Angyali ​üzenetek 4 csillagozás

Doreen Virtue: Angyali üzenetek Doreen Virtue: Angyali üzenetek

Az angyalok erővel és szeretettel teli üzenetei segítenek hitrendszerünk és gondolkodásunk gyógyításában. Megtanítanak bennünket arra, hogyan használjuk szellemi érzékszerveinket látásra, hallásra és érzésre, hogy megismerjük a valódi világot, amely káprázatvilágunk gondjai-bajai mögött húzódik. Sok gyakorlati bölcsességet kínálnak nekünk, amelyeket azonnal alkalmazhatunk. … Ha hagyjuk, hogy magával ragadjon szépséges látásmódjuk, képesek leszünk átadni negatív gondolatainkat, hogy megtisztítsák, majd a legtisztább formájukban visszaadják nekünk azokat.

>!
Édesvíz, Budapest, 2018
250 oldal · ISBN: 9789635299249 · Fordította: Miklódy Erika
>!
Édesvíz, Budapest, 2018
254 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789635288168 · Fordította: Miklódy Erika
>!
Édesvíz, Budapest, 2007
258 oldal · ISBN: 9789635290123 · Fordította: Miklódy Erika

Enciklopédia 1


Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
eszti_beszti
Doreen Virtue: Angyali üzenetek

Némi pozitív megerősítésre vágyva kezdtem neki ennek a könyvnek. Nem titkoltam ezoterikus érdeklődésű vagyok, falom az ide vonatkozó irodalmat, Virtue pedig tagadhatatlanul a mestere ennek. Egyetlen bökkenő van, hogy annyira hihetetlennek tűnnek a történetek, hogy talán ez gátol meg abban, hogy megéljem a sajátomat.

>!
Purpur
Doreen Virtue: Angyali üzenetek

Szeretem Doreen könyveit, de az angyali közvetítéseket mindig kicsit nehezen olvasom. Így volt ez most is; a könyv első részében sok bekezdést kétszer is át kellett böngésznem, hogy megértsem. A második rész (ami nem közvetítés, hanem Doreen személyes tapasztalatai) viszont már könnyebben ment, nagyon jó és tanulságos történeteket írt le. Sok mindenben magamra is ismertem. :) Aki szereti ezt a témát, mindenképp olvassa el!

>!
Vikibaby
Doreen Virtue: Angyali üzenetek

Doreentöl az egyik kedvenc angyalos könyvem :) A boritója gyönyörü.


Népszerű idézetek

>!
Purpur

Mi úgy látjuk, hogy azok érzik a legjobban magukat, akik középpontjukban maradnak még mások társaságában is.

70. oldal

>!
Purpur

A kerítés, amit magad köré húzol, nem védi meg azokat a dolgokat, amiket a kertedbe ültetsz. Mert nincs olyan bánat, ami Istentől ered, csak az, amit te görgetsz a talpad alatt.

124. oldal

Kapcsolódó szócikkek: bánat
>!
Purpur

Az élet majd gondoskodik magáról, ha hagyod.

73. oldal

>!
Purpur

Kikötő vagy mások számára a vihar elől, és dicsőséged legnagyszerűbb perceit mosolygó lelkek világítótoronyként használják. A neved az égre van írva, ragyogó példaképként azok számára, akiknek hasonló bánataik vannak. Használd a vihar erejét arra, hogy erőt gyűjts! Érezd, hogy a lüktető vihar továbblendít az életben, bátorságot és fejlődést nyújtva!

76. oldal

>!
Purpur

Az elismerés, amit keresel, veled van, nem kell erőlködnöd. Ne önmagad dicsőségét, hanem Isten dicsőségét keresd minden dologban, s látni fogod, hogy neved az Ő nevével együtt íródik a mennyekbe örökre.

77. oldal

>!
Purpur

Igen, biztonságos elengedned a receptedet, amin elő van írva, hogy mi az, ami jár neked. Ezek a másokkal szemben támasztott elvárások mindig csalódásokhoz vezetnek. Mert Isten ugyanúgy oszt be hozzád embereket, mint ahogy téged oszt be másokhoz. Engedd, hogy a másik élettere olyan legyen, amilyennek a másik akarja, s akkor soha semmi sem fog csalódást okozni. S mivel így nem lesznek kielégítetlen igényeid, ezért mások önteni fogják hozzád mennyei kincseiket. Így meglátod majd a jussodat, mely mindannyiótokban bennetek van!

84-85. oldal

>!
Purpur

Mert amikor úgy tekintesz egy testvéredre, mint a benned lévő nagyszerűség tükörképére, akkor örömödet semmi más földi teljesítmény nem szárnyalhatja túl!

97. oldal

>!
Purpur

Régi helyen biztonságot keresni nem célravezető.

106. oldal

>!
Purpur

Szólítsd előbb magadat barátnak, és nem leszel többé barát nélkül.

112. oldal

>!
Purpur

…minden negatív érzésnek, amit más iránt táplálsz, bumeráng hatása van. Lehetetlen hibáztatni valakit anélkül, hogy ne éreznénk mi is fájdalmat az érzéseinkben. Akármennyire is szeretnénk elkülöníteni magunkat egy általunk rossznak ítélt személytől, végső soron ez az elkülönülés lehetetlen. Össze vagyunk kapcsolva egymással – örökre. Ezért érzed magad olyan lehangoltnak, amikor dühös vagy egy másik emberre. A másikra irányított düh olyan, mint egy lézersugár, amit egy tükörre irányítasz, s az abban a pillanatban visszatér és visszavág.

A másik ember a tükrünk. Amikor az angyalok a megbocsátás szükségességéről beszélnek, akkor nem a jó erkölcs miatt akarják, hogy megbocsáss. Tudják, hogy a hibáztatás, a düh teher a lelkednek. Arra kérlek, hogy szabadítsd meg magad a terhektől. Ez a megbocsátás igazi jelentése. Azt jelenti, hogy szabadítsd fel magad.

237-238. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Darsho M. Willing: Az angyalok színei
F. E. Eckard Strohm: Atlantisz angyalai
Andrew Ramer: Az angyalok tudják a választ
LaUna Huffines: Angyali gyógyítók
Haziel: Őrangyalunk létezik
Ronna Herman: Mihály Arkangyal – A fény szárnyain
Rekha Vidyarthi: Érzelmek gyógyítása angyalokkal
David Ross: Angyalok – Inspiráló tanítások
Terry Lynn Taylor: A gondviselés angyalai
E. G. White: Az angyalok velünk vannak