Angyali ​útmutatás 5 csillagozás

Doreen Virtue: Angyali útmutatás

Életem ​– írja könyvében a szerző – olyan intenzív, misztikus élményeket hozott számomra, melyekre nem adott magyarázatot az én tudományom, a pszichológia vagy a könyvek. Ahe­lyett, hogy felfigyeltem volna ezekre az élményeimre, tudatosan és akaratlagosan elfordítottam róluk a tekintetemet. Ám a szépséges angyalok s elhunyt rokonaim megpillantása teljesen megváltoztatta az életem.

Egyik korai misztikus élményem, amitől szerettem volna eltekinteni, tizenhét éves koromban történt. A nagymamám Pearl, és a mostoha nagypapám „Pop-pop” Ben, Kalifornia államból, Bishopból délre autóztak. Néhány órával a távozásuk után csöngött a telefon. Láttam, ahogy apám szorosabbra fogja a kagylót, és egész teste megremeg. „Ben és anya autóbalesetet szenvedtek” – mondta sietve. „Egy részeg vezető áthajtott az úton és szemből nekik ment. Anya a kórházban van, és … Ben meghalt.” Könnyekkel és „Nem-Nem!” kiáltásokkal rea­gáltunk. Berohantam besötétített szobámba és a gitáromat öleltem magamhoz… (tovább)

>!
248 oldal · ISBN: 9789639436695 · Fordította: Zelei Kata
>!
Mandala-Veda, Budakeszi, 2002
248 oldal · puhatáblás · ISBN: 9638620293 · Fordította: Zelei Kata

Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 3

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

sinnovea>!
Doreen Virtue: Angyali útmutatás

Ha valaki válaszokat szeretne, akkor ebben a könyvben megtalálja :) Sokat kaptam ettől a könytől.


Népszerű idézetek

Lana89>!

Miért zárják le emberek a hatodik érzéküket, és zárnak el maguktól minden égből érkező gyógyító, javító megoldást? Mert mélyen belül nem bíznak az angyalokban, vagy félnek a változástól, amire esetleg az ég kérné őket. Ez a mély részünk az alsóbb én vagy az egó, és száz százalékban félelemből áll. Mindentől fél. Az angyaloktól, az istentől, a boldogságtól. Az ego leginkább attól tart, hogy ha az illető megváltozik, vagy megszabadul a félelmeitől akkor az egó megszűnik.

31. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Doreen Virtue: Megváltoztatnám az életem, ha volna rá időm
Drunvalo Melchizedek: Élet a szívben
Wictor Charon: Az alkonyi bárka misztériuma
Edith Fiore: Nyugtalan holtak
Franz Bardon: Válaszok Arion mestertől
Franz Bardon: A mágikus idézés gyakorlata
Mikhaïl Naimy: Mirdad könyve
Stuart Wilde: Az élet nem küzdelem
Grace Cooke: A megvilágosodottak
Eliphas Lévi: A Nagy Misztériumok Kulcsa