A ​pokoli zászlóalj (Árnyháborúk 5.) 2 csillagozás

Django Wexler: A pokoli zászlóalj

A ​Fenevad, az Elízium erődvárosa alá ezer éve bebörtönzött ősi démon elszabadult. Elmét elme után nyel magába, és pestisként terjed szerte északon. Az általa állított sereg Vordan szívét fenyegeti, parancsnoka pedig nem más, mint a fenevad legnagyobb nyeresége: a legendás hadvezér, Janus bet Vhalnich.
Miközben Raesinia Orboan királynő, és katonái: Marcus D'Ivoire és Winter Ihernglass a nehezen megvívott hadjárat utóhatásaival küzdenek, olyan árulásnak jutnak a nyomára, amelyet egyikük sem láthatott előre. Derült égből villámként csap le a hír: Janus kikiáltotta magát Vordan császárává. A fővároson úrrá lesz a káosz, és a tiszteknek és csapataiknak dönteniük kell, hogy a királynő vagy a császár mellé állnak.
Raesiniának harcolnia kell azért, hogy megtarthassa uralmát országa felett, és ezzel azt kockáztatja, hogy azzá válik, amivé sohasem akart. Marcusnak volt parancsnoka, a mindeddig legyőzhetetlennek hitt stratéga ellen kell csatába szállnia. A sebeiből lábadozó és… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Főnix Astra, 2020
560 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155999314 · Fordította: Torma Péter

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 14


Népszerű idézetek

zsigmond_rab>!

Az akarat csupán egy másik szó arra, hogy kik vagyunk – mondta az Öreg. – Néha a választás annyira kiegyensúlyozott, hogy ingadozunk a lehetőségek között. Máskor az alaptermészetünk egy bizonyos irányba vezet bennünket, akár tetszik nekünk, akár nem. – Széttárta a kezét. – A filozófusok évszázadok óta vitáznak azon, hogy ez most azt jelenti-e, valójában nem is vagyunk szabadok. Én személy szerint nem gondolom hogy ennek a vitának sok értelme volna.

59. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Brian McClellan: A birodalom bűnei
Steven Erikson: A Hold udvara
George R. R. Martin: Kardok vihara
Jennifer A. Nielsen: The Shadow Throne – Az Árnytrón
R. F. Kuang: Sárkányköztársaság
Richard Morgan: Az acél emléke
Joe Abercrombie: Miután felkötötték őket
Glen Cook: A Fekete Sereg
Joe Abercrombie: Half a War – Az ütközet
David Gemmell: Király a kapun túl