem tudjuk uralni azokat – mintha a gondolatok választanának bennünket. Kis gyakorlással tudatosítani tudod az éppen uralkodó gondolataidat. Ha bármilyen fájdalmat érzel, tudni fogod, hogy valamilyen félelemmel átitatott gondolatod volt. Ahogy haladsz előre a spirituális úton, egyre kevésbé fogod tolerálni a fájdalmat, amíg eléred azt a pontot, amikor már egyáltalán nem tolerálod. Ezen a ponton már nem lesznek félelemmel átitatott gondolataid, és azonnal felismersz és elengedsz minden ilyen gondolatot, amely véletlenül felbukkant elmédben.

160-161. oldal

Purpur>!

A csodák tanítása című könyv azt mondja: „Ha elfogadod, hogy tévedtél, tévedésed minden következménye eltűnik majd.” (21/II/2:7) Azt mondja, ha az igazságra, a valóság alapjára összpontosítjuk gondolatainkat, ezáltal megbonthatjuk az idő síkját. A valós dolgokat nem lehet megfenyegetni, mert ami nem valós, az nem létezik. Isten békéje belül lakozik.

Ez nem azt jelenti, hogy ne vállalj felelősséget a tetteidért, és nem egyenlő azzal a vallásos koncepcióval sem, miszerint valaki „engesztelést nyer a bűneiért”. A karma elengedése csupán a fájdalmas okozatokat (hatásokat) kiváltó, hamis elképzelések elengedését jelenti. A hibákat nem büntetni kell, hanem kijavítani. Mindannyian követünk el hibákat – néhányan talán „megbocsáthatatlannak” bélyegzett hibákat is. Azonban Isten átlát ezeken a hibákon és látja bennünk a tökéletességet. Erőteljes lények vagyunk, de ahhoz nem elég hatalmasak, hogy tönkretegyük azt a tökéletességet, amelyet kaptunk, amikor Isten a maga képére és hasonlatosságára megteremtett bennünket. Bármit mondtál, gondoltál vagy tettél is, semmit sem változtat azon, milyen tökéletesen csodálatos vagy és leszel mindörökké.

161-162. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Michael J. Losier: Így működtesd a vonzás törvényét!
Biegelbauer Pál: Gyógyító illatok
Manfred Müller: Az arc mint az egészség tükre
Nők egészsége
Soma Mamagésa: Hogyan ne sárkányosodjunk el?
Alexander Loyd – Ben Johnson: A gyógyító kód
Bruce D. Perry – Maia Szalavitz: A ketrecbe zárt fiú
Henry Cloud – John Townsend: Határaink
Brené Brown: A tökéletlenség ajándéka
Louise L. Hay: Éld az életed