Férfiműszak 4 csillagozás

Melegprostik a megfizetett boldogságról
Domszky László: Férfiműszak Domszky László: Férfiműszak

Less ​be a férfiprostituáltak elképesztő világába!
Ebben a riportkönyvben találkozhatsz Kristóffal, aki Dubajban vállal passzív szerepeket, és meghökkentő aberrációkról mesél. Olivérrel, aki heteróként aktívkodik Amerikában és Budapesten, és egészen furcsa módon reagál a kliensei élvezetére. Marcival, akinek nem olcsó társaságát gyerekes külseje miatt Zürichben is keresik a látens pedofilok. Márkkal, akinek a drogtól már felpüffedt az arca, az alkohol számára üdítő, és leginkább a perverz mazochista vendégeket szórakoztatja. A kliensekkel, akik őszintén vallanak az eszkortokkal hónapokig tartó, milliókba kerülő kapcsolatokról, az unokánál fiatalabb fizetett szeretőkről és a durva perverzióikról.
A kötet szerzője, Domszky László a Life.hu és a Mosaic Online újságírója, aki a magyar hírességek mellett olyan világsztárokkal készített interjút, mint Wiz Khalifa, Sean Paul, Jason Derulo, Martin Garrix, Kelly Osbourne, Nico Rosberg és John Newman. A szakmai tapasztalatait… (tovább)

>!
Ad Librum, 2017
160 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155686955
>!
160 oldal · ISBN: 9786155686962

Most olvassa 1

Várólistára tette 27

Kívánságlistára tette 37

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Media_Addict_Hu
Domszky László: Férfiműszak

Domszky László: Férfiműszak Melegprostik a megfizetett boldogságról

Egy ideje már tervezem, hogy valamely regényembe betegyek egy olyan karaktert, aki szó szerint a testéből él, így amikor megláttam, hogy ez a könyv megjelent, rögtön tudtam, el kell olvasnom.

Jó volt ez a riportkönyv, nagyon olvastatta magát. Egy nap alatt végeztem vele, igaz, csak 160 oldalas. Informatívnak éreztem, sok mindent átadott, megmutatott egy idegen világot, és olyan emberek érzelmeiről és érzéseiről olvastam, akik amúgy maguktól nem mesélnék el, hogy mi rejlik a szex, a pénz és a drogok mögött.

Viszont úgy éreztem nem volt eléggé alapos a könyv, sok témába csak belekaptunk, de nem lett rendesen kifejtve, jó pár dolog meg nem is kapott kiemelt szerepet. Engem például komolyabban érdekelt volna, hogy mit szólt a család, amikor kiderült, mivel keresi a fiú a kenyerét.

Bővebben:
http://sorok-kozott.hu/2017/11/konyvkritika-domszky-las…

>!
Mes
Domszky László: Férfiműszak

Domszky László: Férfiműszak Melegprostik a megfizetett boldogságról

Korrekt riportkönyv, érdekes volt. Tetszett, hogy mindkét oldalt megmutatta, azt is aki igénybe veszi a szolgáltatást, és azt is aki nyújtja. Egy klinikai szakpszichológus is ad jellemzést a riportalanyokról. Ahogy a szerző, úgy én is sajnáltam a srácokat, és azokat is akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást. A fiúk nem csak a testüket hanem a lelküket, is kiárusítják, mert szerintem az, hogy egy szexuális tárgyként kezelnek, nem igazán felemelő. A könyvben szereplő szexmunkásokat senki nem rabolta el, és kényszerítette prostitúcióra, hanem az életük olyan volt, hogy úgy döntöttek a megfelelő anyagi háttér kialakításához, ezt fogják tenni.
Ami nekem nagyon érdekes volt az a vásárlói oldal, legjobban az első nyilatkozó fogott, meg érdekes volt a kapcsolata az általa fizetett férfiakkal, fiúkkal és azt is megmutatta, hogy akivel többször keveredünk szexuális helyzetekbe, azokkal óhatatlanul kialakul valamiféle kötődés.
Kíváncsi lennék a szolgáltatást nyújtó srácokkal mi lesz pár év múlva, remélem mindenki megtalálja az útját, és nem ezzel fog foglalkozni. Tudom, naiv vagyok, de jó ebben hinni.

>!
adrykacska P
Domszky László: Férfiműszak

Domszky László: Férfiműszak Melegprostik a megfizetett boldogságról

Nem tudom eldönteni, hogy mennyi csillaggal jutalmazzam a könyvet!
Félve vettem a kezembe ezt a riportkönyvet, kicsit frusztrált a melegprosti kifejezés az alcímben. Valamennyire tudtam, mire számíthatok a lapok között. Mint mindenki más én is azt hittem, csupa csillogás és pénz ez a világ, és aki oda bekerül nincs kiút (ez a része igaz is).
Bővebben: http://adrykacska.blogspot.hu/2017/11/domszky-laszlo-fe…